Glitz & Glam

TEEMA: Chicks'n'Cars -mallit meikkikuvissa osa 6

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

No niin… nyt viedään viimeisiä malleja. Tämän postauksen jälkeen olen esitellyt teille kaikki 12 Chicks’n’Cars 2013 mallia meikkikuvissa.

Huomenna teemaviikon grande finale, eli arvonta käynnistyy! 😉 Joko on oma suosikki tiedossa, vai mietitkö vielä kun esittelen jokaisen mallin samassa postauksessa?

Kuva: Sofia Virtanen

11. Pauliina

Kuka klassisen kaunis ja maailman seksikkäimmäksi naiseksi edelleen tunnustettu tähti hänestä tulee mieleen? No tietysti Marilyn Monroe! Pauliina muistuttaa kovasti Marilynia ja siksipä hän sai hyvin Marilynmäisen lookin.

Kuva: Sofia Virtanen

Pauliinan kampaus on myöskin työ-/opiskelupaikkani Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen Suvin tekemä.

Kuva: Sofia Virtanen

Pauliinan silmämeikissä käytin Grimasin 580 (nude), 565 (lämmin tummaruskea), 101 (musta) ja 704 (helmiäisvalkoinen).
Huulipunana täyteläisen punainen 5-4 ja huulten keskiosassa 7-04.

Kuva: Sofia Virtanen

12. Soria

Eksoottinen ja sähäkkä Soria. Sorian tunnen vuosien takaa ja hän on ollut minulle mallina kerran. Silloin kuvasimme Love It -verkkokaupan kanssa meikkivideoita, joissa yhdessä Soria on mallina. Sieltä löytyy myös video, jossa neuvon pin up -meikin teosta. 😉

Kuva: Sofia Virtanen

Soria kuvattiin yksinään viimeisenä mallina ja kävimme tuolloin Tampereella asti kuvaamassa, sillä kuvissa näkyvä auto sijaitsi siellä. Kyseenomaisesta kuvauspäivästä kerron omassa postauksessa, kuten kaikista muistakin kuvauspäivistä, jotka löytyvät näistä linkeistä.

Kuvauspäivä 1
Kuvauspäivä 2
Kuvauspäivä 3 
Kuvauspäivä 4
Kuvauspäivä 5

Kuva: Sofia Virtanen

Sorian kampaus on minun tekemäni. Halusin tehdä Soriasta hieman sarjakuvamaisen ja räikeän värikkään pin up chicin. 😉 Soria on eksoottinen, joten hänellä räikeät värit näyttävät upeilta.

Silmämeikki on yksinkertainen. Todella paksut ja mustat rajaukset ja luomivärinä vain Grimasin 284 (keltainen), 101 (musta) ja 772 (kullanhohtoinen vaalea).
Huulipunana oranssi 5-12.

Jos joku kiinnitti huomiota viikon aikana mallien kynsiin, niin lakkasin Essien kynsilakoilla heidän kynsiä, joilla ei ollut koristeltuja geelikynsiä tai kynsilakkaa valmiiksi.

Tässä nyt olivat kaikki 12 tyttöä Chicks’n’Cars 2013 kalenterista. Kalenterissa mallit poseeraavat pin up -henkisissä kuvissa autojen kanssa.

Kuva: Sofia Virtanen

Vaikka kalenteria mainostankin… tai ikinä ylipäätänsä mitään, niin se ei tuo minulle taloudellista hyötyä. Eli Glitz & Glamissa ei ole maksettuja mainoksia. 😉 Chicks’n’Cars -kalenterin teko on minulle rakas asia ja minusta on mahtavaa, että saan olla tälläisessä mukana, sillä tälläisen pyörittäminen vaatii meiltä jokaiselta mukana olevilta mukana oloa koko sydämellä. <3 Kalenterin tuotto menee hyväntekeväisyyteen, joka on ollut tällä hetkellä nuoriin suunnattua, erityisesti syrjäytymisvaarassa olevien nuorien.

Kalenteria voi tilata netitse Koruharakalta tai Chicks’n’Carsin omilta sivuilta.

Chicks’n’Carsin omilta sivuilta löytyy myös jälleenmyyntipaikkoja. Täällä Kouvolassa voi kalenterin käydä ostamassa vaikka Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteeltä. 😉

Huomenna sitten pääsette äänestämään ja osallistumaan arvontaan. Kerron palkinnoista ja osallistumisohjeista. Huomiseen! 🙂

X