Glitz & Glam

Kalliiden meikkivoiteiden haastaja

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olisikohan aika esitellä yksi todella hyvä meikkivoide? Meikkivoide, joka löytyy lähes joka kaupasta, marketista ja tavaratalosta. Meikkivoide, joka ei maksa maltaita. Meikkivoide, joka haastaa lukuisat luksusmerkkien meikkivoiteet.

Lumenenudeperfection

Lumenen Nude Perfection -meikkivoide onkin jo hyvin monelle tuttu LivBoxista. Tämä Lumenen uutuusmeikkivoide oli yksi helmikuun LivBoxin tuotteista. Kuitenkaan kaikki teistä eivät tilaa LivBoxia tai olivat juuri helmikuussa tilauskatkolla. Itse sain jo etukäteen nuo meikkivoiteet, sillä tein LivBoxin blogiin meikkitutoriaalin Lumenen tuotteilla ja käytin siinä Nude Perfection -meikkivoidetta. Oli hauska myhäillä, kun tiesin mitä LivBoxin tilaajat tulevat saamaan, mutta niin minä myhäilen nytkin. Toukokuu lähenee ja sieltä paljastuu yksi minun suosikkituotteeni.

Lumene kertoo meikkivoiteestaan näin:

Unelmankevyt, painottoman ja näkymättömän tuntuinen nestemäinen meikkivoide liukuu iholla pehmeästi ja sulautuu ihoon. Kevyt peittävyys ja meikittömyyden tunne saavat sinut unohtamaan, että edes levitit meikkivoidetta ihollesi.

Erityisesti normaalista sekaiholle sopiva Nude Perfection viimeistelee ihon virheettömän näköiseksi ja jättää sen luonnollisen mattapintaiseksi. Ohut, nestemäinen ”nude”-koostumus sulautuu täydellisesti ihoon jättäen sen joustavan ja miellyttävän tuntuiseksi. Meikkivoiteen kauniin tasainen ja luonnollinen jälki jättää näkyviin myös oman ihonsävysi. Koostumus sopii erinomaisesti myös aikuiselle iholle, jolle kevyt, läpikuultava ja luonnollisen matta meikkivoide on usein paras ratkaisu.

Erityisiä silikoneja sisältävä fluid-teknologia takaa ohuen koostumuksen, joka sulautuu ihoon saumattomasti ja jättää sen luonnollisen mattapintaiseksi. Suomalaisen lakan siemenuute kirkastaa ja heleyttää ihoa. Lakan siemenuutteen on myös todistettu suojaavan ihoa tehokkaasti kaupunki-ilman typpiradikaaleilta.

Nude Perfection on pakattu tyylikkäästi huurrelasiseen pumppupulloon. Antaa heti fiiliksen ylellisemmästä tuotteesta. Pumpulla on helppo annostella tarvittava määrä. Puolikkaalla painalluksella saa vähän ja yhdellä pitkällä painalluksella runsaasti. Koko kasvoille riittää yksikin painallus, mutta kahdella painalluksella saa se verran paljon, että meikkivoidetta voi kerrostaa runsaasti.

Lumenenudeperfection2jpg

Meikkivoide on hyvin ohutta koostumukseltaan. Siksi suosittelen annostelemaan vain vähän kerrallaan, sillä meikkivoide lähtee hyvin herkästi valumaan kädeltä.

Lumenenudeperfection3

Meikkivoide levittyy ja tasoittuu, kuin unelma. Hyvä levittyvyys selittyykin INCI-luetteloa kurkkaamalla, sillä silikonejahan tämä meikkivoide sisältää runsaasti. Siinä on aavistuksen öljyinen koostumus, joka tulee sen haihtuvista öljyistä. Kun meikkivoide on levitetty, se kuivahtaa hetken päästä ja samalla sen öljyt haihtuvat pois tuotteesta.

Lumenenudeperfection4

Lopputuloksena on hieman mattainen ja satiininen pinta. Meikkipohja ei jää rasvaisen kiilteleväksi, joten se ei välttämättä vaadi puuterointia, ellei kasvot ole voimakkaasti rasvoittuvat. Rasvoittuvalle iholle suosittelen aina puuterointia, vaikka kyseessä olisi mattameikkivoide. Mielellään vielä talkkia sisältävä irtopuuteri, joka imee itseensä rasvan. Nude Perfection antaa kevyen peittävyyden ja tasoittaa ihon sävyä, että pintaa. Meikkivoidetta voidaan kerrostaa jonkun verran, jolla saadaan lisää peittävyyttä halutuille alueille.

Hämmästyin aluksi kuinka tummalta Nude Perfection -meikkivoiteen vaalein sävyvaihtoehto näyttää. Iholle levittäessä 1 Kultahiekka näyttää hyvin tummalta minun vaalealla iholla, mutta kuivahtaessaan meikkivoide vaalenee jonkun verran. Eli jos swatchailette kaupassa Nude Perfectionin sävyjä, niin malttakaa hetki, jotta meikkivoide asettuu iholle. Näin näette sen todellisen sävyn.

Lumenenudeperfection5

Kasvoilla Nude Perfection tuntuu… hmmm… se ei tunnu. Tuntuu vähemmän, kuin monet kosteusvoiteet. Ihana tunne! Nude Perfection tuntuu ja näyttää luonnolliselta, mutta kyllä sillä tarvittaessa saadaan enemmänkin peittävyyttä. Huomasin, että meikkivoide levittyy sormillakin oikein nätisti, mutta sivellin on minun oma suosikkini. Meikkivoide kestää minulla yhtä hyvin ja yhtä pitkään kauniina, kuin muutkin minulla toimivat meikkivoiteet.

Vaikka Nude Perfection on puolimattaiseksi kuivahtava ja tarkoitettu normaalille ja rasvoittuvalle iholle, niin en näe estettä, etteikö tätä voisi käyttää kuivaihoinenkin. Jos kuivaihoinen vain huolehtii ihonsa kosteutuksesta ja käyttää meikkivoiteen alle hyvää seerumia, niin Nude Perfection voi olla loistava meikkivoide. Näen meikkivoiteessa hyvän vaihtoehdon myös aikuisemmille. Kyseessä on vain puolimattainen, hyvin ohutkoostumuksinen ja helposti iholle tasoittuva meikkivoide. Aivan ikäleideille suosittelisin mieluiten sävyllistä kosteusvoidetta meikkivoiteiden sijaan.

Lumenenudeperfection1

Lumenen Nude Perfection -meikkivoidesävyjä löytyy neljä eri vaihtoehtoa. Minulle menee tällä hetkellä vaalein sävy, eli 1 Kultahiekka. Ihan vähän liian kellervä minulle, mutta läpikuultavuutensa ansiosta pystyn sitä käyttämään. Toivoisin kuitenkin vielä vähän vaaleampaa sävyä ja ehkä enemmän punapohjaisempia tai vähemmän keltaisuutta. Muuten täydellistä Lumene! Nude Perfection on yhtä hyvä, kuin monest selektiivisien merkkien meikkivoiteet. Sokkotestissä en erottaisi tätä edullisemmaksi merkiksi. Ehkä Nude Perfectionin hyvin mieto tuoksu voisi antaa epäilyksen, että kyseessä ei olisi luksusmerkki, sillä ne yleensä tuoksuvat voimakkaammin parfyymisiltä. En ihan helpolla sano päivittäistavarakaupoissa myytäviä meikkivoiteita yhtä hyviksi, kuin tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla myytävät sele-merkit. Mutta tämä Lumenen Nude Perfection on.

Se mikä on mukavaa, niin tämä meikkivoide ei maksa yli 50 euroa, vaan sen hinta on 19,90 € / 30 ml. Tiedän, että monille kipukynnyksen rajoilla tuo parikymppiäkin. Sen kuitenkin sanon, että meikkivoide on on hintansa väärti.

Mitäs te olette pitäneet Lumenen Nude Perfectionista? Vai heräsikö kiinnostuksesi markettimerkin meikkivoiteesta, joka on haastaja luksusmerkkien meikkivoiteille?

Meikkivoiteet saatu LivBox -blogin meikkitutoriaalia varten.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X