Glitz & Glam

Etsi ”tuunattu” LivBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

livbox6

Syyskuun LivBox oli bloggaajaboxi, jossa oli mukana yksi minun suosikkituotteistani. Nyt minulla on hauska ”aarteenetsintä”, jossa piilotan itse tuunaamani LivBoxin jonnekin Kouvolaan. Tämä kaikki tapahtuu huomenna, eli keskiviikkona 16.9. klo 16.00. Postauksen loppupuolella kerron tästä enemmän, mutta nyt esittelen mitä tuunaamani LivBox sisältää.

livbox5

LivBoxista löytyy Trind Nail Repair Natural (Charming Nails -blogi), Clarins Beauty Flash Balm (Maano meikkaa -vlogi), Carmex Classic Huulivoide (Karkkipäivä -blogi), Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha (Nude -blogi), Dermalogica PreCleanse -puhdistusöljy (Ostolakossa -blogi) ja se minun tuotteeni, eli Maria Nila Luminous Colour Masque. Lisäksi mukana on etukoodeja Dermalogican ja Maria Nilan tuotteisiin.

livbox4

Minäpä vähän tuunaan sisältöä lisää. Miltä kuulostaa, jos kaikkien noiden edellä mainittujen upeuksien lisäksi boxissa olisi Dioria? Sitä ei ole aikaisemmin ollut ja monet toivovat enemmän selektiivisiä brändejä ja erityisesti värikosmetiikkaa. Toiveenne on huomioitu, sillä ostin tätä hauskaa tehtävää varten ylellisyyksiä.

livbox2

Sujautetaanpas mukaan vielä pääsylippu I love me -messuille, jotka ovat 16.10.-18.10. Olen yksi messujen virallisista VIP-bloggaajista, joten tietysti haluan nähdä teitäkin siellä. LivBox on myös messuilla mukana, joten kannattaa suunnata osastolle 6e148.

livbox1

No niin… tuleeko kaupat? Lähdetkö huomenna aarteenmetsästykseen? Eli huikean bloggaajaboxin tuotteiden lisäksi tässä minun tuunailemassa LivBoxissa on täysikokoinen Dior Diorshow Iconic Overcurl -maskara ja ihastuttava Rosy Tan -miniviisikko, että pääsylippu I love me -messuille. Tuo ko. Diorin maskara on yksi suosikeistani. Olen nostanut sen 5 parhaan sele-maskaran joukkoon. Rosy Tan on Diorin viisikkoluomivärien yksi kautta aikojen suosituimpia ja laadukkaimpia luomiväripaletteja. Ja mitä tulee messuihin… noh, I love me -messut ovat vuoden suurin ja kuumin kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvä tapahtuma.

livbox3

Nyt minä ohjaan teidät Purkkimafian Instagramia seuraamaan, eli @purkkimafiaHuomenna, eli 16.9. klo 16.00 sinne tulee vihje tämän piilotetun boxin olinpaikasta. Kannattaa myös seurata minua @glitz8glam, sillä niin varmistat, että et missaa aarrejahdin alkua. Instagramissa tulee sitten vihjettä ja tarkempia ohjeita.

Monesti pk-seudun ulkopuolella asuvat valittavat (minä mukaan lukien), että kaikki tapahtuu aina vaan Helsingissä. No nyt tapahtuu Kouvolassa! Joten älkää rakkaat pettäkö minua, vaan käykää tuunatun LivBoxin metsästykseen, kun sen aika on. Muistathan sitten laittaa täggäystä ja hashtagia, jotta kaikki tietävät boxin löytyneen. Näin kukaan ei etsi boxia turhaan ja minä arvuuttele, että onkohan sitä kukaan löytänyt? Näistäkin tarkemmat ohjeet löytyy sitten huomenna Instagramista. Ketkä meinaa lähteä piilotettua boxia etsimään?

 Kadonneen aarteen metsästys alkakoon!

 

Postaus on Purkkimafia-yhteistyöpostaus. LivBox on saatu kampanjaa varten. Diorin tuotteet ovat omasta pussista ostettuja ja messulippu saatu messujen bloggaajana toimimisen vuoksi.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X