Glitz & Glam

Karma is a bitch!!!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Enkä nyt puhu mentalisti Noora Karmasta, vaan karmasta.

rescuerxx

Jos luitte eilisen postaukseni, niin muistattekin, kuin puhuin kynsistä ja niiden hoidosta. Hoitamattomat kynnet räpsähtää herkemmin jne.

Eilen sitten kohtalo v*ttuili minulle. Rasvattujen käsien vuoksi eräs paino putosi otteestani juuri ennen, kun olin sitä maahan laittamassa. RÄPS! Katsoin peukaloani epätodellinen ilme kasvoillani. Ensimmäinen ajatukseni oli, että niinpä tietysti! Jaoin tämän maailman suurimman murheen Instagramissani, jossa eräs totesi minulle, että karma is a bitch! No todellakin! Olisko tuota voinut enää hienommin sanoa? 😀

Mitä tästä opin? No sen taas, että pidämpä pääni kiinni. Ei kannata julkisesti elbailla ehjillä kynsillä tai hyväkuntoisesta ihosta. Senkin olen huomannut, että jos sanon ihoni olevan nyt erityisen hyvässä kunnossa, niin jotain mystistä tapahtuu yönaikana. En tiedä onko se karma vai kohtalon iva, joka käy tekemässä taikoja kasvoilleni? Herään pattinaamaisena ja jälleen ihmettelen, että mitä tässä taas tapahtui?

Käykö teille näitä? Kuinka moni muu usein koputtaa puuta (tai päätänsä), kun sanoo jotain? Itse olen aika taikauskoinen tai siis toimin paljon taikauskomusten mukaan. Eihän vara venettä kaada. Nyt ne vain jäi tekemättä ja tässä tulos. 😀

Tämän laiskan lauantain postauksen loppuun vielä muistutuksia.

nyxarvonta

Hei, muistakaa käydä osallistumassa NYX-arvontaan, joka päättyy huomenna. Palkinnoissa näppärä Wonder Stick, jolla saa muotoiltua kasvoja valon ja varjon avulla. Sen lisäksi hunajaisen kultainen primeri ja huulipuna.

Huomenna päättyy myös Instagramissani (@glitz8glam) oleva I love me -messulippuarvonta.

Käykää osallistumassa ennen, kun osallistumisaika päättyy!

messut

Blogin puolella olevaan I love me -messulippujen arvontaan on vielä tiistaihin asti osallistumisaikaa. Muistakaa käydä siihenkin osallistumassa. Nyt on kaikenlaista arvontaa päällekkäin.

Mukavaa ja laiskaa lauantaita kaikille!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X