Mainos Glitz & Glam

Acca Kappa & Velourmet - tarina siitä kun tuoksu muutti elämän + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Acca Kappa

Vaikka tämä on kaupallinen yhteistyö, syntyi minulle hyvin aito ja sympaattinen tunnelma, kun luin alkukesällä saamani sähköpostiviestin. Sydämeni sulatti maahantuoja hänen aidolla ja vilpittömällä tarinallaan. Tänään vien teidät tositarinaan, jossa tuoksuu puhtaus ja raikkaus.

Velourmet Oy on italialaisen Acca Kappa kylpykosmetiikan maahantuoja. Maahantuontiyrityksen takana on pariskunta. Velourmet Oy:n tarina lähtee asiakaskokemuksesta Acca Kappaan. Perheen äiti sai ensimmäisenä äitienpäivänä lahjaksi mieheltään ja muutaman kuukauden ikäiseltä vauvaltaan hemmottelua kauneushoitolaan. Riina oli onneissaan hemmottelevasta jalkahoidosta. Jokainen osaa varmasti samaistua hänen onneensa. Pienen vauvan äitinä pienetkin asiat alkavat tuntua luksusmaisemmilta kuin aikaisemmin ne tuntuivat.

Jalkahoidossa käydessään, kosmetologi esitteli Riinalle tuoksun, joka lopulta tulisi muuttamaan hänen elämänsä…

Acca Kappa White Moss Eau de Cologne hurmasi tuoksullaan Riinan. Hän osti tuoksun itselleen. Siitä lähtien hänen miehensä elämä helpottui. Mikan oli helppoa keksiä Riinalle lahjoja merkkipäiviksi. Tämä oli kuin saduissa, Riinan mies Mika pääsi helpolla lahjaostoksilla ja Riina piti saamista lahjoistaan, vaikka tiesi ne etukäteen.

En ihmettele ollenkaan Riinan hullaantumista, sillä jos haluaa puhtaan, mutta keveän tuoksun, on Acca Kappa White Moss ehdottomasti kokeiltava! Tuoksu on hauskalla tavalla ”unisex”, mutta silti puhdas, vesimäinen ja raikas tuoksultaan, eikä aiheuta minussa fiilistä, että olisiko sittenkin liian maskuliininen?

White Moss löytyy myös Eau de Parfumina, mutta siinä tuoksu on selkeästi voimakkaampi. Näytteen perusteella itse olen mieltyneempi Eau de Parfumiin, joka on voimakkaampi. Tätä kaunista ja puhdasta Acca Kappa White Moss Eau de Cologne tuoksua suosittelen lämpimästi teille, jotka ette halua tai voi tuoksua voimakkaasti. Vaikka Acca Kappa on italialainen brändi, tämä White Moss Eau de Cologne on kuin suomalaisille tehty. Varmasti monelle helposti lähestyttävä ja omalle iholle istuva. Minulle se istuu niin helposti, että muutaman käyttökerran jälkeen tuoksuun tottuu todella helposti, eikä sitä meinaa haistaa. Kyllä se tuoksuu, mutta tämä seikka kertoo siitä, että tuoksu on aisteille helppo. Siihen tottuu täysin.

Kävi sitten niin, että muutama vuosi sitten Acca Kappan maahantuonti Suomeen lopetettiin. Acca Kappa White Moss Eau de Cologne oli loppuunmyyty koko Suomen kaikista kauneussalongeista. Riina oli murtunut, kuten myös hänen miehensä, joskin vähän toisesta syystä kuin Riina.

Kuten kerroin, kosmetologin esittelemä tuoksu tulisi muuttamaan Riinan elämän. Nohevana ja aikaansaavana naisena, Riina otti yhteyttä Acca Kappaan, Italiaan. Riinalle ei suostuttu myymään suoraan heiltä, mutta hänelle heitettiin ajatus maahantuonnista. Tällöin Riina saisi rajattomasti heidän tuotteitaan.

Voin kuvitella, kuinka asioita on punnittu perheessä. On laskettu plussia ja miinuksia, on mietitty riskit ja hyödyt. On pohdittu tahtoa ja rahkeita. Lopulta kuitenkin Riina ja hänen miehensä perustivat Suomeen Acca Kappan maahantuonnin, joka sai nimekseen Velourmet Oy.

Minuun vetosi Riinan yhteydenotossa hänen tarinansa ja vilpitön rehellisyys. Hän kertoi siitä kuinka ylimielisenä ja omia taitojaan yliarvioivana ajatteli tekevänsä Acca Kappasta tunnetun kuluttajien keskuudessa. Minustahan tulee heti ensi vuoden alkupuolella myynnin ja markkinoinnin tradenomi. Omaa sydäntäni lähellä on juuri kaikki sellainen, jota Riina, Velourmet Oy ja Acca Kappa tarvitsevat. Siitä syystä olen antanut jonkun verran konsultointia Riinalle sekä vinkannut mahdollisuuksista, mutta samalla kertonut ne haasteet. Tiedän tasan tarkasti miten vaikeaa on saada Acca Kappa tunnetuksi Suomessa, tiedän miten paljon sen eteen tulee tehdä työtä. Ne ajat ovat menneet jo vuosikymmeniä sitten, kun tuote puhui puolestaan. Mikään ei myy ilman strategiaa, rahaa ja panostusta – ilman brändejä ja markkinointia, on vaikea erottua. Suomi tarvitsee yrittäjyyttä ja rohkeita ihmisiä! Hienoa, että tällaisia rohkeita ihmisiä on, kuten Riina ja hänen miehensä Mika.

Acca Kappa viehättää minua ja sen tuoksumaailmat ovat huumaavia. Jos kaipaa jotain aitoa ja uniikkia, sitä Acca Kappa on. Tämän perinteikkään italialaisen perheyrityksen tuoksut ovat niche-tuoksuja. Niche-tuoksut ovat nyt kasvava trendi, johon kosmetiikkajätti L’Oréal myös lähti ostamalla pienen hajuvesiyrityksen. Acca Kappa on edelleen perheomistuksessa, joten ihan kaikkea ei yksi jättiyhtiö omista.

Julkkistuoksut eivät enää myy entiseen malliinsa, mutta pienemmissä erissä valmistettavat niche-tuokset kasvattavat suosiotaan. Minua itseänikin viehättävät tuoksut, jotka ovat kuin taideteoksia. Tuoksuja, jotka on rakennettu kulkemaan tietyllä soinnulla, tietyssä rytmissä ja uniikilla tavalla. Niin, että hajuvesi on kokemus tai parhaimmillaan elämys. Ei vain tuoksu, joka tuoksuu kivalle. Niche-tuoksut eivät ole kaikista helpoimpia lähestyä ja siksi ne yleensä vaativat tutustumista. Vertaisin niche-tuoksuja fine diningiin. Fine diningissa ovat keittiömestari ja sommelier yhdessä suunnitelleet tietyssä rytmissä kulkevan makuelämyksen, jossa viinit täydentävät kokonaisuutta ja lisäävät makuelämystä. Sitä samaa edustaa niche-tuoksut. Parfymööri on luonut oman taideteoksen, jonka tarkoitus on olla käyttäjälleen kokemus ja elämys.

Ihanien White Moss -tuotteiden lisäksi sain monta tuoksunäytettä. Kuvassa näkyy vain muutama niistä. Olen aivan rakastunut Acca Kappan tuoksuihin. Kaikista eniten kesällä minua viehätti vihreä Tilia Cordata Eau de Parfum. Vaaleita kukkia, lehtivihreää ja pohjalla lemppariani, tonkapapua! Nyt syksyn tultua olen lähtenyt kokeilemaan pippurisempia niche-tuoksuja.

In winter giving a warm and deep embrace, in summer a fresh and lightly-perfumed touch, Acca Kappa's Eau de Cologne is so much more than just a fragrance; it is a story you can wear.

Posted by ACCA KAPPA on Wednesday, June 28, 2017

Huomio Oulu ja Oulun seutu! 

Oulun Hyvinvointimessut ovat 13.—14.10. Velourmet on mukana messuilla. Käy ihmeessä tuoksuttelemassa ihania Acca Kappan niche-tuoksuja tai Velourmetin perustajan, Riinan, suosikkituoksua, joka muutti hänen elämänsä. Sitä ei kerta kaikkiaan voi koskaan tietää, mitä se elämä tuo tullessaan. Jonakin päivänä menet jalkahoitoon ja ostat kosmetologilta hajuveden. Muutaman vuoden päästä oletkin ko. tuoksun maahantuoja yhdessä aviomiehesi kanssa. Ihmisten elämänpolut ovat aina niin kiehtovia. Meillä jokaisella on oma kiehtova tarina taustalla, emmekä tässä vaiheessa vielä tiedä, mikä tavalliselta tuntunut hetki tulee vaikuttamaan suuresti tulevaisuudessa.

Mistä Acca Kappaa saa?

Acca Kappaa myydään tietyissä kauneushoitoloissa, mutta nyt myös Velourmet Oy myy suoraan kuluttajille. Heidän verkkokauppa toimii Facebookissa. Tästä pääset verkkokauppaa! En ole muuten aikaisemmin tutkinut Facebookissa olevia verkkokauppoja, vaikka olen nähnyt jollain sivustolla välilehden Kauppa.

Jos kiinnostuit Acca Kappasta, käy lukemassa maahantuojien omaa blogia sekä seuraa heitä Facebookissa. Erityisesti suosittelen katsomaan postauksen White Moss -tuoteperheestä, jossa on tuotteita saippuasta after shave -emulsioon sekä hajuvedestä biohajoavaan pyykinpesuaineeseen. Jopa hiusseerumia löytyy White Moss -sarjasta.

ARVONTA

Minä sekä Velourmet Oy:n Riina ja Mika olemme sitä mieltä, että Acca Kappa White Moss on upea tuoksu! Siksi järjestän arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa Acca Kappa White Moss -tuotesetin. Setti sisältää Acca Kappa White Moss Eau de Cologne -tuoksun (30 ml) sekä White Moss palasaippuan ja käsivoiteen. Arvonnan ohjeet ja säännöt ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä rohkeaa sinä olet tehnyt? Se voi olla pieni tai suurempi juttu. Jokainen meistä on jotain rohkeaa joskus tehnyt.
  • Osallistumisaika arvontaan päättyy maanantaina 15.10.2018 klo 23.55.
  • Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostin kautta. Siksi kannattaa jättää käytössäsi oleva sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään.
  • Palkinto toimitetaan vain Suomeen.

Ihanaa loppuviikkoa ja onnea arvontaan!

X