Glitz & Glam

Maskara jolle lämpenin vähän hitaammin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Joskus käy niin, että jokin tuote ei suuresti sytytä ensimmäisien kokeilujen aikana. Se saattaa olla ihan ok, mutta ei niin loistava, että haluaisit olla tuotteen suosittelija muille. Tänään esittelen maskara, josta sanoin aluksi vähän vaimeasti, mutta nyt olenkin todella ihastunut.

Muistatte varmaan elevenin joulukalenterissa olleen Elizabeth Ardenin Lasting Impression Mascaran*? Kun Glitz & Glamin joulukalenterissa sanoin pikaisesti muutaman sanan tästä, ennen postauksen meikkitutoriaalia, totesin maskaran minulle vielä liian uudeksi. Minulla oli jo ennestään tämä maskara täysikokoisena, sillä sain jo viime keväänä maskaran PR-toimistolta testailtavakseni. Korkkasin maskaran testiini viime syksynä. Koostumus oli aluksi vähän liian kostea, joten en saanut maskaralla mieleistä nostetta ripsilleni.

Olin lukenut ja olen lukenut postaukseni jälkeenkin kehuja tästä maskarasta. En halunnut luovuttaa, vaan aloin käyttää maskaraa, vaikka koin ne ensimmäiset käyttökerrat vähän valjuiksi. Käytettyäni muutaman kerran lisää, aloin huomaamaan, että se aivan uuden, vasta avatun maskaran kosteus massassa alkoi vähentyä ja aloin saada ripsilleni enemmän nostetta.

Lisäksi totuin uudenlaiseen harjaan. Sekin on aina sellainen asia, että uusi muotoilu maskaraharjassa saattaa viedä hetken, että siihen tottuu. Tykkään käyttää tätä harjaa niin, että tyvestä kevyesti teen siksak-liikettä ja sitten teen pitkiä vetoja ripsen tyvestä aina kärkeen asti. Mutta minulla on toinen vinkki, josta Elizabeth Ardenin meikkitaiteilija vinkkaa.

Elizabeth Arden Global Makeup Artist Rebecca Restrepon suositukset: ”Käytä harjaa kahdella tavalla: Värjää ensin ripsien tyvi ja pyöritä harjaa, jotta se värjää ripset ja luo tuuhean ja pitkiltä näyttävän ilmeen. Käytä sitten harjan kapenevaa kärkeä ja vedä ripsiä ylöspäin saadaksesi niihin nostetta ja erotellaksesi ne erityisesti silmän ulkokulmassa.”

Nyt kun maskaran harja on tuttu ja maskaran massa ei ole enää niin kosteaa, huomaan saavani töpöripsilleni pituutta ja tuuheutta. Ripset kaartuvat ylös ja ovat selkeästi pidemmät sekä tuuheammat. Tästä postauksesta voit kurkata vertailukohtaa meikkaamattomista ripsistäni.

Mutta mikä parasta, Lasting Impression Mascaraa voi kerrostaa aika huolettomasti. Se ei paakkuunnu, eikä kimputa ripsiäni voimakkaasti. Nämä ovat kyllä yksilöllisiä juttuja, sillä silmäripsiä on erilaisia. Siitä syystä joku toimii toisella, ja toinen taas ei.

Pysyvyydestä sen verran, että Lasting Impression Mascara tuntuu kestävän ihan kivasti silmien vuotamista. Ei lähde mustana norona valumaan. Minulla maskara ei varise, mutta jos minulla on pikameikki, enkä ole meikannut silmäluomiani, niin illasta huomaan ripsieni hieman merkanneen yläluomea. Hyvin vähäisesti, mutta kuitenkin hieman. Jos olen pohjustanut silmäluomeni ja käyttänyt puuterista luomiväriä, ei yläluomella näy ripsien jättämiä jälkiä.

Loistava maskara, joka mielestäni ansaitsi oman postauksen sekä halusin kertoa uudet kokemukseni tästä. Minulle kävi vähän samoin pari vuotta sitten Shiseidon maskaran kanssa. En ensin ollut mitenkään älyttömän tykästynyt, mutta myöhemmin sitten lempi alkoi leiskua. Nyt sitten käytän jo neljättä Shiseidon maskaraa.

Hinnaltaan tämä Elizabeth Ardenin Lasting Impression Mascara on aika samaa luokkaa kuin toisen suosikkini, Shiseidon Full Lash Volume Mascaran. Elizabeth Arden on pari euroa edullisempi, eli eleven.fillä* se maksaa 28,70 € / 8,5 ml. Maskaraa myydään myös Helsingin keskustan Stockmannilla sekä ainakin Kicksin* verkkokaupassa, joissa maskara on hinnaltaan 32,00 € / 8,5 ml.

Onko sinulle sattunut vastaavaa, että ensin olet meh ja sitten oletkin jeah?

X