Glitz & Glam

Pehmeät EcoTools -kasvosiveltimet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Sain viime kesänä valita testiini uudistuneen EcoToolsin siveltimiä. Noh, eiväthän nämä enää mitään uusia ole, sillä aika kauan näitä testailin ennen tätä postausta. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

EcoTools on loistava sivellinbrändi. Sen lisäksi, että siveltimet ovat laadukkaita ja silti edullisia, on kaikki EcoToolsit valmistettu synteettisestä harjaksesta. Materiaalit siveltimissä ovat 95 % kierrätettyä ainesta. EcoTools suosii myös nopeasti uusiutuvia luonnonaineksia. Näin EcoTools lyhyesti pähkinänkuoressa sekä sen eettisistä ja vihreistä aatteista ja toiminnasta. Minulla on monta suosikkia EcoToolsilta. Eniten olen syttynyt kasvosiveltimistä ja silmämeikkisiveltimistä vähemmän. Nyt esittelen kasvosiveltimiä, jotka EcoTools toi Suomen markkinoille viime kesänä.

EcoTools Full Powder

Jos kaipaa puuterisivellintä, joka on muhkea ja sisältää 70 000 harjasta, niin tämä! Koska sivellin on näin muhkea, se tekee aika peittävääkin jälkeä, jos niin haluaa.

Tällä Full Powder -siveltimellä pyöräyttää kasvoille mineraalipohjan, puuteroi meikkipuuterilla, irtopuuterilla tai heleyttää kasvoja puuterihelmillä. Minä ihastuin eniten puuterihelmien levityksessä. Sivellin on muhkean muotonsa ja pyöristetyn kärkensä vuoksi todella hyvä puuterihelmien käytössä. Ihana pehmeys tässä siveltimessä.

EcoTools Ultimate Concealer Duo

Kahden erilaisen peitevärisiveltimen duo-pakkaus, jossa Airbrush Concealer ja Detail Concealer -siveltimet.

Airbrush Concealer on todella hyvä sivellin peitevärin tiukempaan levitykseen, sillä tällaisella kahden erilaisen harjaksen (synteettistä materiaalia) yhdistelmä mahdollistaa työskentelyn, jossa peiteaine pyöritellään iholle tiukemmin. Samalla peiteväri blendaantuu, eli häivyttyy iholle hyvin. Peiteväri ei jää vain pinnalle näkyväksi kerrokseksi, vaan sen saa kunnolla ihohuokosiinkin pyöriteltyä, jos niin haluaa. Hyvä väline nenänpieliin ja silmien allekin. Kannattaa kokeilla ihohuokosia täyttävien primereiden työstöön haastavimmilla alueilla, jos ihohuokoset ovat ammottavat tai akne on jättänyt isompia jälkiä kasvoille. Siveltimellä voi painaa reilusti ja pyöritellä tuotteet täytteeksi syvempiin ihohuokosiin. Toimii hyvin nestemäisiin, voidemaisiin sekä puuterisiin koostumuksiin.

Detail Concealer on pieni ja siro sivellin. Itse en osaa tätä hyödyntää peitevärien levitykseen ihovirheille tai silmien alle, mutta siro ja litteä muoto on hyvä huulipunan levitykseen sekä ylimenneiden huultenrajausten korjailuun peitevärin avulla.

Define & Highlight Duo

Varjostuksien ja korostuksien luontiin kahden siveltimen setti. Define on tarkoitettu varjostuksien tarkkaan tekoon ja Highlight korostuksien luomiseen.

Aluksi tuntui hämmentävältä katsoa siveltimiä ja todeta, että tässä duossa on jotain outoa. Yleensä varjostuksien sivellin on kapea muotoilultaan ja korostussivellin terävämpi ja se sirompi. Joo, käytetäänhän viuhkasiveltimiä korostuksien levitykseen poskipäille. Varmaan suurin osa tunnetuista tuben meikkiguruista tekevät ne kiiltoposkipäät viuhkasiveltimillä, mutta ne ovat usein aina pieniä ja siroja viuhkoja tähän EcoToolsiin verrattuna.

Mutta puhutaanpa ensin tästä varjostussiveltimestä. Tästä tulikin uusi lempparini puuteristen varjostuksien teossa. Optimaalinen muotoilu! Jos sivellintä pitelee hieman lappeeltaan, kuten kuvassa, saa luotua pehmeän varjon poskiluun alapuolelle. Jos siveltimen kärjen kääntää kasvoja kohti, saa tarkemman ja samalla tummemman varjon poskiluun alle. Levittämällä ensin sivellin lappeellaan ja lopuksi pystysuuntaisemmin, saa tehtyä varjostuksen, jossa on syvempi (tummempi) varjo, joka sitten häivyttyy keveämmäksi. Ei tarvitse häivytellä erikseen, kun sivellintä kääntelemällä voi helposti määritellä vahvuutta ja tarkkuutta posken varjostuksissa.

Entäpä sitten tämä aika suurikokoinen viuhka korostuksien luomiseen? Vaikka harjakset ovat äärimmäisen pehmeät ja sivellin aika suuri näin tarkkaan hommaan, niin tämä toimii! Jotenkin minun kasvonpiirteissä tällä suurella viuhkasiveltimellä löytää heti oikean kohdan, johon korostus tulee laittaa.

Minun lempparini ovat ehdottomasti olleet EcoToolsin Define & Highlight Duon varjostus- ja korostussivellin. Samalla ne olivat yllättäjiä. Tietysti niitä voi käyttää toisinkin päin, eli viuhkaa varjostuksiin ja toista sivellintä korostuksiin. Itse kuitenkin ihastuin näihin just näin, kuten valmistaja on niitä ajatellut käytettävän.

Nämä EcoToolsin uutuudet tulivat myyntiin viime kesänä. Kuvassa etualalla näkyvät meikkisienet esittelinkin jo syksyllä. Nämä EcoToolsin meikkisienet eivät ime meikkivoidetta itseensä paljon mitään. Jos ne kiinnostavat, niin kurkkaa tänne.

EcoToolsin siveltimiä ja välineitä myydään hyvin laajasti. Taitaa näitä ihan Prismoistakin löytyä, mutta sen lisäksi tavarataloista sekä monista verkkokaupoista, kuten eleven.fi*, Biodelly*, House of Organic* sekä Hyvinvoinnin.fi*.

Oletteko muuten testanneet tuota EcoToolsin meikkisientä? Minä tykkään edelleen. Vaikka halkeamia on jo ehtinyt sieneen tulla, se toimii edelleen kuten uutena. Duon pienempi meikkisieni on jäänyt vähemmälle käytölle, mutta suurempaa on tullut käytettyä lähes päivittäin jo pitkään – varsinkin siitä asti kun Beautyblenderini tuli tiensä päähän.

EcoTools on aika suosittu sivellinmerkki, vaikka se on vasta vuonna 2008 perustettu. Muistan vaan bloggaukseni alkuvuosilta, kun EcoToolsia ei saanut mitenkään ihan laajasti. Nyt sitä saa kaikkialta. Varmaan siksi sen suosiokin on Suomessa lisääntynyt. Hyvin monilta löytyy meikkivälineistä EcoToolsia.

Löytyykö sinultakin joku EcoToolsin sivellin?

X