Bloggaaminen

Viimeinen postaukseni…

12.2.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

…täällä ja seuraavan kerran sitten Purkkimafiassa.

Nyt on aika jättää hyvästit tänne Bloggeriin ja siirtyä Purkkimafia.fi -sivustolle. Maanantaina 16.2. aukeaa kauneus- ja kosmetiikkayhteisö Purkkimafia, jossa aloitan, ei kun jatkan bloggaamista yhdessä lähes 30 muun blogin kanssa. Nyt Glitz & Glam pitää pienen tauon siirron vuoksi ja laittaa uuden kodin kuntoon ennen, kun ovet aukeavat teillekin. Maanantaina on luvassa seuraava postaus ja se tulee julki sitten siellä uudessa kodissa. Ehkä jossain vaiheessa järjestän jonkinlaisia ”blogitupareita” teille.

Ihan ensiksi kerron, että miten seurata Glitz & Glamia jatkossa.

Blogger / Google Friend Connect (Google käyttäjäraati)

Blogi muuttaa WordPressiin, joten Bloggerin kautta seuraaminen ei päivity automaattisesti. Jos haluat Glitz & Glamin ilmestyvän jatkossakin lukulistallesi, niin toimi seuraavasti:

Lisää manuaalisesti osoite https://anna.fi/glitz8glam/ lukulistallesi. BellaBlogien PlusMimmi on tehnyt hienot, kuvitetut ohjeet tuohon toimintoon. Tästä linkistä pääset Mimmin ohjeisiin.

Bloglovin’

Teen ilmoituksen Bloglovin’iin, joten sieltä kautta seuraaville muutto ei vaadi toimenpiteitä. En tiedä kuinka nopeasti postaukset päivittyvät uudesta osoitteesta Bloglovin’in lukulistoille, joten jos maanantaina ei ala postausta kuulumaan, niin tule osoitteeseen purkkimafia.fi ja etsi Glitz & Glam sieltä. Tai tule suoraan osoitteeseen https://anna.fi/glitz8glam/.

Indiedays

Glitz & Glam tulee poistumaan Inspiration -yhteisöstä, joten jos seuraat blogiani sieltä kautta, niin liity lukijaksi Bloglovin’in kautta tai lisää suosikeihisi osoite https://anna.fi/glitz8glam/.

Blogilista

Ei pitäisi vaikuttaa sieltä kautta seuraaviin, kun muutan vain blogini osoitteen Blogilistan tietoihin.

Kirjanmerkeistä tai sivuhistoriasta blogiin tulevat

Vaikka tulisit vanhaan osoitteeseen, niin uudelleen ohjaus kääntää sinut uuteen osoitteeseen. Jos tämä jostain syystä aluksi ”takkuaa”, niin voit kokeilla tyhjentää sivuhistoriasi tai päivittää sivua riittävän monta kertaa. Kaikista varmimpaa on naputella purkkimafia.fi tai https://anna.fi/glitz8glam/.

Facebook

Sieltä kautta seuraaville ei muutoksia.

Olette tottuneet, että postaan aina klo 7.00 aamulla. Maanantaina postaus ei tule julki vielä tuohon aikaan, sillä portaali ei ole ihan siihen aikaan vielä avoinna. Mutta hyvissä ajoin maanantaina 16.2. ovet aukeavat. Olen myöskin harkinnut postauksien julkaisuajan siirtämistä myöhäisemmälle. Jospa tulevaisuudessa postaukseni tulisivat julki iltaisin? Jos nyt jollakin teillä on vahva mielipide ja perustelu sille, että postauksen tulee olla julki aamulla klo 7.00 jatkossakin, niin voisitko kertoa sen kommenteissa? 🙂

Kuvitin tämän postaukseni Purkkimafian veikeillä Instagram-kuvilla. Linkistä pääsee Purkkimafian Instagramiin tai sitten @purkkimafia. Liittykää seuraajiksi. Purkkimafialla on myös Facebook-sivut, jota kautta pääsee seuraamaan eturivipaikalta sivuston aukeamista.

Viime viikolla juhlittiin Glitz & Glamin 4-vuotissynttäreitä. Koko viikko oli pyhitetty arvonnoille, joten jos et vielä ole osallistunut arvontoihin, niin kipinkapin osallistumaan. Osallistumisaika kaikkiin seitsemään arvontaan päättyy tänään klo 20.00. Julkaisen arvonnassa voittaneet sitten ensi viikolla uudessa osoitteessani, eli https://anna.fi/glitz8glam/. Kaikki seitsemän arvontapostausta löydät täältä.

Uuh, kun minua jännittää ja moni asia mietityttää. Olenko riittävän hyvä ja laadukas bloggaaja portaaliin? Paljon saan teiltä ja läheisiltäni kehuja blogistani, mutta silti aina minua vähän kalvaa se, että olisihan tuonkin voinut tehdä paremmin. Noh, ehkä minä vielä joskus omaan kunnollista itsevarmuutta bloggaajana ja uskallan vielä enemmän heittäytyä ja vain luottaa. Ehkä minä teen vaan niin, kuten tuossa Purkkimafian aforismissa. Sudin purkista sitä itsevarmuutta ja postaan meikkikuviani ja kuvia niistä purkeista, joista olen itsevarmuuttani sutinut. Ei tässä tapauksessa ollenkaan huono ajatus. 😀

Kuten kerroin, niin blogipohjana tulee jatkossa olemaan WordPress, jota en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt. WordPress-koulutukseenkin olisi ollut mahdollista päästä, mutta en millään päässyt sillä ko. viikolla Helsinkiin. Olen ehkä vähän avuton tulevana viikonloppuna, kun yritän opetella WP:n käyttöä, kun samalla laitan blogini ulkoasua julkaisukuntoon ja kirjoitan postausta avajaispäivälle. Onneksi meillä on ihana ME-henki, joten luotan saavani apuja kollegoilta ja tietty teknisestä tuestakin. Yritän luottaa siihen, että opin ja saan kaikki hommat toimimaan. Olenhan minä tämän Bloggerinkin handlannut ja kaiken maailman muita lisäosia ja toimintoja saanut pelittämään… ihan yksin ja ilman apuja. Olen vähän maskuliininen (oikeasti minussa on todella paljon äijämäisiä ominaisuuksia), sillä en koskaan lue käyttöohjeita. Alan tekemään, kasaamaan ja käyttämään vain kokeilemalla. Voin sanoa, että aina se ei ole järkevin tapa. Ainakaan silloin, jos kyseessä on Ikean kasattava huonekalu.

Eilen kerroin Glitz & Glamin Facebook-sivulla, että pieni haikeus on vallannut minut. Olen aivan käsittämättömän innoissani tulevasta, mutta samaan aikaan hieman haikea. Onhan tämä ollut minun blogini koti jo neljä vuotta. Kiinnyn hyvin herkästi kaikkeen ja siksipä meidän kaapit ja varastot tursuaa kaiken maailman roinaa aarteitani. Aina autoa vaihtaessa koen pientä eroahdistusta. Kaikista vaikeinta tuo eroahdistus oli ensimmäisen, toisen ja kolmannen autoni kanssa. Ensimmäisen autoni sain edesmenneeltä isältäni, toinen auto oli ensin miehelläni ja sen jälkeen vuosia minulla. Se Volvo oli perheenjäsen. Kolmatta autoa myydessä itkin, vaikka auto meni mieheni pikkusiskolle. Vetoan raskaushormoneihin, joissa olin tuohon aikaan. 😀

Tänään ei kuitenkaan itketä, vaan iloitaan uuden alkua. Toivon koko sydämeni pohjasta, että seuraatte perässäni uudelle sivustolle, sillä en halua luopua teistä. Olette ihan parhaita tyyppejä!

Nyt Minna vaikenee, mutta vain hetkeksi. Kuka muistaa missä ohjelmassa Posio aina vaikeni, mutta vain hetkeksi?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Mä vähän arvelin, että osalla teistä on ehtinyt muotoutua aamurutiiniksi Glitz & Glamin lukeminen. 😀 Otan teidän toiveenne huomioon, kun puntaroin julkaisuajankohtaa. 🙂

Kiitos OonaV! <3

Kommentit

Niiiin siistiä, että kosmebloggaajilla on oma portaali ja että sä oot siellä! En malta odottaa uuden blogin avajaisia 🙂

Iiih, kiitos! 🙂 Vielä muutama päivä ja sitten.

Voi että mua jännittää miltä Purkkimafia tulee näyttämään, huih! Nähdään sitten siellä, kun heti aamutuimaan tulen tutkimaan että mikäs tämä tämmöinen on 😀

Siellä nähdään! 🙂 Minäkin jännään, että miltä Purkkimafia näyttää sitten ”valmiina”.

Toki seuraan ja linkitän. Onnea matkaan Minna <3

Jee, kiitos Ninni! <3

Haa, eikös Posio vaiennut aina vain hetkeksi siinä ”Suomen selviytyjissä”? Suuri seikkailuko sen nimi oli..? 😀 junnuna aina katselin sitä äidin kanssa! Postausaikoja piti tulla kommentoimaan sen verran että kannatan aamuseitsemän julkaisuaikaa. Mulle on tullut tavaksi lukea postaus aamulla bussissa töihin mennessä enkä millään haluaisi luopua siitä 😉
-inskir

Jeps, siinähän se oli. 🙂 Taru Valkeapää aina sanoi lopussa sen saman lauseen. 😀 Eikös se fitness-Jutta ponkaissut siitä ohjelmasta ihmisten tietoisuuteen?

Arvasin, että toisille blogin lukeminen kuuluu aamun rutiineihin, niin siksi tästä hieman aloin kyselemään ensin. 🙂

Kivoja noi kuvat joilla postaus on kuvitettu. Hieno teksti ja uudet tuulet tuovat mukanaan varmasti vain hyvää 🙂

..ps. Eiks se ollut Suuri Seikkailu ? 😉

Eikö olekin! Hauskoja ajatelmia ja niin Purkkimafiaan osuvia. 😀

Sehän se oli. Tuntuu, että eihän siitäkään ohjelmasta ole kauaa, mutta kyllähän noita vuosia on vain ehtinyt vierähtää.

Voi Minna <3 Ensi viikolla se tapahtuu, vihdoin! Ja sä niin kuulut mukaan. Pus. <3

Kiitos Ilona! <3 Samoin! Enää viikonloppu aikaa perehtyä ja laittaa omat nurkat kuntoon. Jaiks! 😀

Suuri Seikkailuhan se oli ja sellainen on varmasti teillä Purkkimafialaisillakin edessä! 🙂 Tsemppiä tulevaan viikonloppuun, innolla odotan jo itsekin portaalin avaamista!

Sehän se! Joo, meillekin tämä on suuri seikkailu. 😀 Jännää!

Kiitos! Tsemppiä minä tarvitsen. Tänään ilta menee töissä, huomenna aamu kuudesta vanhoja meikkaamaan ja siitä taas illaksi teatterille. Huh! Onneksi la ja su on vapaata. Pientä stressiä havaittavissa minulla? Ehkä vähän. 😀

Huoli poies, oot kyllä yksi parhaista kosmetiikkabloggaajista 🙂 Jälki,sekä postaukset että meikit, on AINA laadukkaita. Että saavat olla paremminkin onnellisia, että saivat sut 🙂 onnea uudelle tielle!

Voi kiitos! <3 Parhaani yritän aina sen hetkisien taitojen mukaan.

Kiitos tsemppaavista sanoista! <3

IIk, kohta se aukeaa! Mulle alkaa ehkä vasta pikkuhiljaa tuolla päässä aukeamaan, että mitä tässä oikein on tapahtumassa 😀 Jännää!!

Ja Minna mitä pöhköä, sun jos kenen pitäis viimeseks murehtia että ootko sä riittävän hyvä ja laadukas portaaliin..! 🙂 Mä aina ihailen sitä, kuinka upeita, kauniisti otettuja, tarkkoja ja hyvin aseteltuja kuvia sulla on sekä kun sä aina jaksat kirjoittaa todella pitkästi ja ”juurta jaksain” (hyvällä tavalla). Nostan hattua sille, että perhe-elämän ja päivätyösi rinnalla sä tuotat vielä näin laadukasta lukemista blogiin :))

Mulla alkaa iskemään se, että kaikki on vielä ihan retuperällään ja kohta on avajaispäivä. 😀 Äääk! Mä olenkin tällainen, joka tekee kaiken viime tingassa. 😀

Awww… kiitos Martina. <3 Noh, onhan tämä eloni toisinaan todella kaoottista ja lisätunteja vuorokauteeni revin yöunista. 😀 Eli se mitä nyt teen, ei synny ihan itsestään. Teen paljon töitä lähes jokaisen postaukseni eteen. En ole luonnonlahjakkuus näissä hommissa. 😀 Sitä on onneksi tullut opittua yrityksen, erehdyksen ja onnistumisen kautta. Toivottavasti opin ja kehityn lisää, ettei oma kapasiteetti olisi jo täynnä.

(Mä en nyt nuhapäissäni vaan osannut tuottaa laadukasta ja selkeää kommenttia, toivottavasti ymmärsit :D)

Ymmärsin, ymmärsin! Paranemisia sinulle Martina! <3

Piti tuohon aikaisempaan kommenttiin sanoa, että kuin myös sinulle. Olet kyllä paikkasi portaalissa ansainnut. Mutta sen sinä jo tiesitkin. 😉

Kannatan aamujulkaisuja! Tietysti omat merkintäsi julkaiset silloin kun itseäsi huvittaa, mutta arki-aamujeni ehdottomasti paras hetki on istua hiljaa unenpöpperössä koneella juniorin vielä nukkuessa, juoda mukillinen kahvia ja lukea vasta julkaistuja merkintöjä!

Purkkimafia on tosi iso ja hieno juttu. Peukut jokaiselle mafianaiselle!

Mä vähän arvelin, että osalla teistä on ehtinyt muotoutua aamurutiiniksi Glitz & Glamin lukeminen. 😀 Otan teidän toiveenne huomioon, kun puntaroin julkaisuajankohtaa. 🙂

Kiitos OonaV! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *