Glitz & Glam

Tyviongelmaisen hätäratkaisu

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hei vaan kaikille ja mukavaa perjantaita! Tänään esittelen teille tuotteen joka on hyvä paniikkiratkaisuihin.

moroccanoil4

Moroccanoililta on tullut kaksi uutta kuivashampoota. Nämä kuivashampoot eivät ole ihan tavallisia kuivashampoita, vaan luokittelin nämä monitoimituotteiksi, jotka toimivat hätäratkaisunakin. Kuvittele tilanne, että tyvesi on alkanut kesän myötä hehkumaan lämpöisen sävyisenä, vaikka pituudet ovatkin vielä viileähköt. Olisi viikonloppuna kesäjuhlat ja kampaajasi on just nyt kesälomalla.

moroccanoil3

Moroccanoil Dry Shampoota on saatavilla vaaleille ja tummille hiuksille. Minulla on testissä Light Tones, eli vaaleille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo. Nyt tietenkin voisi päätellä, että näissä on jotain väripigmenttejä joukossa. Kyllä, niin on, mutta tuote ei siltikään ole samanlainen, kuin jo markkinoilla olevat sävylliset kuivashampoot.

moroccanoil2

Tämä vaaleille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo sisältää viileitä pigmenttejä, jotka taittavat herkästi kellastuvan tyven lämpöisiä sävyjä. Vaikka nyt joku saattaa vähän säikähtää violettia sävyä, niin voin kertoa, että hiuksissa sävy ei ole violetti, koska harvemmin kenelläkään on puhtaanvalkoiset hiukset.

moroccanoil5

Eli Moroccanoilin uudet kuivashampoot eivät värjää sillä sävyllä, jota ne sisältävät, vaan idea on enemmänkin taitossa. Pigmentit taittavat lämpimiä sävyjä. Minulla todella kylmä sävy pituuksissa saa tyven taittosävyjen haalistumisen seurauksena sen näyttämään lämpimältä. Oikeastihan tyveni ei ole lämmin, mutta kontrasti on niin suuri, jonka vuoksi se näyttää lämpimämmän sävyiseltä.

Tuotetta käytetään kuin mitä tahansa muuta kuivashampoota. Se suihkutetaan kuiviin puhtaisiin tai rasvoittuneisiin hiuksiin tyveen jakaus jakaukselta, annetaan hetki kuivahtaa ja työstetään sormin hieromalla. Lopuksi hiukset voidaan harjata.

moroccanoil1

Moroccanoilin kuivashampoossa on myös se ero, että se ei ole voimakkaan mattaava, vaan jättää hiuksiin sellaisen luonnollisen kiillon. Se ei lisää kiiltoa, mutta se ei myöskään mattaa voimakkaasti. Kuivashampoo ei ritise ja ratise tyvessä, eikä se pöllyä tai jätä vaaleita jälkiä. Moroccanoilin kuivashampoo antaa tyvelle ryhtiä ja aavistuksen tuuheuttakin, mutta mikään supertärkkäävä se ei ole. Kuivashampoossa on käytetty riisitärkkelystä, joka on oman kokemukseni mukaan kaikista hienojakoisin ja luonnollisimman tuntuman antava tärkkelys kuivashampoissa. Siksi olenkin tehnyt niin, että Moroccanoililla olen taittanut tyveä viileämmäksi ja lisännyt sitten päälle ihan kevyesti jotain halpaa tosi tuuheuttavaa kuivashampoota. Olen tehnyt tätä, koska pidän volyymistä. Mutta sanotaan nyt tässä kuitenkin, että tuon toisen kuivashampoon lisäys ei ole ollut välttämätöntä IdHAIRin Mé -tuotteiden käytön jälkeen. Muistattekin varmasti hehkutuspostaukseni niistä? Eli vähän riippuu mitä olen hiuksiini laittanut ennen kuivashampoota.

moroccanoil

Moroccanoilin uudet kuivashampoot tummille ja vaaleille hiuksille löydät Moroccanoilia jälleenmyyvistä kampaamoista ja maahantuojan verkkokaupasta. Hinnaltaan kuivashampoo on 29,00 € / 205 ml ja 10,00 € / 65 ml. Hintavahan Moroccanoil on. Senpä vuoksi kerroinkin teille tuon oman vinkkini, jotta voitte vähän himmailla hintavan kuivashampoon annostelussa. Moroccanoililla voi vain tehdä tyven taittoa ja tuuheuttavuutta ottaa sitten toisesta pullosta, jos talous ei kestä päivittäisessä käytössä tätä hintaluokkaa.

En ole aikaisemmin mitään vastaavaa kuivashampoota kokeillut. Koska Moroccanoil ei ole älyttömän kuivaa, niin se ei myöskään tunnu hiuspohjassa yhtä kuivattavalta, kuin monet muut. Se ei myöskään tunnu hiuksia niin voimakkaasti kuivattavalta, sillä joukossahan on myös arganöljyä. Kuivashampoo tuoksuu perinteiselle Moroccanoilille, mutta ei ole aivan yhtä voimakas, kuin merkin monet muut tuotteet.

Mitä tuumaatte? Löytyisikö tästä pelastus lämpimänä hehkuvaan tyveen?

Oikein kivaa viikonloppua!

Tuote saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X