Glitz & Glam

Silkkisen pehmeä Sensai - paras poskipunasivellin ikinä!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tämä Sensain poskipunasivellin onkin varmasti tuttu meikkausväline tutoriaalikuvistani jo vuosien ajalta. Sain tämän Sensain mustan poskipunasiveltimen vuonna 2014, kun olin Sensain järjestämässä, hyvin intiimissä bloggaajatilaisuudessa. Saimme mukaamme käyttämämme meikkausvälineet. Haluan pyhittää postauksen tälle maailman parhaimmalle poskipunasiveltimelle – ainakin minusta maailman parhaimmalle.

Kaikki saadut Sensain siveltimet ovat käytössäni ja kaikista pidän todella paljon. Mutta tämä poskipunasivellin on vain niin ylitse muiden.

Sensai Cheek Brush* -poskipunasivellin on äärimmäisen pehmeä. Siveltimen varsiosa on todella hyvä kädessä. Harjakset ovat todella joustavat. Sivellin on tehty luonnonharjaksista. Sen huomaa siveltimen äärimmäisessä pehmeydessä. En ole vastaavaa poskipunasivellintä kokeillut. Käytin sivellintä joskus työssäkin, mutta pääasiassa se oli minun henkilökohtaisessa käytössäni, koska niin paljon sitä rakastan.

Sensain poskipunasiveltimellä saa tehtyä tarkkaa jälkeä, mutta mikä parasta, se tekee ihanan häivytellyn lopputuloksen pigmenttiselläkin poskipunalla. Sensai Cheek Brush ei petä!

Jos poskipuna on todella tiiviisti puristettu, eli poskipuna on kova, ei Sensai Cheek Brush pysty ultimaattisen pehmeytensä vuoksi ottamaan harjaksiinsa poskipunaa. Mutta muiden poskipunien kanssa sivellin toimii aina! Se ottaa harjaksiin täydellisen tasaisesti puuterista poskipunaa ja levittää sen poskille kauniisti.

Sensai Cheek Brush -poskipunasivellin sopii äärimmäisen hyvin hohtavien poskipunien levitykseen. Posket hehkuvat kauniisti.

Se toimii myös mattaisien poskipunien levityksessä.

Ai, että minä tykkään Sensai Cheek Brush -poskipunasiveltimen lopputuloksesta. Se on aina niin kauniisti häivytelty, vaikka vain kiireessä poskille sutisi.

Sivellin on jo ollut vuosia aktiivisessa käytössä, mutta siitä huolimatta se on kuin uusi. Tietysti luonnonharjaksiin tulee käytössä jotain jälkeä, mutta ei mitään merkkejä rikkoutumisesta tai huonoksi menemisestä. Muoto on vaan muuttunut pyöreämmäksi vuosien aikana.

Minusta maailman parhaimman poskipunasiveltimen voit tilata täältä, Bangerheadilta*.

Sensai Cheek Brush -poskipunasivellin on tehty luonnonharjaksista. Nykyajan trendin (onneksi!) mukaan, on Sensai tehnyt saman siveltimen synteettisistä harjaksista. Tämä alkuperäinen on myynnissä niin pitkään kuin sitä riittää. Löysin enää tuon Bangerheadin, joka tätä alkuperäistä versiota myy.

Uusittu versio on helppo tunnistaa. Se on kiiltäväpintainen ja Sensai lukee selkeästi, kultaisin kirjaimin. Tämä sivellin on synteettisistä harjaksista tehty, joten sopii kaikille. Tiedustelin Sensain maahantuojalta uuden ja vanhan eroavuuksia, tai lähinnä, että onko yhtä pehmeä. Maahantuoja lähetti siveltimen minulle todettavaksi. Noh, vertaus liki 5 vuotta vanhaan, paljon käytössä olleeseen luonnonharjassiveltimeen ei ehkä ole ihan tasavertainen. Uusi Sensai Cheek Brush* on jumalaisen pehmeä! Se on sileä ja se liukuu poskella pehmeästi. Synteettiset harjakset ovat napakammat kuin luonnonharjaksen. Mutta uskaltaisin väittää, että tämä uusittu versio säilyttää harjakset muodossaan pidempään ja sivellin muutenkin kestää pidempään.

Näitä uusia Sensai Cheek Brush -poskipunasiveltimiä myydään Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa sekä verkkokaupoissa, kuten Kicks*.

Oletko löytänyt yhtä hyvää poskipunasivellintä?

X