Kynnet

Iso punainen omena

28.11.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa lauantaita kaikille!

bigapplered

Arvaatteko kuvasta, että mikä kynsilakka mahtaisi olla kyseessä? OPI:n vannoutuneet fanit varmasti keksivät tai jopa tunnistavat klassikon kynsiltä.

bigapplered1

Big Apple Red on OPI:n yksi klassikko. Tämä ko. punainen on ajaton ja klassisen naisellinen sävyltään. Crememäinen koostumus levittyy kynnelle hyvin ja kuivuu mukavan nopeasti. Kahdella kerroksella saa aavistuksen läpikuultavan lopputulokset, mutta sävy on silti erittäin täyteläinen.

bigapplered2

Punaiset kynnet ja huulet toimivat aina. Voisin sanoa, että jos olet epävarma, että mikä olisi tyylikästä ja muodikasta juhliin tai iltatilaisuuteen, niin punaiset huulet ja kynnet. Ovat aina tyylikkäät ja eivät koskaan kokonaan pois muodista. Varmasti tänäkin jouluna on klassinen punainen on ollut suosituin väri kynsille ja huulille.

bigapplered3

OPI:n Big Red Apple kuuluu vakiovalikoimaan, eli tämä ei ole poistuva kausisävy. Sävy nauttii lähes kulttimainetta ja se on edelleen yksi OPI:n myydyimpiä kynsilakkoja. Löydät ko. kynsilakan esimerkiksi CesarsShopilta.

Kuinkas moni teistä omistaa Big Apple Red -kynsilakan? Minun on jo vuosia pitänyt tämä ostaa. Tämä on niin klassikko ja aina tietyin väliajoin nousee uudelleen esiin blogeissa.

Laiskaa lauantaita ja mahtavia pikkujouluja kaikille sellaisia viettäville!

Kynsilakka saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme