Meikit

Urban Decay Naked Heat – viileämpi meikki

21.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa! Viime viikon hirveydet ovat varmasti mielissämme. Saamme lukea siitä kaikkialta, joten heitetään täällä aivot narikkaan ja yritetään edes hetken aikaa ajatella jotain hömppää.

Naked Heat

Naked Heat -meikit jatkuvat. Tällä kertaa haastoin itseni toteuttamaan viileän meikin tällä kuumalla uutuuspaletilla. Viileät sävyt ovat minulla toimivia ja helppoja, mutta kuuma Naked Heat -paletti on nimensä mukaisesti hyvin lämmin, suorastaan polttavan kuuma.

Viime viikolla julkaisin tutoriaalin kera todella lämpimän ja punaisen silmämeikin, jonka toteutin tällä Urban Decayn uutuuspaletilla. Silloin haastoin itseäni toteuttamaan kuumaakin kuumempaa sävymaailmaa itselleni.

Meillä kauneusbloggaajien yhteisössä heräsi innostus toteuttaa vastaava juttu, kuin silloin alkukesästä NYXin paleteilla. Mizz Annie keksi ehdottaa Urban Decay Naked Heat -paletilla vastaavaa, koska niin moni bloggaaja kertoi hankkivansa sen. Minä silloin kommentoin, että Naked Heat on ehkä vähän liian heat tällaiselle viileälle. Seuraavana päivänä sitten DHL toi kotiovelle PR-lähetyksen, josta tämä paletti löytyi. Koska minulla paletti nyt sitten oli, niin halusin lähteä tähän mukaan. Sovimme tämän maanantain julkaisupäiväksi, joten tänään löydätte kahdeksasta blogista ja yhdeltä YouTube-kanavalta Urban Decay Naked Heat -paletilla toteutetun meikin. Miten moneen meikkiin ja tyyliin tämä paletti taipuukaan? Kun aamulla herään laittamaan esikoistani kouluun, ryntään katsomaan kollegojen luomuksia. Tämä on niin kiintoisaa! Laitan postauksen loppuun suorat linkit muiden meikkilookeihin.

Naked Heat

Koska paletti on hyvin lämmin sävymaailmaltaan, ei viileämpään meikkiin jäänyt montaa sävyä käytettäväksi. Mutta kuitenkin viileämpi meikki on mahdollinen, enkä vieraillut muilla paleteilla sävyjä lainaamassa, vaan käytin pelkästään Naked Heat -palettia.  Tämä on oikeastaan aika kaukana siitä, mitä Naked Heat -paletti on. Silti sillä on mahdollisuus toteuttaa tällainen viileä meikki.

Naked Heat

Halusin tähän viileämpään lookiin hienostuneisuutta, klassisuutta, puuterista pehmeyttä sekä ripauksen glamouria. Pitsi ja kunnon kiharapilvi lisäävät tyylin pehmeää naisellisuutta.

Naked Heat

Viileyttä tukee myös huulimeikki sekä poskipuna, jotka molemmat ovat viileämmästä sävymaailmasta. Huulimeikkini on kuvissa hieman enemmän malvaan taittuva, kuin mitä se oikeasti on.

Koska paletti on täynnä toinen toistaan kuumempia sävyjä, minulla oli tähän lookiin aika suppea valikoima. Käytin meikissä sävyjä: Ounce, Chaser, Low Blow, En Fuego, Ashes ja Ember.

(Täältä löydät swatch-kuvia luomivärisävyistä.)

Naked Heat

Ensin levitin sävyn Chaser luomivaon yläpuolelle, melkein kulmakarvoihin asti. Sitten varjostin luomivakoa ja sen yläpuolta sävyllä Low Blow. Syvensin luomivaon varjoa luumuisella sävyllä Ashes. Levitin kulmaluulle, silmän sisänurkkaan ja liikkuvalle luomelle vaalean sävyn Ounce. Liikkuvan luomen keskiosalle levitin viileämpää punaista, eli En Fuegoa. Ulkonurkkaan käytin pronssisena hohtavaa, mustapohjaista sävyä Ember. Liu’utin liikkuvalla luomella sävyjä toisiinsa, jotta ne liukuisivat vaaleasta tummaan.

Naked Heat

Alaluomella käytin luumuista Ashesia ja alaluomen ulkonurkassa hieman Emberia.

Naked Heat

Tämä Naked Heat -meikki on mieleeni. Tästä tykkään, sillä olo on hyvin kotoisa. Oletteko kanssani samaa mieltä siitä, että tämä viileämpi on minulla istuvampi, kuin se kuumaakin kuumempi punainen Naked Heat -meikki?

Nyt olen antanut aika paljon huomiota tälle luomiväripaletille. Ehkä on aika siirtyä muihin juttuihin seuraavissa meikkipostauksissa. Toivottavasti Urban Decay Naked Heat viihdytti teitä.

Käykää katsomassa mitä upeaa toiset tällä Urban Decay Naked Heat -paletilla loivat!

Mizz Annie
Charming Nails
Fantazya
Sentenced to Live
HannaMaria
Fashioned in Finland
Pakolliset – tai ainakin melkein!
MissAria

Paletti saatu lehdistönäyte.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (20)

Kiitos Noora! <3 Viileät istuu paremmin. Mutta niissäkin sitten ihan ääripäässä tulee vähän hankaluuksia. Minusta tulee aika kovannäköinen. Parhaimmat sävyt ovat neutraalin molemmin puolin. Lämpimätkin istuu loistavasti, kun ovat lähellä neutraalia. 🙂

Hei, tämä on ehdottomasti parempi. Aivan upea, kumpa osaisin itsekin tehdä noin kaunista jälkeä meikeillä….

Kiitos Koo! 🙂 Ei saa vähätellä itseään. (Hitsi, kun se on aina helppoa mennä toisille sanomaan, mutta itse toimii toisin.) Harjoittelulla oppii. 🙂 Meikkaushan on ymmärrystä väriopista, valon ja varjon merkityksistä sekä käden motoriikasta. Tietysti toiset ovat lahjakkaampia noissa kuin toiset. Siksi minä olen harjoitellut. 😀

Aivan mielettömän upea meikki!!! Tällaista tyyliä on pakko kokeilla itsekin paletilla. Tää on mun mielestä upeampi, entä tuo ensimmäinen versio. Joskaan ei huono sekään. Mut tässä on jotain. Ihana! 🙂 Ja kyllä, tää istuu sulle siis paremmin 😀

Kiitos Janet! 🙂 Olen kylmäverinen nainen. 😀 Siksi viileämmät istuvat luontevammin.

Muualle jo kommentoinkin että olen lähes kokonaan unohtanut Emberin, se pitää myös ottaa käyttöön! Tosi hyvin olet saanut viileän lookin toteutettua, huulipuna, kiharat ja paita sitoo kokonaisuuden hyvin yhteen!

hanna
http://www.hannamariav.com

Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin Emberia. En ensin ollut suunnitellut sen käyttöä, mutta tehdessä aina suunnitelmat muuttuu jne. 😀

Käytit paria sävyä joita minä en ole vielä kokeillut. Nyt tekee mieli kokeilla, jättää vaikka ne punaiset pois kun olen niihin niin ihastunut nyt 🙂 kerrassaan superkaunis meikki <3 harmi kun en itse voi ärtyneiden ja vuotavien silmien takia käyttää sisärajauksia, ne tuo aina sitä särmää 🙂

Mitkä ne ovat? Kiinnostaa tietää! 😀 Low Blow ja Ember?

Kiitos! 🙂 Vuotavat silmät on ärsyttävät. Minullakin vuotaa todella herkästi. Joskus en saa vahamaisia kajaleita tarttumaan, vaikka mitä tekisi.

Nainen, sulle sopii vaikka punajuuresta tehty meikki. Olet upea!

Hahahaa! Punajuuresta tehty meikki voisi olla aika huisi. Haaste meikkibloggaajille? Mitä saat aikaiseksi punajuuresta? 😀 Kiitos kehuista, toinen upea! 😉

Onhan tämä kyllä tutumman näköinen sinä, mutta ei tuo kuumakaan versio häviä ollenkaan vertailussa ^_^. Kertakaikkisen upeita molemmat tyylit, mutta ehkä ripsen mitalla tämä viileämpi toimii paremmin :D.
Mä kyllä niin rakastan tuota sun meikkaustyyliä!
Mun täytyy kyllä jatkaa luomivaon varjostuksen harjoittelua ahkerasti (oon ehkä tänä vuonna alkanut siihen enemmälti panostamaan ja opettelemaan) ja olla sen suhteen rohkeampi, niin ehkä saan itselleni tuota tummempaa maailmaa enemmän irti tästäkin paletista :D.

Voi kiitos Anzu-Anssu! 🙂

Muista myös sivellinvalinnat. Kun haluat todella tummaa, käytä tiiviimpää sivellintä. Meikkailu on kyllä sellaista välineurheilua, että toista vastaavaa saa etsiä. 😀

Hei, ihana Minna!
Molemmat versiot ovat kieltämättä aivan upeat sinulla. Mutta tätä viileämpää jäin oikein tuijottamaan, kerrassaan super, super upea!
En pesisi kasvojani ikinä, jos tuollaisen meikin saisin itselleni tehtyä 🙂

Hei JohannaG! 🙂

Voi kiitos sinulle. 🙂 Tiedätkö, eräs kenelle tein meikin, oli siinä meikissä kolme päivää! Oli vain korjaillut sitä välillä. Hän ei vaan ollut raaskinut pestä sitä pois ja otti meikistä ilon irti. Kyllä minua aluksi kauhistutti ja huvitti, mutta toisaalta ymmärrän. Jos meikki kestää ja siinä on itsellään mahtava olo, niin eipä tuo nyt maailmaa kaada. Eipä sitä jatkuvasti ammattilaismeikkaajalla käydä. Hänkin oli vasta toista kertaa elämässään.

Ihana! Sopii sulle niin hyvin <3

Kiitos Riikka! 🙂

Piti käydä tarkistaan olenko kommentoinut sitä lämpimämpää meikkiä, mutta en ollut (olin varmaan ajatellut sitä lukiessani mitä kommentoin sitten kun ehdin, niin luulin myös tehneeni niin). No, piti siitä sanomani, että ainakin se lämmin meikki toi silmät esille tehokkaasti, todellakin silmät näytti tosi sinisiltä! Tykkäsin muutenkin kokonaisuudesta.

Mutta, mutta, tämä viileämpi meikki istuu kuitenkin mielestäni sinulle paremmin. Vaikka toisaalta tätä ja sitä lämpimämpää versiota on vaikea vertailla koska ovat niin erilaiset, siis muutenkin kuin vain värimaailmaltaan. Tykkään kyllä molemmista! Se lämmin oli ihanan rock ja tämä taas ihanan romanttinen ja ladylike!

Totta. Lämmin meikki tuo silmieni sinisyyttä esiin todella tehokkaasti. Viileämmissä silmien väri näyttää tummemmalta ja enemmän turkoosiselta. Ennen minun tyyli oli tosi rock-henkinen. Nykyään olen just enemmän tuollainen romanttinen ja ladylike. 😀 Olenkohan sitten nelikymppisenä enemmän boheemi? Sen aika sitten näyttää. 🙂

On kyllä taas niin taidokkaasti tehty meikki, että ei voi kuin ihastella! <3 Ja kyllähän se totta on, että nämä viileät meikit ovat enemmän sinua, ihan täydellinen tuo huulienkin väri 🙂

Kiitos Noora! <3 Viileät istuu paremmin. Mutta niissäkin sitten ihan ääripäässä tulee vähän hankaluuksia. Minusta tulee aika kovannäköinen. Parhaimmat sävyt ovat neutraalin molemmin puolin. Lämpimätkin istuu loistavasti, kun ovat lähellä neutraalia. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *