Glitz & Glam

Se paljon ylistetty NARSin peiteaine testattu

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vihdoin ja viimein ostin kokeiluuni tämän NARSin niin paljon kehutun ja ylistetyn peiteaineen. Monta vuotta pitänyt testata tämä NARS Radiant Creamy Concealer. Jotenkin vaan aina jossain Sephorassa käydessäni on tullut ostettua jotain muuta. Maaliskuussa tämä peiteväri vihdoin lähti mukaani monen muun kivan ostoksen mukana.

NARS Radiant Creamy Concealer on nestemäinen peiteväri, joka on pakattu applikaattorilliseen hylsyyn. Pumppumekanismi olisi hygieenisempi, mutta sitten taas applikaattorilla on helpompi annostella juuri sen verran kuin tuotetta tarvitsee.

Koska pääsin Tukholman Sephorassa swatchailemaan sävyjä, ei minun tarvinnut valita peitevärin sävyä ihan summamutikassa. Itselleni sopivin oli Light 2 Vanilla. Valikoimasta löytyy vaaleampi, eli Light 1 Chantilly, joka on selkeästi keltaisempi ja vaaleampi kuin Vanilla.

NARS Radiant Creamy Concealer on koostumukseltaan mukavan notkeaa. Helppo työstää silmien allekin. Sävy Light 2 Vanilla on minun ihoa vasten katsottuna aika neutraali, mutta se on oikeasti aavistuksen vaaleanpunaisen, eli kylmän puolella.

NARS Radiant Creamy Concealer tummille silmänalusille

Ostin tämän NARSin peiteaineen erityisesti tummien silmänalusten peittoa varten. Ihovirheiden peittoon on paljon helpompi löytää tuotteet. Silmien alle onkin toinen juttu, kun iän myötä ne tummuvat ja tummuvat, mutta samalla ne myös rypistyvät ja rypistyvät. Silmien alle ei vaan voi käyttää mitä tahansa. Muuten käy niin, että saakin käänteisen efektin aikaiseksi, mitä alun perin meikkaamisella oli hakemassa – virkeää ja nuorekasta ilmettä.

Olen todennut kaikista parhaimmaksi levitystavaksi taputella peiteaine kostutetulla meikkisienellä. Ihan paras tapa on ollut kosteuttavalla tai meikkiä kiinnittävällä kasvosuihkeella kostutettu meikkisieni, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sorminkin NARSin peiteväri tasoittuu aina nätisti, mutta jos hifistelyä haluaa, niin kostea meikkisieni on mielestäni paras.

NARS Radiant Creamy Concealer finneille, arville ja punoitukselle

Kasvojen muille ihovirheille, kuten näpyille, sormin taputtelu vaikuttaa parhaimmalta tavalta. Siten saa parhaiten kerrostettua peitevärin ja täten eniten peittävyyttä. Minun punoittavat nenänpielet saan parhaiten piiloon taputtelemalla peiteväriä.

NARS Radiant Creamy Concealer on puolipeittävä, mutta kerrostamalla siitä saa peittävämmän. Huikean hyvä peittävyys nestemäiseksi peiteväriksi. Mutta tämä ei ole seikka, josta haluan suitsuttaa ja kiitellä NARSia. Parhain ominaisuus on tuotteen kestävyys! Radiant Creamy Concealer ei karkaa uurteisiin! Niin voi käydä, että levitettyäni peitevärin silmien alle, peiteväri ei ole vielä täysin kuivunut, joten se saattaa joskus ehtiä liikkumaan uurteisiin. Teenkin aina niin, että poistan uurteista peitevärin sen kuivuttua. Uudelleen se ei sinne karkaa. Se on vain sellainen levityksen jälkeen tapahtunut juttu, kun peiteväri ei ole ehtinyt täysin kuivua.

Finnien päällä NARS kestää myös tosi mukavasti, mutta nenänpieleni ovat sen verran rasvoittuvat, että niissä en saa peiteväriä pysymään täydellisesti.

Toinen aivan mahtava ominaisuus tässä peitevärissä on sen joustava ja ihoa kaunistava ominaisuus. Ei synny ruttua ja vekkiä silmien alle, vaikka peittävästä ja kestävästä peiteväristä onkin kyse. NARS Radiant Creamy Concealer sisältää glyseriiniä, joka on humektantti. Tämä ainesosa on vesihakuinen, eli vetää kosteutta puoleensa. En sanoisi NARSin peiteväriä kosteuttavaksi, mutta se ei kuivata, eikä kuivahda rumaksi silmien alle.

Tuntuu, että sanon tämän aina kokeiltuani jotain todella hyvää peiteainetta, mutta sanon taas: tämä on paras! NARS Radiant Creamy Concealer on paras tähän mennessä. Dior on huippu, MAC on huippu, myös Kat Von D on huippu, mutta tämä NARS on aavistuksen parempi. Miksi koen näin? Minusta tuntuu, että NARS on aavistuksen verran kestävämpi, ohuemmalla kerroksella peittävämpi sekä jo elämää nähneillä ja atoppisuuteen taipuvaisilla silmäluomillani kauniimpi.

Eikö olekin inhottavaa, että kaiken tämän ylistämisen jälkeen joudun sanomaan, että NARSia ei saa Suomesta. Jos suuntaat esimerkiksi Tukholmaan, käy Sephorassa tutustumassa tähän peiteväriin! NARSia saa tilattua netistä nykyään aika helpostikin. Esimerkiksi Lookfantastic.fi* myy NARSia. Suosituimmat sävyt ovat hinnaltaan 30,45 € / 6 ml. Tukholman Sephorassa peiteväri maksoi sen hetken valuuttasuhteiden mukaan 32,50 €.

Tässä suora linkki NARS Radiant Creamy Concealer* -peiteväriin.

Hyödynnä alennuskoodi! Koodilla GGLF saat 20 % alennusta *tämän linkin normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Kuka muu on kokeillut ja ihastunut tähän peiteväriin?

 

Lue myös

X