Yleinen

Essence Longlasting Lipliner – edullinen ja kestävä huulimeikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heippa vaan kaikille! Tänään kirjoitan ihan oman postauksen tuotteesta, joka ei pahemmin rahapussissa tunnu ja joka on todella hyvä.

Minun on jo iät ajat pitänyt esitellä jo kauan sitten PR-toimistolta saatuja Essencen Longlasting Lipliner -huultenrajauskyniä ihan omassa postauksessaan. Pahoittelen viivettä.

Essence on monille kosmetiikka- ja kauneusblogeja seuranneille jo vanha tuttu vuosien takaa, vaikka merkki tuli Suomeen vasta vuonna 2015. Aikaisemmin kaikki tilasivat Essencensä ulkomailta, mutta nykyään merkin rantauduttua Suomeen se on aika turhaa. Hinnat ovat Suomessakin todella edulliset. Yleisesti muutaman euron kosmetiikkatuotteet eivät ole mitenkään huippulaatuisia. Yleensä ne ovat ihan toimivia ja ihan ok, mutta harvoin pääsee kehumaan huippulaatua. Essence on merkkinä poikkeus. Silläkin, kuten hintavilla luksusmerkeillä, on omat floppinsa. Joka merkillä on hitit ja hudit. Mutta pääasiassa Essence on hittiä ja hintaansa nähden loistavaa laatua. Pakkaukset eivät tietenkään ole yhtä viimeisteltyjä ja kalliimmista materiaaleista valmistettua, koska jossain se hinta täytyy kompensoida. Essence on kuitenkin merkkinä sellainen, jota uskallan suositella vaativallekin kosmetiikan käyttäjälle – niitä merkin helmiä varsinkin.

Nostin nämä huikean hyvät ja edulliset huultenrajauskynät omiksi suosikeiksi Anna-lehden pieneen artikkeliin. Tämä juttu oli helmikuun alun numerossa.

Essence Longlasting Lipliner -rajauskynät ovat kieritettäviä kyniä. Niitä ei tarvitse teroittaa ja ovat aina käyttövalmiina.

Vaikka käytössä terä tylsyy, niin kynä on silti käyttökelpoinen rajauksiin. Minä olen suosinut näitä ihan pelkästään huulimeikkiin. En pelkästään rajannut huulia, vaan myös värittänyt huuleni kauttaaltaan kynällä. Siinä tarkoituksessa kynä toki kuluu nopeammin, mutta edullisen hinnan vuoksi se ei taloutta horjuta. Tämä kuvassa näkyvä sävy on kulutettu loppuun. Hylsyssä on 0,23 g tuotetta.

Kynät ovat äärimmäisen pigmenttisiä ja pehmeitä. Väri tarttuu huuliin kuin unelma.

Kieritin kokonaan ulos vähän käytetyn rajauskynän, niin näette kuinka paljon kynässä on. Huulia rajatessa ja huulia väritellessä ei kannata kierittää kynää ulos kovin paljon. Yllättävää kyllä, mutta Essencen rajauskynä ei katkea ihan helpolla. Yhden kerran olen onnistunut sen tekemään, mutta silloinkin kynä oli jo vanha ja minä kieritin kynää liikaa ulos.


Huulilla Essence Longlasting Lipliner on mattainen. Kuvassa minulla on vain pelkkää kynää. Jos huulet jättää mattaisiksi, huulimeikki kestää äärimmäisen hyvin. Longlasting Lipliner ei ole ihan kuiva. Se tuntuu huulilla jähmeältä mattapunalta. Näillä kynillä tehty punaus kestää syömistä, juomista, pusuttelua jne. Essence Longlasting Lipliner ei leviä huulten reunojen ulkopuolelle. Riippuu jokaisen huulten ihon kunnosta, kuinka siistinä huulimeikki pysyy. Minulla huulten iho kestää mattaisia tuotteita koko päivän. Suosittelen kyllä hetken huulivoiteen pitämistä huulilla ennen mattaisen huulituotteen levitystä, sillä kosteus alla saa huulten ihon säilymään sileämpänä koko päivän.

Huulipuna näiden päällä toimii loistavasti. Itse olen vain kokenut pelkän kynän riittäväksi, koska tuntuma huulilla on kuin hyvä mattapuna.

Haluatte varmasti nähdä muutaman sävyn huulillakin.

Essence Longlasting Lipliner 05 Lovely Frappuccino

Essence Longlasting Lipliner 03 Yummy Berry

Essence Longlasting Lipliner 02 Sweetheart

Essence Longlasting Lipliner 06 A Girl’s Dream

Essence Longlasting Lipliner 07 Plum Cake

Minä fanitan näitä! Erityisesti sävy Plum Cake on ollut ahkerassa käytössä. Siksi ko. sävy on jo lopussa. Täytyy käydä ostamassa uusi, sillä hintaa näillä kynillä on alta 2 euroa. Essencen tuotteet löytyvät Pretty.filtä, Citymarketeista, Tokmanneilta ja joistakin Halpahalleista.

Oletteko kokeilleet näitä huultenrajauskyniä? Eikö muuten olekin tuo Plum Cake aika ihana sävy? Ei ehkä enää keväällä ja kesällä niinkään, mutta syksyyn ja talveen.

Rajauskynät saatu PR-toimistolta.

Lue myös

Suosittelemme