Glitz & Glam

Gloss in Love – Kiiltoihin rakastunut

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Huulikiillot ovat jossain määrin so last season -juttu, mutta minä rakastan huulipunien lisäksi huulikiiltoja ja käytänkin hyvin usein kiiltoja.

Huulikiiltojen järjetön keräileminen jatkui taas, kun en voinut vastustaa tälläistä söpöä Lancômen Gloss in Love -huulikiiltopakkausta.

Pakkaus sisältää 4 pientä Gloss in Love -huulikiiltoa. Jokaisessa pienessä söpöliinissä on 4,5 ml kimallusta ja kiiltoa huulille.

Pakkauksesta löytyi sävyt (vasemmalta lueteltuna) Violette Paillette, Pink Carat, Glitter Mania ja Under the Spotlight. Lancômen Gloss in Love sävyvaihtoehtoja löytyy 12.

Violette Paillette ja Pink Carat ovat läpikuultavempia, mutta kimalteisempia huulikiiltoja. Glitter Mania ja Under the Spotlight sen sijaan pigmenttisempiä pohjasävyltään ja vähemmän kimaltavia.

Kaikissa sävyissä on kaunis, lasimainen kiilto.

Applikaattorissa on kaksipuolinen muotoilu. ”Lip Shaper” (kovera) puolella saadaan täyteläinen alahuuli ja ”Lip Liner” (kupera) puoli rajaa ylähuulen kauniisti.

Kuva: Lancome.fi

Täysikokoisessa 6 ml:n huulikiillossa on erilainen avausmekanismi. Näissä pienissä on perinteinen kierremekanismi, mutta täysikokoisissa on painike, jolla klikataan huulikiilto auki. Click! 

Lopuksi vielä kaikki sävyt huulilla.

Violette Paillette

Läpikuultava ja kirkas, hyvin kevyen sävyn antava. Kaunis kylmä, ehkä hieman sinervä shimmer.

Varma valinta huulia kaunistamaan.

Pink Carat

Läpikuultava ja kirkas, ei anna juuri ollenkaan sävyä huulille, mutta kimaltelee kauniisti. Vaaleanpunaisena ja pinkkinä kimalteleva shimmer.

Kuin huulivoide, mutta kimalteisempi.

Glitter Mania

Läpikuultava, mutta hieman crememäinen. Antaa sävyä huulille. Kevyt kimallus.

Sävyltään Glitter Mania on punervampi, kuin miltä putelissa näyttää. Pakkauksessa sävy näyttää oranssisemmalta, kuin mitä huulilla. Pidän kiillon sävystä enemmän sellaisena miten se huulilla näyttäytyy. Kaunis pinkkipersikka.

Under the Spotlight

Läpikuultava ja hieman crememäinen koostumus tässäkin. Antaa reilusti sävyä huulille. Kaunis kimallus.

Minun lempparisävyni! Tämäkin kiilto näyttäytyy huulilla hieman erilaisena, kuin putelissa, mutta positiivisella tavalla. Omilla huulilla Under the Sporlight näyttää viileämmältä, kuin pakkauksessa.

Kaikissa kiilloissa on sama tuntuma huulilla. Hyvin pehmeä, liukas, täyteläinen ja kosteuttava. Usein huulikiilloissa on tahmainen tuntuma. En kerta kaikkiaan saanut näillä Gloss in Love -kiilloilla tunnetta, että huuleni olisivat tahmaiset. Tuntuma on hyvin erilainen, kuin monien muiden käyttämieni huulikiiltojen. Luonnehtisin koostumusta geelimäiseksi.

Gloss in Love -kiillot kaunistavat rohtuneitakin huulia ja antaa kosteutta ja suojaa kylmiä ilmoja vastaan. 

Ei näistä voi, kun tykätä! Ehdin jo parille bloggaajakaverilleni ylistää Gloss in Love -kiiltoja, kun treffasimme. Ainut miinus kiilloille tulee hinnasta. Selektiivisestä, kun puhutaan, niin hinta on korkeampi. Hieman voi säästää ostaessaan tax free -myymälästä laivalta tai lentokentältä.

Lancômen Gloss in Love -huulikiiltoja löytyy selektiivisiä merkkejä myyvistä liikkeistä, kuten Sokos, Stockamann, Emotion, Kicks jne. Sokoksen verkkokaupasta löytyy myös Gloss in Love -kiiltoja.

Hurmaako huulikiillot sinut? Vai oletko enemmän huulipunan vannoutunut käyttäjä?

Lue myös

X