Meikkilook

Turkoosia ja aurinkopuuterisia sävyjä

15.5.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ihana kesä! Aika harvoin tähän aikaan toukokuussa on ihan näin kesäistä kuin nyt on ollut. Minulla on ollut mekko ja hellehattu käytössä. Lisäksi olen meikkaillut selkeästi värikkäämmillä sävyillä viime päivinä. Aurinkopuuteria olen myös käyttänyt reilulla kädellä, sillä olen just nyt rakastunut aurinkopuutereihin. Siksi tein tällaisen aurinkopuuterisävytteisen kesämeikin, jossa twistiä antaa metallihohteinen turkoosi rajaus silmissä ja korallinen huulikiilto.

Aurinkopuuteri kokee uuden tulemisen. Viime vuodet on varjosteltu kylmillä ja aika tummilla varjostuspuutereilla. Minä uskon, että nyt tulee aavistuksen hehkuva, mutta silti melkein mattaiset aurinkopuuterit. Ne eivät ole sävyiltään ihan oranssisen ruskeita, vaan kylmälle ja vaaleallekin ihon sävylle sopivia. Poskille käytin aurinkopuuterista poskipunaa, eli palettia, jossa on reunoilla aurinkopuuteria ja keskellä poskipuna. Kun siveltimellä pyörittelee, saa poskipunaksi upean ruskettuneemman punoituksen.

Huulissa oli pitkään täysin mattaisia ja peittäviä huulipunia. Läpikuultavuus ja erityisesti kiiltävyys huulissa tulee uudestaan. Huomaan inspiroituvani uudelleen huulikiilloista. Nehän olivat tosi muodikas juttu vuosituhannen vaihteessa. Rakastin siihen aikaan oikein vaaleanpunaisia, oikein kimalteisia ja kiiltäviä huulikiiltoja. Nyt en enää välttämättä lämpene sellaiselle sävylle, mutta tällainen kesäisen raikas, lämmin punainen on kiva.

Silmämeikissä ei ole aurinkopuuteria, vaikka siltä vähän näyttääkin. Valitsin minun uusimmasta Too Facedin paletista aurinkopuuterisimmat mattasävyt, joilla loin aurinkopuuterimaista lämpöä silmämeikkiin.

Silmät rajasin metallihohteisella turkoosilla eyelinerilla. Tätä käyttämääni ei ole enää myynnissä, sillä se oli Artdecon viime kesän kokoelmassa. Samoin kuten metallihohtoturkoosinen maskara, jota alaripsilläni on. Löysin nuo viime kesän kausituotteet eräs päivä – täysin koskemattomina. Jotenkin olin ne unohtanut kirjekuoreen, jolla maahantuoja oli ne minulle lähettänyt. Kun kaivelin vuorattuja kirjekuoria uusiokäyttöön, löysin nuo viime kesän unohdukset.

Joko kesä näkyy teidänkin aamuisissa meikkirutiineissa? Ovatko kesäisemmät sävyt teilläkin käytössä? Mikä on tämän kesän hittisi? Minulla on tänä kesänä aurinkopuuteri. Kesällä 2015 tykkäsin käyttää aurinkopuuteria kevyesti sipaistuna, mutta huomaan nyt käyttäväni selkeästi vahvemmin.

Viime viikolla täpinöin Euroviisuja ja Saara Aaltoa. Pakko kirjoittaa tähän postauksen loppuun pettymyksestä, jonka koin viime viikonloppuna. Katselimme miehen kanssa Euroviisuja. Meillä oli Ylen nettisivuilta tulostetut pistelistat ja arvioimme omia suosikkejamme. Olin aivan varma, että Saara Aalto saa kivasti pisteitä. Ei voita, eikä välttämättä ole kärkikahinoissakaan, mutta intopinkeenä odotin pisteiden antoa. Suurella naapurirakkaudella saatoin vähän intoilla, että tällä kertaa olemme Ruotsia paremmalla sijoituksella. Mutta mitäh?! Pisteiden julkistus oli yhtä tuskaa! Onneksi oma suosikkini Israel oli kärkikahinoissa hyvin vahvasti, mutta Ruotsi tuli jotenkin ihan puskista ja sai paljon pisteitä. Ajattelin, että okei, yleisöäänet varmaan vähän edes parantaa tilannetta. No ei! Aika pian sieltä sitten tuli Saara Aallon pisteet ja siitä osasikin jo laskea, että Suomi jäi toiseksi viimeiseksi. Olen edelleen aika mykistynyt, sillä viestihän on ollut sellainen, että Saarasta on pidetty. Mutta ei sitten näköjään riittävästi. Mystiset ovat aina nämä Euroviisujen tiet… Omalla listallani Saara oli ykkönen, koska tietenkin pitää vetää kotiinpäin. Toisena Israel, kolmantena Tsekki, neljäntenä Tanska (koska viikingit!) ja viidentenä Alankomaat. Minuun iski se Guns N’ Roses -tyylinen kantri. Oli muuten melkoinen yllätys itsellenikin. 😀

Ennustin Israelin voittoa heti kun kuulin biisin. Oma tulkintani on se, että Euroviisuissa pitää osua ajanhenkeen, juuri valloillaan oleviin ilmiöihin ja johonkin murrokseen. Kun sen toteuttaa tyylillä, tarttuvalla biisillä ja riittävällä promoamisella, on voitto melko taattu. Israelin biisi on kaikkea tuota. Mahtavaa nähdä, että Nettan Toyssa oleva sanoma on ”ostettu”. Kyllä, itsensä hyväksyminen ja riittäminen on tervetullutta meille kaikille! Siksi haluan fiilistellä päivää tällä Euroviisujen 2018 voittajalla.

Ihanaa päivää!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (4)

Tänä vuonna oli jotenkin poikkeuksellisen kovatasoinen vuosi. Varmaan siksi pisteiden hajontaakin oli niin paljon. Loppupuolisko varsinkin oli erittäin kovatasoinen ja viihdyttävä näin viisuja katselevalle.

Tätä Venäjälle buuaamista on nyt ollut joka vuosi. Onhan se niin, että politiikkaa on kaikkialla.

Vieläkin harmittaa Saaran heikot pisteet. Hän olisi ansainnut enemmänkin.

Saaran saamat pisteet oli kyllä pettymys :/ Mietin, josko kyseessä olisi kuitenkin ollut tilanne, jossa hän on saanut melko paljon ääniä, mutta suurin osa kilpailijoista sai vain enemmän ääniä ja pisteitä annettiin suhteessa muiden kilpailijoiden saamiin ääniin(?)
Viisuissa oli taas niin monia hyviä kappaleita, että alkoi loppua kohden tuntumaan, että sieltä on vaikea erottua.

Olen samaa mieltä tuosta, että voittaja biiseineen kuvastaa jotenkin aina ajan henkeä 🙂 Myöskin se on huomattu, että Euroviisuissa on mukana politiikkaa, vaikka se ei kilpailun perimmäinen tarkoitus olekaan: Jotkut maat menestyvät viisuissa millä tahansa kappaleella, sillä naapurimaat äänestävät toisiaan. Myös Venäjälle buuaminen on merkki politiikan näkymisestä viisuissa, ja tänä vuonna kenties Venäjän putoaminen semifinaalista.

Tänä vuonna oli jotenkin poikkeuksellisen kovatasoinen vuosi. Varmaan siksi pisteiden hajontaakin oli niin paljon. Loppupuolisko varsinkin oli erittäin kovatasoinen ja viihdyttävä näin viisuja katselevalle.

Tätä Venäjälle buuaamista on nyt ollut joka vuosi. Onhan se niin, että politiikkaa on kaikkialla.

Vieläkin harmittaa Saaran heikot pisteet. Hän olisi ansainnut enemmänkin.

Ihanan aurinkoinen meikki!
Mä olen ruvennut taas käyttämään mineraalimeikkipohjaa, siitä tietää, että on kesä tulossa.
Vaan nyt ei tuo Lily Lolo enää käyttäydykään samalla tavoin kuin ennen :/ Mielestäni olen pitänyt jopa paremmin huolta ihoni kunnosta kuin aiemmin mutta nyt se ei vain asetu nätisti ja saa ihon näyttämään kuivalta, vaikkei se ole sitä.
Näillä helteillä normimeikkivoide tuntuu niiin paksulta ´:D

Kiitos Tiltu! 🙂

Tuosta samasta syystä loppui minullakin mineraalipohjan, ja varsinkin Lily Lolon käyttö. Se saa ihon näyttämään vanhemmalta. Idun ja Jane Iredale ovat sellaiset, joita voin käyttää sekä Everyday Mineralsin kuivan ihon mineraalipohja.

Itse olen nyt tehnyt niin, että koska Estee Lauderin Double Wear kestää, mutta on raskas, niin olen sekoittanut liian vaaleaan Double Weariin liian tummaa Lorealin Glam Beige meikkivoidetta. Niistä on syntynyt keveämpi, mutta silti peittävä ja kestävä pohja. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *