Glitz & Glam

Joululahjoja

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin vilauttaa saamiani joululahjoja. Ihan kaikkia en kuvannut, vaan lähinnä nämä blogini aihepiiriin liittyvät lahjat.

Mieheni kanssa sovimme, että emme osta tänä vuonna toisillemme joululahjoja, koska raha on vähän tiukassa. Syksyllä ostimme uuden 3D-telkkarin ja tässä joulun alla minä vaihdoin autoa, johon mieheni sitten antoi joulu- ja synttärilahjaksi osan käsirahasta. Lisäksi minä ostin uuden tietokoneen ihan tässä joulun alla. On ihan tavallista, että emme täysin pysyneet lupauksissamme lahjojen oston suhteen.

Toinen lahja mieheltäni oli hänen itse tekemä lahjakortti. Hän laittaa uuden tietokoneeni minulle käyttövalmiiksi ja ostaa siihen Photoshop Elements 13 -kuvankäsittelyohjelman. Tällä hetkellä minulla on käytössä versio 10. Saan taas uusittua kalustoa. Jee! Vielä nakuttelen tekstiä ja käsittelen kuvia vanhalla kalustollani, joka on jo kolme vuotta vanhaa. Nopeaa tämä aika sujahtaa, kun vastahan minä sain tämän läppärini joululahjaksi ja synttärilahjaksi Photoshop Elements 10 -kuvankäsittelyohjelman.

Mieheni oli sitten ostanut minulle Marc Jacobsin Daisy Dream -tuoksun. Hän on kuunnellut minun höpötyksiäni tästä tuoksusta. Olen halunnut tämän tuoksun itselleni. Ei ehkä tälle vuodenajalle, mutta keväälle ja kesälle. Olin nähnyt autotallissa eräällä pöydällä Emotionin muovipussin ja tiesin, että mieheni on ostanut sieltä jotain minulle. Oli ihana yllätys saada tämä tuoksu! En osannut odottaa, sillä kuvittelin, että ei mieheni ole rekisteröinyt minun puheitani tästä tuoksusta. En oikeastaan edes muistanut, että olin hänelle puhunut tästä. Puhun niin paljon ja monien kanssa, että en aina muista missä olen suuni avannut.

Ystävältäni sain kynsijuttuja. Deborah Lippmannin Wicked Game on upea duochrome. Kynsilleni en tätä vielä ole ehtinyt kokeilemaan, mutta pullossa näkyy upea violetin ja vihreän upeat sävyt. Minulla on jonkun verran Deborah Lippmannin kynsilakkoja, mutta tätä Wicked Gamea minulla ei ollutkaan. Ihanaa saada tämä mukaan kokoelmaan.

Lisäksi sain käsilaukun, pörrösukat, suklaata, rahaa, lahjakortin, joulukukkia, kynttilöitä, viinejä, suklaata jne. Mieheni kanssa yhteisiä lahjoja olivat juuri ne viinit ja suklaat. Tätä kirjoittaessani muistin, että sain ennen joulua yhdeltä rakkaalta ystävältäni vartalokuorinnan ja suuren purkin vartalovoidetta, mutta unohdin ne kuvata.

Yksi lahjoista oli tavallaan itse tehty. Puiseen rasiaan oli pakattu herkkuja, saunatuoksu ja suolasaippua.

Hauska idea purkittaa jouluherkkuja noin kerroksittain ja laittaa niistä tekstit purkin kylkeen kerroksien mukaan.

Himalajan suolasaippua kiinnostaa kovasti. En ole vielä kokeillut suolasaippuoita. Suola on vanha ja luonnollinen tapa puhdistaa ja desinfioida. Suolan sanotaan tuovan apua jopa psoriasikseen. Mielenkiinnolla kokeilen suolasaippuaa. Tätähän voidaan käyttää myös deodoranttina.

Minun on aivan pakko vilauttaa yhtä tyttäreni joululahjaa. RBN -lahjapakkaus oli iloinen yllätys meidän neidille. Onhan Robin ollut yksi hänen lemppariartistinsa jo puolet hänen elämästään. Niin tai noh… oliko tämäkään lahja yllätys, kun olihan hän sitä toivonut.

Pakkaus sisälsi C’est La Vie EdP -tuoksun ja vartalovoiteen. Nuuhkaistuani RBN -tuoksua, en enää ihmettele miksi sen sanotaan soveltuvan muillekin, kuin esiteinitytöille. Kyllä minäkin voisin käyttää. Minulle tämä sopisi todella hyvin kevättuoksuna. Tämä ei ole äklömakea, vaan hyvin raikas ja kukkaismainen. Paljon aikuismaisempi, kuin kuvittelin, mutta kuitenkin kaiken ikäisille soveltuva. En tiedä onko tämä tuoksu lähes 6-vuotiaan tytön tuoksu, mutta kyllä meidän tyttö tästä tykkäsi. Ei onneksi mitenkään kovin voimakas tuoksultaan.

Sain joulun alla muutaman jouluterveisen myös blogin ns. ”yhteistyökumppaneilta”. Berner lähetti kiinnostavia Clarinsin tuotteita. Tuo sanahirviömäinen Instant Light Radiance Boosting Complexion Base minulla on sävyssä 01 Rose. Nyt sain sävyn 02 Champagne. Hehkuvoide on ollut minun yksi suosikkejani, joten kiva kokeilla kesällä sitten lämpimämpää sävyä.

Myös LivBox lähetti minulle jouluterveisen. Oijoi! Iso paletti belgialaisia tryffeleitä, joissa on aitoa mansikkaa. Lisäksi oli Chloén tuoksu, Sally Hansenin kynsilakka, Joe Blascon voidemainen luomiväri ja meikkipussukka.

Ihania joululahjoja tänäkin vuonna. Olen onnellinen, että olen ihmisten ajatuksissa ja he ovat elämässäni.

Kuva: DINE in the DARK

Miehelleni annoin ”lahjakortin/kirjeen”, jossa kerroin meidän menevän jossakin vaiheessa pimeään illalliseen. Löysin Elämyslahjat.fistä loistavan lahjaidean meille. Tällaiset kiireiset lapsiperheen vanhemmat tarvitsevat kipeiten kahdenkeskistä aikaa ja yhteistä tekemistä, joka ei liity kotiin ja perheeseen. Tykkäämme kokeilla erilaisia makuelämyksiä ja nautimme hyvästä ruoasta. Siksi illallinen pimeässä oli mielestäni loistava idea meille. Jutun idea on siinä, että ravintola on täysin pimeä ja tarjoilijat työskentelevät pimeäkiikarit päässä. Kun yksi olennaisimmista aisteista on pois käytöstä, muut aistit vahvistuvat. Maku-, tunto- ja hajuaisti voimistuvat ja näin ravintolakokemus pääsee aivan uudelle tasolle. Aika jännää! Odotan innolla tulevaa iltaa… kun vain löydämme yhteisen vapaapäivän juuri sille illalle, kun illallinen pimeässä järjestetään. Siinä on oma haasteensa, sillä illallista järjestetään vain Helsingissä ja Tampereella. Illalliseen yhdistyy samalla pieni reissu Helsinkiin tai Tampereelle.

Sukat, kalsarit, T-paidat, suihkugeelit, kasvoputsarit jne., mieheni sai jo joulukalenteristaan, jonka hänelle tein, joten siksi en niitä miehelleni joululahjaksi enää ostanut.

Äidilleni olin tilannut GloriaBoxin ja sen lisäksi oli tyynyliina ja kahvimuki, jossa omien lastenlasten sisaruskuva.

Muiden läheisteni lahjoja en nyt ala sen enempää esittelemään. Lapsillemme tuli ostettua ihan mahdottomasti vaatteita, mutta syykin on selvä. He ovat kasvaneet ja vanhat vaatteet ovat jäämässä pieniksi. Toki niitä lelujakin tuli sitten heille hankittua ja ym. kivaa.

Mitä te saitte ja mikä oli ihanin tai tunteikkain joululahjanne?

Lue myös

X