Glitz & Glam

Michael Kors Sexy Blossom - vesimäisen raikas kukkatuoksu

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

En ole pitkään aikaan tehnyt tuoksupostausta. Tänään voisin esitellä PR-toimistolta saadun ihanan kesätuoksun, joka on herra Michael Korsin muotitalon tuoksutuotantoa.

Tänä kesänä Michael Kors -tuoksu on kukkaismainen ja tyttömäisen kepeä. Viime kesän kausituoksu Coral oli mausteisempi kukkaistuoksu. Michael Kors Sexy Blossom EdP on lanseerattu maailmalla jo viime vuonna, mutta tänne Suomeen se tuli myyntiin vasta toukokuussa.

Michael Kors Sexy Blossom EdP vaikuttaa värinsä ja nimensä perusteella nuoremmille aikuisille suunnatulta. Älä kuitenkaan anna tämän seikan hämätä, vaikka sinulla olisi ikää sen verran enemmän, ettet koe olevan tuoksun kohderyhmä. Jos sinua miellyttää raikas ja kepeä kukkaismainen tuoksumaailma, kannattaa tämä tuoksu tsekata.

Tuoksu avautuu keveän kukkaismaisena ja tyttömäisen makeana. Mehukas hedelmäisyys sekä häivähdys vesimäisyyttä antavat tuoksulle kesäisempää fiilistä. Tuoksu syventyy herkempien kukkien vivahteisiin, jossa voi tuntea häivähdyksen kieloa. Lopussa tuoksussa tuntuu vesimäistä puhtautta ja kukkakedon vaaleiden kukkien tuoksua. Vaikka tuoksun pohjalla on myskiä, se ei tule voimakkaasti esiin, vaan toimii tuoksukokonaisuudessa ryhtiä antavana ominaisuutena.

Michael Kors Sexy Blossom EdP -tuoksun nuotit:

ALKUlitsi, ruusun terälehdet, kasteiset lehdet
SYDÄNpioni, orkidea, kielo, freesia
POHJAambrox, myski, santelipuu

Sexy Blossom on suloisen kepeä sekoitus kukkia, vesimäisyyttä ja hiven hedelmäistä mehukkuutta. Hyvin helposti lähestyttävä tuoksu, joka ei hyökkää tai tule voimakkaana esiin. Todella kiva raikas tuulahdus kevättä tai kesää. Siitä syystä tuoksu istuu parhaiten juuri kevääseen ja kesään. Michael Kors Sexy Blossom on ehkä enemmän päivätuoksu, mutta nämä ovat makuasioita. Käytän iltatuoksuna sellaisiakin, jotka blogissani saatan sanoa päivätuoksuksi ja olen käyttänyt pienellä annostelulla päivätuoksuna enemmän iltaan tarkoitettua tuoksua. Vähän tuoksun ja tilanteen mukaan aina.

Tämä Michael Korsin tuoksu on kausituote, joten Sexy Blossom EdP on myynnissä vielä elokuun ajan. Hinnaltaan Michael Kors Sexy Blossom EdP on 69,00 € / 30 ml ja 89,00 € / 50 ml. Jälleenmyyjiä ovat ainakin Sokos ja Stockmann.

Mitä muuten olette pitäneet Michael Korsin tuoksuista? Minä olen tykännyt. On minulla yksi Michael Korsin musta kirjekuorilaukkukin. En sillä tavalla ole MK-fani, mutta se ko. käsilaukkuni on klassinen ja tyylikäs. Michael Kors on selkeästi nuorempien aikuisten brändi. Tavallaan se näkyy myös tuoksuissa. Minulle on tullut mielikuva, että tuoksut ovat aika ajatonta ja klassista, joten siksi minusta oikein sopiva myös niillekin, jotka eivät ole konkreettisinta kohderyhmää.

Tuoksuvaa heinäkuun loppua!

Tuoksu saatu lehdistönäyte.

X