Glitz & Glam

Räntäsateen kestävä ripsivärin top coat

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein mukavaa lokakuun viimeistä päivää ja pian alkavaa marraskuuta! Kesällä esittelin Clarinsin maskaran topcoatin. Ostin testailuuni NYXin edullisemman version ja testasin, kuinka tämä maskaran top coat kestää syys- ja räntäsateita. Noh, en mennyt sunnuntaiseen räntäsateeseen, mutta suihkutin silmilleni vettä yhtä paljon, mitä räntäsateessa olisi silmillensä saanut. Testaan, kuinka hyvän vedenkestävyyden NYX Proof It! Waterproof Mascara Top Coat antaa.

NYX Proof It! Waterproof Mascara Top Coat muuttaa vesiliukoisen maskaran vedenkestäväksi. Nyt jos milloin on tarvetta kunnolla vedenkestävälle maskaralle. Itse suosin säänkestäviä maskaroita, sillä minulla on herkästi vuotavat silmät ja minä myös saatan herkistyessäni ja nauraessani tirauttaa kyyneleet, joten aina pitää vähän olla vedenkestävyyttä.

Tuotteen idea on, että sillä päällystetään vesiliukoinen maskara. Ensin ripsille harjataan omaa mielimaskaraa, joka on vesiliukoinen. Maskaran kuivuttua, päälle harjataan NYX Proof It! Näin saadaan vesiliukoisesta maskarasta vedenkestävä.

Tuote on geelimäistä ja ripsiä hieman kastelevaa. Se saattaa vähän kimputtaa ripsiä, jos sitä liian paljon harjailee silmäripsiinsä. Tämä siis huomioksi niille, joilla ripset helposti kimppuuntuvat kosteiden maskaroiden vuoksi. Maskaran top coat on läpinäkyvää, mutta vähän se jättää ripsille kiiltomaisen pinnan.

Ja sitten vedenkestävyyden testaus!

Kuvan vasemmalla puolella vesiliukoisen maskaran päällä NYX Proof It! -päällysmaskara. Kuvan oikealla puolella pelkästään sama vesiliukoinen maskara, mutta ei päällysmaskaraa. Olen suihkuttanut vettä molemmille silmille runsaasti. Vielä tässä vaiheessa ei ole maskat lähteneet liikkeelle.

Entä jos silmäluomensa puristaa yhteen?

Tätä ei missään nimessä kannata tehdä, jos räntäsateesta on juuri päässyt suojaan. Jos ripset ovat kastuneet, niihin ei kannata koskea ollenkaan. Mutta entäs jos aivastus yllättää? Kestääkö maskara paikoillaan?

Aika huikea pysyvyys!

NYX Proof It! toimii! Kuten kuvasta voi havaita, muutama pieni sotku tuli silmien alle, mutta ei ollenkaan yläluomelle. Ilman päällysmaskaraa sotku on kamala. Ripsiväriä on ylä- ja alaluomella. Voidaan siis todeta, että NYX Proof It! toimii siinä, missä sen luvataan toimivan.

Tämä edullisempikin versio maskaran topcoatista on varsin pätevä. Voisin jossain vaiheessa tehdä Panosta tai pihistä -postauksessa vertailun Clarinsin ja NYXin välillä. Näissä on hieman eroavuuksia muussakin kuin hinnassa, mutta molemmat silti toimivat.

NYX Proof It! Waterproof Mascara Top Coat on hinnaltaan 8,30-9,50 € / 5,5 ml. Sitä myydään verkkokaupoissa, kuten *Kicks, *Cocopanda, *Eleven, *Bangerhead jne.

Onko sinulla käytössä maskara, joka kestää ah, niin ihanat räntäsateetkin?

Lue myös

X