Glitz & Glam

Ihana Maria Nila Sheer Silver

Teksti: Minna / Glitz & Glam
marianilasilver
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään mennään vähän spesifioidumpaan ryhmään, eli vaaleaveriköihin ja grannyihin.

marianilasilver

Onhan Maria Nila tuttu brändi? Jos ei, niin minäpä kerron lyhyesti. Maria Nila on ruotsalainen hiustuotemerkki. Laadukkaat ja tehokkaat tuotteet kehitetään naapurimaassamme Ruotsissa. Maria Nilan ideologian mukaan jokaisen hiustyyppi on voimavara, eikä este tai hidaste kauniiden hiusten saavuttamiselle! Tuotteet ovat vegaanisia ja niiden valmistuksessa huomioidaan luonto. Merkki on keskittynyt tuotekehityksessään skandinaavisen hiuslaadun hoitoon ja muotoiluun. Tuotevalikoima on hyvin kattava erilaisille hiustyypeille ja niiden tarpeille.

bloggaajaboxi7 (1)

Muistatteko vuoden takaisen bloggaajaboxin? Tuolloin Maria Nila taisi pompata suurempaan tietoisuuteen myös meillä Suomessa. Maria Nilan hiusnaamio oli boxissa suosikkituotteenani. Olen tänäkin vuonna bloggaajaboxissa mukana, mutta tällä kertaa en valikoinut hiustuotetta. 😉

marianilasilver10

Eleven.fi -verkkokauppa otti yhteyksiä ja kyselin kiinnostuksen kohteistani ja halukkuudestani testata jotain heidän valikoimasta löytyvää. Muistinkin sitten, että on pitänyt tilata kokeiluun Maria Nilan silver-sarjan tuotteita. Olin kuullut niistä kehuja ja olen pitänyt merkin Luminous -sarjan tuotteista. Innolla testailin todella keltaiseksi päässeelle hiuskuontalolleni. Kävin viimeksi kampaajani penkissä joskus keväällä. Ensi viikolla olen menossa kunnon värin freesaukseen, mutta tässä välissä elvyttelin kukertavan kikertävää grannyani Maria Nilan tuotteilla, joita nyt esittelen teille.

marianilasilver2

Care Sheer Silver Colour Gueard Shampoo

Hellävarainen ja sulfaatiton shampoo, joka sisältää violetteja pigmenttejä. Violetit pigmentit taittavat kultaisia vivahteita viileämmiksi, sekä ylläpitävät viileää sävyä hiuksissa.

Shampoossa on miellyttävä marjainen tuoksu. Vaikka shampoo on sulfaatiton, niin se vaahtoaa yllättävän hyvin. Pesutehoa on, mutta ei sitten liiaksi. En myöskään ole huomannut hiusten kuivumista, joka on aika tyypillistä hopeashampoilta. Maria Nila Care Sheer Silver Colour Gueard Shampoo on kevyesti kosteuttava, mutta ei voimakkaasti silottava.

marianilasilver3

Aina kun puhumme hopeashampoista, niin tietenkin suuri kiinnostus on siinä, että kuinka pigmenttistä shampoo on? Fudgeen verrattuna Maria Nila ei ole yhtä pigmenttinen. Itse voin pestä hiukseni Maria Nilalla ilman kumihansikkaita, kun taas Fudgen kanssa tarvitsen ehdottomasti kumihansikkaat, jotta käteni eivät värjäytyisi violeteiksi. Eli pigmenttiä ei ole yhtä paljon, mutta on kuitenkin runsaasti. Fudge aiheuttaa herkästi hiuksen sinertämistä ja toisilla vihertämistä, koska se sisältää niin paljon sinipigmenttejä. Maria Nila ei ole yhtä tumma ja voimakkaasti sininen, jonka vuoksi se antaa hiuksillekin neutraalimman sävyn. Fudge on suosikkejani, mutta en ole sitä voinut käyttää, koska olen halunnut pitää harmaani luonnollisempana, en siniharmaana. Tästä syystä Maria Nila onkin ollut oivallinen, koska olen voinut säilyttää hiuksissani hyvin neutraalin harmaan. Eivätkä vaaleanharmaat hiukseni ole alkaneet tummumaan. Sinipohjainen hopeashampoo tekee sitä herkästi – sininen väri tummentaa.

Suosittelen heille, jotka haluavat platinanvaalean tai luonnollisen harmaan, ilman sinertävyyttä. Hius pysyy kiiltävämpänä ja puhtaamman vaaleana, eikä lähde liiallisten pigmenttien vuoksi tummumaan. Jos shampoon pigmenttien tarttuvuutta haluaa tehostaa, niin kannattaa antaa shampoon vaikuttaa vaahdotuksen jälkeen.

Hinta: 19,70 € / 350 ml ja 41,60 € / 1000 ml

Lempeän hopeashampoon voit tilata täältä*.

marianilasilver5

Care Sheer Silver Colour Gueard Conditioner

Sarjaan kuuluu myös pois huuhdeltava hoitoaine. Tämä kosteuttava ja kevyesti sileyttävä hoitoaine sisältää violetteja pigmenttejä, jotka neutraloivat kultaisia vivahteita hiuksissa, sekä ylläpitävät viileää vivahdetta.

Hieman marjamehumainen tuoksu, joka tuoksuu miellyttävälle. Hoitoaine tuntuu hiuksiin levittäessä aika ”lirulle”, mutta pienen vaikutusajan jälkeen se silottaa ja selvittää hiuksia tehokkaasti. Ei kuitenkaan raskas koostumus, joka saisi hiukset liian päänmyötäisiksi. Hius on kiiltävä, viileäsävytteinen ja ilmava.

marianilasilver4

Pigmenttisyyttä on oikein mukavasti. Hoitoaineellakin on hyvin viileä violettisävyisyys. Hiukset kannattaa aina puristella kunnolla kuivaksi vedestä ennen hoitoaineen levitystä. Vesi hiuksissa vain laimentaa turhaan hoitoaineen pigmenttisyyttä. Hoitoaine huuhtoutuu todella nopeasti hiuksista, eli ei tarvitse pitkiä aikoja huuhteluun.

Hinta: 19,70 € / 300 ml ja 41,60 € / 1000 ml

Sävyllisen hoitoaineen voit tilata täältä*.

marianilasilver6

Care Sheer Silver Colour Gueard Masque

Silver Colour Gueard -sarjasta löytyy myös tehokkaampi hoito hiuksille. Hiusnaamio soveltuu huonokuntoisille ja todella kuiville hiuksille vaikka päivittäiseen käyttöön. Paremmassa kunnossa oleville tarvittaessa kuurina tai 1-2 kertaa viikossa.

marianilasilver7

Hoitoaine näyttää pigmenttisyydeltään aika valjulta. Oikeastaan tuotteen väristä en osaisi päätellä kyseessä olevan hopeanaamio hiuksille. Yllätys oli suuri kun aavistuksen kellertävän harmaisiin hiuksiini syntyy vaikutusajalla harmahtavampi vivahde.

Tämä hiusnaamio on loistava sen hoito-ominaisuuksiltaan, mutta plussaa vielä siitä, että se kevyesti viilentää vaaleasävyisiä hiuksia. Siitäkin on pakko vielä mainita, että rakastan näiden Maria Nilan hiusnaamioiden tuoksua. Ihastuttavan sokerinen ja hattarainen.

Hinta: 21,70 € / 250 ml

Hiusnaamion voit tilata täältä*.

marianilasilver8

Colour Care Colour Fresh, 020 Pearl Silver

Hiusväriä elävöittävät Colour Care Colour Fresh -naamiot vastaavat meille tutumpia Color Mask -hiusnaamioita. Idea on niiden erityisen hoitavassa koostumuksessa ja suoraväripigmenteissä, jotka freesaavat hiusten sävyä.

marianilasilver9

Näitähän löytyy useita sävyjä. Minulla testissä luonnollisestikin tämä Pearl Silver, joka värjää helmiäismäisen harmaan vaalealle pohjalle. Koostumuksen sävyssä huomaa aavistuksen vaaleanpunaisuutta, joka luo sen helmiäismäisen sävyn hiukseen. Sävyvaihtoehdoista löytyy erikoisia värejä, mutta niiden lisäksi myös luonnollisempia sävyjä.

Pumppupullo on oivallinen pakkaustapa tällaiselle tuotteelle. Kätevä! Tuote levitetään puhtaille, pyyhekuiville hiuksille ja annetaan vaikuttaa haluttu aika. Valmistaja ilmoittaa 5-10 minuuttia, mutta tällaisia saa pitää pidempääkin. Mitä kuivempi ja vaurioituneempi hius, sekä mitä pidempi vaikutusaika, sen voimakkaampi sävy. Tuoksu on omaan nenääni ihana. Kun Silver-sarjan tuotteissa tuoksui marjaisuus ja sokerisuus, niin tässä on aavistuksen parfyymisempi tuoksu, joka on kuitenkin makeahko.

TÄMÄ! Ihan mielettömän sievä harmaa syntyy, kun vaan malttaa antaa vaikuttaa. Ei ala sinertää, ei näytä vihertävältä villasukalta, vaan kaunis helmiäismäinen sävy. Hiuksissa säilyy ihastuttava kirkkaus. Koska sävyllisessä hiusnaamiossa on vaaleanpunaista vivahdetta, se ei ala vihertämään todella kultaisillakaan kutreilla.

Hinta: 24,70 € / 300 ml

Sävynaamion voit tilata täältä*.

marianilasilver1

Maria Nila on jotenkin symppis hiustuotemerkki. Minuun vetoaa kovasti pakkaukset, tuoksut, sekä tuotteet noin yleensä. Maria Nilan Silver-sarjan pigmenttisyys ei ole sitä luokkaa, että niillä luotaisiin todella keltaiseen pohjaan kunnon siniharmaa, mutta minun valmiiksi viileähkölle pohjalle ne toimivat freesaajina, sekä tietysti myös sävyn ylläpitoon. Eli älkää turhaan yrittäkö liian tummiin tai lämpöisiin hiuksiin tehdä harmautta shampoiden avulla. Se ei onnistu tällaisilla yksinään. Pohjan tulee olla valmiiksi riittävän vaalea ja ”puhdas”, jotta niiden sävy viilenee sävyllisten shampoiden ja hoitotuotteiden avulla. Näiden kanssa ei tarvitse pelätä hiusten värjääntymistä sinisiksi tai vihertäviksi. Parhaimman tuloksen saa, kun käyttää shampoon lisäksi myös sävyllisiä hoitoaineita ja antaa tuotteiden hetken aikaa vaikuttaa. Kuivat ja pörrööntyvät vaalennetut hiukset ovat sileät, kiiltävät ja ne säilyttävät kauniin kirkkauden pidempään.

Hintatasoltaan Maria Nila on aika perinteisen salonkimerkin luokkaa. Ei edullisin, mutta hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Jos minun pitäisi nimetä Maria Nilan Silver-sarjasta omaan makuun parhaimmat, niin sanon harmaan säilyttämisen kannalta shampoon ja hiusväriä freesaavan värinaamion. Jos taas miellyttävin tuntuma, niin siinä valitsen purkissa olevan hiusnaamion.

Maria Nilan tuotteita voit tilata täältä*.

Ainakin Maria Nilan Luminous Colour Masque on ollut monen teidän suosikkituote. Oletteko kokeilleet muutakin Maria Nilalta? Mikä fiilis teille on syntynyt tästä naapurimaamme sympaattisesta hiustuotemerkistä?

Oikein kivaa torstaita!

Lue myös

X