Glitz & Glam

Urban Decay Naked Heat – viileämpi meikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa! Viime viikon hirveydet ovat varmasti mielissämme. Saamme lukea siitä kaikkialta, joten heitetään täällä aivot narikkaan ja yritetään edes hetken aikaa ajatella jotain hömppää.

Naked Heat

Naked Heat -meikit jatkuvat. Tällä kertaa haastoin itseni toteuttamaan viileän meikin tällä kuumalla uutuuspaletilla. Viileät sävyt ovat minulla toimivia ja helppoja, mutta kuuma Naked Heat -paletti on nimensä mukaisesti hyvin lämmin, suorastaan polttavan kuuma.

Viime viikolla julkaisin tutoriaalin kera todella lämpimän ja punaisen silmämeikin, jonka toteutin tällä Urban Decayn uutuuspaletilla. Silloin haastoin itseäni toteuttamaan kuumaakin kuumempaa sävymaailmaa itselleni.

Meillä kauneusbloggaajien yhteisössä heräsi innostus toteuttaa vastaava juttu, kuin silloin alkukesästä NYXin paleteilla. Mizz Annie keksi ehdottaa Urban Decay Naked Heat -paletilla vastaavaa, koska niin moni bloggaaja kertoi hankkivansa sen. Minä silloin kommentoin, että Naked Heat on ehkä vähän liian heat tällaiselle viileälle. Seuraavana päivänä sitten DHL toi kotiovelle PR-lähetyksen, josta tämä paletti löytyi. Koska minulla paletti nyt sitten oli, niin halusin lähteä tähän mukaan. Sovimme tämän maanantain julkaisupäiväksi, joten tänään löydätte kahdeksasta blogista ja yhdeltä YouTube-kanavalta Urban Decay Naked Heat -paletilla toteutetun meikin. Miten moneen meikkiin ja tyyliin tämä paletti taipuukaan? Kun aamulla herään laittamaan esikoistani kouluun, ryntään katsomaan kollegojen luomuksia. Tämä on niin kiintoisaa! Laitan postauksen loppuun suorat linkit muiden meikkilookeihin.

Naked Heat

Koska paletti on hyvin lämmin sävymaailmaltaan, ei viileämpään meikkiin jäänyt montaa sävyä käytettäväksi. Mutta kuitenkin viileämpi meikki on mahdollinen, enkä vieraillut muilla paleteilla sävyjä lainaamassa, vaan käytin pelkästään Naked Heat -palettia.  Tämä on oikeastaan aika kaukana siitä, mitä Naked Heat -paletti on. Silti sillä on mahdollisuus toteuttaa tällainen viileä meikki.

Naked Heat

Halusin tähän viileämpään lookiin hienostuneisuutta, klassisuutta, puuterista pehmeyttä sekä ripauksen glamouria. Pitsi ja kunnon kiharapilvi lisäävät tyylin pehmeää naisellisuutta.

Naked Heat

Viileyttä tukee myös huulimeikki sekä poskipuna, jotka molemmat ovat viileämmästä sävymaailmasta. Huulimeikkini on kuvissa hieman enemmän malvaan taittuva, kuin mitä se oikeasti on.

Koska paletti on täynnä toinen toistaan kuumempia sävyjä, minulla oli tähän lookiin aika suppea valikoima. Käytin meikissä sävyjä: Ounce, Chaser, Low Blow, En Fuego, Ashes ja Ember.

(Täältä löydät swatch-kuvia luomivärisävyistä.)

Naked Heat

Ensin levitin sävyn Chaser luomivaon yläpuolelle, melkein kulmakarvoihin asti. Sitten varjostin luomivakoa ja sen yläpuolta sävyllä Low Blow. Syvensin luomivaon varjoa luumuisella sävyllä Ashes. Levitin kulmaluulle, silmän sisänurkkaan ja liikkuvalle luomelle vaalean sävyn Ounce. Liikkuvan luomen keskiosalle levitin viileämpää punaista, eli En Fuegoa. Ulkonurkkaan käytin pronssisena hohtavaa, mustapohjaista sävyä Ember. Liu’utin liikkuvalla luomella sävyjä toisiinsa, jotta ne liukuisivat vaaleasta tummaan.

Naked Heat

Alaluomella käytin luumuista Ashesia ja alaluomen ulkonurkassa hieman Emberia.

Naked Heat

Tämä Naked Heat -meikki on mieleeni. Tästä tykkään, sillä olo on hyvin kotoisa. Oletteko kanssani samaa mieltä siitä, että tämä viileämpi on minulla istuvampi, kuin se kuumaakin kuumempi punainen Naked Heat -meikki?

Nyt olen antanut aika paljon huomiota tälle luomiväripaletille. Ehkä on aika siirtyä muihin juttuihin seuraavissa meikkipostauksissa. Toivottavasti Urban Decay Naked Heat viihdytti teitä.

Käykää katsomassa mitä upeaa toiset tällä Urban Decay Naked Heat -paletilla loivat!

Mizz Annie
Charming Nails
Fantazya
Sentenced to Live
HannaMaria
Fashioned in Finland
Pakolliset – tai ainakin melkein!
MissAria

Paletti saatu lehdistönäyte.

Lue myös

X