Glitz & Glam

Syyskokoelma Rock & Romance

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Havahduin tässä, että pian olemme joulussa ja silloin tulee IsaDoran joulukokoelma. Nyt kiireen vilkkaan täytyy tehdä tämä loppuyhteenveto IsaDoran syyskokoelmasta Rock & Romance.

rock&romance1

IsaDoran tämän vuotisessa syyskokoelmassa vaikutteita antaa romantiikka, boheemit rokkarit ja barokkimaisuus. Sävymaailma on tummahko ja maanläheinen, muutamia väripilkkuja kuitenkin löytyy. Rock & Romance on tummanpuhuva ja hieman mystinen – juuri sellainen, kuin syyskokoelman kuuluukin olla. Värimaailmassa on suosittu voimakkaasti murrettuja sävyjä, joista ei meinaa ottaa selkoa, että mikä vihreä tai mikä punainen tuo on?

rock&romance

Nude Pink (matta), Bohemian Rose, Dark Romance ja Cool Cashmere

Kokoelma sisältää kolme Perfect Moisture Lipstick -huulipunaa ja yhden Perfect Matt Lipstick -huulipunan. Mattapuna on täysin kausituote, eli mattapuna ei jää valikoimaan. Myöskään sävyistä ei jää valikoimaan Dark Romance, eikä Cool Cashmere, mutta Bohemian Romance jää valikoimaan.

rock&romance9

Nude Pink (matta), Bohemian Rose, Dark Romance ja Cool Cashmere

Koostumus Perfect Moisture Lipstick -huulipunissa on hyvä. Ne ovat sopivan liukkaita ja jähmeitä samanaikaisesti. Ne eivät kuivata huulia ja puna kestää mukavan hyvin huulilla. Niissä on myös pigmenttisyyttä, mutta kuitenkin luonnollinen, hieman läpikuultava koostumus. Mattasävy on siitä yllättävä, että se ei kuivata huulia ja tuntuu hyvältä huulilla. En kuitenkaan lähde suosittelemaan sen käyttöä rohtuneille huulille, kuten en mitään mattapunaa. Ne eivät näytä kauniilta rohtuneilla huulilla.

rock&romance4

Smoky Eye Liner -kynille tehtiin nosto tähän kokoelmaan ja yksi kausisävykin on mukana. Kynät ovat vedenkestäviä kajal-kyniä.

rock&romance2

Niissä on hyvin pigmenttinen ja pehmeä koostumus.

rock&romance3

Ja kynän toisesta päästä löytyy kumimainen häivytyspää, jolla saa pehmennettyä kynän jälkeä ja luotua utumaista rajausta.

rock&romance10

Sävyt Dark Brown ja Dark Grey kuuluivat jo valikoimaan. Sävy Dark Green on kausisävy. Koska kynät ovat vedenkestäviä, niissä on hyvin vahamainen koostumus, joka hylkii vettä.

rock&romance6

Urban Green -paletti sisältää neljä khakin sävyistä luomiväriä. Paletti on kausisävy.

rock&romance8

Paletin kolme sävy on helmiäismäisiä, oikeastaan metallisena hohtavia ja yksi sävyistä on mattainen.

isadorarockandromance6

Silmämeikkejä on helppo tehdä, sillä sävyt sulautuvat toisiinsa vaivatta ja näin häivyttelyissä säästää aikaa ja vaivaa.

rock&romance5

Moon Rock on aika perinteinen – hopeaa, mustaa ja sinervää. Ei sillä tavalla yllättävä sävykokonaisuus. Aika klassinen sanoisin.

rock&romance7

Moon Rock sisältää kaksi metallista hopeaa, joista toinen on hyvin vaalea ja toinen tummempi. Tummemmat sävy ovat mattaisia. Sininen ei ole vahvasti sininen, vaan hyvin murrettu harmaaseen iholla tarkasteltuani. Pigmentit näkyvät hyvin pohjustajan päällä, mutta näin ilman pohjustajaa ne jäävät läpikuultavammiksi. Mattasävyt ovat kuivempia, kuin hohtavat, jotka taas ovat hyvin lähellä voidemaista koostumusta.

smoky1

Moon Rock taipuu monenlaisiin meikkeihin. Itse toteutin kevyemmän smoky-meikin sillä.

rock&romance11

Urban Green, Bohemian Rose ja Dark Romance

Kokoelma sisältää myös kolme ihastuttavaa kynsilakkaa. Kaksi sävyä omaavat saman nimen, kuin huulipunat.Kuten huulipunissakin, niin kynsilakoissakin Bohemian Rose jää valikoimaan. Urban Green ja Dark Romance ovat kausisävyjä.

rock&romance12

Urban Green on upea ja niin syksyinen. Tumma, vihreään vivahtava sävy, jossa aavistus hologrammimaista efektiä. Sävy ei kuitenkaan ole hologrammilakka, mutta siinä on hieman samanlainen pikselimäinen efekti.

isadorarockandromance4

Bohemian Rose on syvä punainen, jossa taittoa fuksiaan. Täyteläinen ja naisellinen sävy.

smoky21

Dark Romance on todella tumma, jopa goottimainen sävy. Harmillista, että hieno violetti kuivahtaessaan muut20tuu niin tummaksi, että sen hieno violettisuus ei enää tule selkeänä esiin.

rock&romance1

Rock & Romance -syyskokoelma on vielä myynnissä. Teenpä vielä yhteenvedon kokoelman tuotteista.

Perfect Moisture Lipstick -huulipuna , 4,5 g, suositushinta 13,90 euroa

 • 175 Cool Cashmere, kausisävy
 • 176 Bohemian Rose, valikoimaan jäävä uutuus
 • 177 Dark Romance, kausisävy

Perfect Matt Lipstick -huulipuna , 4,5 g, suositushinta 13,90 euroa

 • 07 Nude Pink, kausituote

Wonder Nail -kynsilakka, 6 ml, suositushinta 8,50 euroa

 • 517 Urban Green, kausisävy
 • 518 Bohemian Rose, valikoimaan jäävä uutuus
 • 519 Dark Romance, kausisävy

Smoky Eye Liner, 1,2 g suositushinta 17,20 euroa

 • 11 Dark Grey, kuuluu jo valikoimaan
 • 12 Dark Brown, kuuluu jo valikoimaan
 • 13 Dark Green, kausisävy

Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti, 7,2 g, suositushinta 16,90 euroa                                                          

 • 03 Urban Green, kausisävy
 • 04 Moon Rock, kausisävy
 • 44 Muddy Nudes, kuuluu jo valikoimaan  (ei kuvassa)

smoky20

Rock-lookista löytyy tutoriaali täältä.

isadorarockandromance3

Ja Romancen olen esittelyt täältä löytyvässä postauksessa.

Mitäs piditte IsaDoran syyskokoelmasta? Minä itse ihastuin. Kokoelman paras anti oli tällä kertaa huulipunat ja kynsilakat. Pidän kaikista sävyistä, mutta eniten Bohemian Rose ja Cool Cashmere saivat sydämeni läpättämään.

Kokoelma saatu maahantuojalta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X