Kynnet

Iso punainen omena

28.11.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa lauantaita kaikille!

bigapplered

Arvaatteko kuvasta, että mikä kynsilakka mahtaisi olla kyseessä? OPI:n vannoutuneet fanit varmasti keksivät tai jopa tunnistavat klassikon kynsiltä.

bigapplered1

Big Apple Red on OPI:n yksi klassikko. Tämä ko. punainen on ajaton ja klassisen naisellinen sävyltään. Crememäinen koostumus levittyy kynnelle hyvin ja kuivuu mukavan nopeasti. Kahdella kerroksella saa aavistuksen läpikuultavan lopputulokset, mutta sävy on silti erittäin täyteläinen.

bigapplered2

Punaiset kynnet ja huulet toimivat aina. Voisin sanoa, että jos olet epävarma, että mikä olisi tyylikästä ja muodikasta juhliin tai iltatilaisuuteen, niin punaiset huulet ja kynnet. Ovat aina tyylikkäät ja eivät koskaan kokonaan pois muodista. Varmasti tänäkin jouluna on klassinen punainen on ollut suosituin väri kynsille ja huulille.

bigapplered3

OPI:n Big Red Apple kuuluu vakiovalikoimaan, eli tämä ei ole poistuva kausisävy. Sävy nauttii lähes kulttimainetta ja se on edelleen yksi OPI:n myydyimpiä kynsilakkoja. Löydät ko. kynsilakan esimerkiksi CesarsShopilta.

Kuinkas moni teistä omistaa Big Apple Red -kynsilakan? Minun on jo vuosia pitänyt tämä ostaa. Tämä on niin klassikko ja aina tietyin väliajoin nousee uudelleen esiin blogeissa.

Laiskaa lauantaita ja mahtavia pikkujouluja kaikille sellaisia viettäville!

Kynsilakka saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

No niinpä! Kynsiharrastajille liiankin helppo. 😀 Kiitos Sigi! <3

Jep, kolme kerrosta antaa täydellisen peittävyyden. Kaksi riittää, mutta lopputulos ei ole täydellisen peittävä, vaan hieman kuultava.

Kommentit

Eiih, mä oon niin kade noista kynsistä ja lakoista!! Mä en IKIMAAILMASSA onnistu saamaan tollasta jälkee aikaseksi, ikinä! Vaikka kuinka muka varaan aikaa kuivumiseen niin AINA mä jtn hosun ja joku niihin osuu ja kahden tytön (kohta 3v ja 7v) äitinä sitä höseltämistä täällä näköjään aina vaan riittää..(vaikka ne nukkuis) 😀 Sit mä yritän tietty paikkailla ja paikkailla yhä uusilla kerroksilla..aaaargh! Tietty osansa voi olla mun halvoilla ja ilmeisesti huonoilla lakoilla 😀

Minulla on kohta 3-vuotias poika ja 6-vuotias tyttö, joten lakkaan kynsiä aina yöllä. 😀 Päivällä ei olisi mitään mahdollisuuksia. Iltaisin on aina mun omaa aikaa ja alkaa blogikommenttien ja -postauksien tekeminen. 🙂

Mutta kiitos kehuista. 🙂

Hei mikä huulipuna sulla on näissä kuvissa? Täydellinen puna 🙂

Aivan upeat kuvat, varsinkin tuo omenakuva!

Mä olen käyttänyt vuosia, ihan lemppari. Jos olisi yksi punainen, se olisi tää. 🙂

Muistankin, että sinäkin tykkäät tästä. 😉 Niin upea!

Ah, kyllä todellakin punainen on aina tyylikäs 🙂 Minulla on tämä OPIn klassikko minipullona – ihana sävy on!

PS: Kynsillä jo toiset MILVit, näihin jää koukkuun 😀

Hih, siirtokuvakoukussa oot. 😀 Minäkin olin pitkään. Sitten ne jotenkin jäivät vuosiksi ja nyt olen uudelleen innostunut. Water decalit on niin helppoja ja upeita. Nuo MILV:t erityisen hienoja. <3

Ostin kyseisen lakan pari viikkoa sitten ja on se ihana! Täälläkin heräs kiinnostus huulipunaa kohtaan 🙂

Onnea upeasta punaisesta! 🙂 Juu, eli huulillani on Joe Blascon True Red. Tuosta huulipunasta löytyy lisää kuvia ja esittelyä näistä postauksista:

https://anna.fi/glitz8glam/2015/05/5-parasta-huulipunaa-huulipunavallankumous-paivalle/

https://anna.fi/glitz8glam/2015/01/juhlameikkitutoriaali/

https://anna.fi/glitz8glam/2015/01/talven-juhlameikki-by-joe-blasco/

Kiitos linkeistä!

Eipä mitään. 🙂

Upeat punaiset. 🙂 Kunnon punainen näyttää hyvältä kynsillä silloinkin, kun en muuten punaista päälleni halua.

Totta! Punainen kynsillä sopii ja toimii, oli päällä mitä tahansa muuta väriä. 🙂

Heti tiesin mistä lakasta on kyse! Yksi parhaista punaisista! 🙂

Hih, kynsiharrastajille niin päivänselvää. ;D

Ei voi erehtyä lakasta, jos puhutaan punaisesta omenasta! 🙂 Todella kauniit kuvat olet ottanut <3 Mun on pitänyt hankkia tuo lakka jo ties kuinka pitkään, mutta se on jäänyt lähinnä sen takia, että se vaatii 3 kerrosta peittääkseen. Kaunishan se on joka tapauksessa!

No niinpä! Kynsiharrastajille liiankin helppo. 😀 Kiitos Sigi! <3

Jep, kolme kerrosta antaa täydellisen peittävyyden. Kaksi riittää, mutta lopputulos ei ole täydellisen peittävä, vaan hieman kuultava.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *