Glitz & Glam

Kauniiksi ruususen unilla ja tuhkimotipoilla (14. luukku)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa alkanutta viikkoa! Kuinka moni vihaa maanantaita? Väsyttääkö? Tuliko viikonloppuna nukuttua ruususen unta, kun edellinen viikko vei voimat ja yöunet jäivät vähiin?

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Nyt olisi seerumin paikka, eikös? Kyllähän kosmetiikkakalenterista seerumia tulee löytyä. Tämän postauksen tuote valikoitui ehdotuksesta kalenteriini. Kun pyysin Aila Airo Kauneuspalveluilta Artdecon keijupölyä kalenteriini, heiltä tuli ehdotus tähän tuotteeseen. Innostuin oitis luettuani tuotteesta, sillä tämä on just sitä, mitä Glitz & Glamin joulukalenterista kuuluukin löytyä. Odottakaas, kun kerron lisää…

phyris7

Tänään kalenterin voittaja avaa luukustaan yöseerumin, eikä mitä tahansa yöseerumia, vaan Phyrisin kullanhohtoisen yöseerumin.

Vähäiset yöunet näkyvät ihossa. Mistään sellaisesta en tiennyt vielä teininä tai parikymppisenäkään, mutta kolmenkympin jälkeen olen alkanut huomaamaan unen tärkeyden ihossani. Tällä hetkellä nukun aivan liian vähän. Onneksi kaikilla ihanilla yöseerumeilla huijaan vähän, mutta eivät nekään tietty väsymystä poista. Ne saavat ihon näyttämään siltä, kuin olisin nukkunut oikeasti 8-10 tuntia, vaikka todellisuudessa unta olisi vain 3-4 tuntia.

phyris5

Phyris Beauty Dreams -tuhkimotippa hohtaa kauniisti kultaisena ja antaa sitä luksuksen tuntua. Tämän hetken trendihän on kaikenlaiset yöksi vaikuttamaan laitettavat seerumit. Idea niissä on, että iho olisi entistä virkeämpi ja levänneempi, vaikka et saisikaan nukkua niin pitkään, kuin haluaisit.

phyris4

Seerumi on pakattu klassisesti vanhanajan pipettipulloon. Tässä on sellaista nostalgiaa, sillä nykyään seerumit tuntuvat aina vain useammin olevan pumppupulloissa. Pipettipullo ei ole yhtä käytännöllinen, mutta esteettisempi se on.

phyris2

Seerumi on melko juoksevaa. Ei aivan vesimäistä, mutta ohutta kuitenkin.

phyris1

Tämän koostumuksen seerumit saa taputeltua iholle. Ne levittyvät hyvin ja imeytyvät iholle yhtä nopeasti. Phyrisin tuhkimotippoja voidaan kerrostaakin halutessaan.

Tuoksultaan seerumi on miedon hunajainen ja makea. Ei ollenkaan voimakas tai parfyyminen tuoksultaan, vaan kivan hentoinen, joka hiljakseen haihtuu olemattomaksi.

phyris

Vaikka yöseerumi on kullanhohtoinen, niin iho ei jää mitenkään kimalteiseksi. Huomasin, että suurin osa kimalluksesta jää käsiin, eikä iholle. Olen kokeillut tuhkimotippoja myös meikin alla ja voin sanoa, että toimii kyllä. Mitään hileitä ei kasvoilla näkynyt. Ohut ja kosteuttava koostumus auttaa jopa meikkivoidetta levittymään paremmin.

Iholla Beauty Dreams on aluksi liukas. Hetken päästä seerumi kuivahtaa ja jättää iholle kosteuttavan ja tasaisemman tuntuman. Hieman silottavaa vaikutusta havaitsen välittömästi.

phyris3

Noh, olenko aamuisin ollut säteilevän kaunis? Kuin Kauniissa ja Rohkeissa Brooke, joka herää Ridgensä kainalosta, juotuaan edellisenä iltana shampanjaa ja vietettyään kuuman yön? No tukka ei nyt ainakaan ole aamuisin yhtä huoliteltu, eikä huulipuna yhtä hyvin paikoillaan. Hieman on nakit silmien alla, mutta se sellainen näivettynyt näky iholla on harvinaisempi. Naama ei ole, kuin Paavo Pesusienellä, jossa ihohuokoset ovat oikein korostettuina.

Eli Phyris Beauty Dreams ei korvaa unen tärkeyttä edes ihonhoidon näkökulmasta, mutta on kelpo tehoseerumi lyhyille yöunille ja vaikka pidemmillekin. Parikymppisillekin sopiva, mutta näkisin suurimmaksi kohderyhmäksi minunlaiset. Reilu kolmikymppiset, jotka eivät ehdi nukkumaan aina riittävästi, mutta olisi silti näytettävä siltä, että olisi virkeä ja iho voisi hyvin. Tietenkin kaikki vanhemmatkin, koska yöseerumit tuovat paljon lisätehoa ihonhoitoon ja sen kosteutukseen.

Seerumin kerrotaan häivyttävän ihojuonteita, liposomeihin kapseloidut soijaisoflavonit stimuloivat kollageenin ja elastiinin muodostumista. Entzyymivalmiste Kerazyme kirkastaa ihoa ja antaa sille joustavuutta ja kimmoisuutta.

phyris6

Nyt tässä vaiheessa moni miettii, että tjaa… kuinkahan kallis tuo kullanhohtoinen tuhkimoseerumi oikein on? Ilolla kerron, että kyseessä ei ole ökyhintainen tuote, vaikka merkki on ammattilaisten suosima. Phyris Beauty Dreams -tuhkimotippa maksaa noin 42,00 € / 30 ml. Arvostetun merkin ylelliseksi yöseerumiksi yllättävänkin edullinen. Itse oletin hinnaksi lähemmäs sataa euroa.

Phyris on ns. hoitolamerkki, eli sitä ei myydä kaikkialla, vaan ainoastaan kauneushoitoloissa. Täältä löydät Phyris-jälleenmyyjät. Helsingin keskustassa sijaitsee Aila Airo Kauneuspalveluiden toinen kauneushoitola. Liikkeen löydät Galleria Esplanadin 3. kerroksesta.

Nukutteko riittävästi, vai nipistättekö lisäaikaa vuorokauteenne nukkumisesta? Minä nukun ihan liian vähän. Minun perustarve olisi sellainen 8-10 tuntia. Toteutunut on about 3-6 tuntia ja joinakin nollauspäivinä olen kuin Prinsessa Ruusunen ja nukun sikeää unta 12-14 tuntia. Toivottavasti kohta saisin tätä tasoitettua ja nukkuisin joka yö edes 7 tuntia. Sekin olisi parempi niin ulkoisten seikkojen, kuin terveydenkin kannalta.

Tuote saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X