Kauris
Horoskooppimerkit

Kesä 2021 – rakkaushoroskooppi: kauris (21.12.–19.1.)

Suhteessasi tuntuu yhtäkkiä olevan mysteeri, joka joko kiehtoo tai saa mustasukkaisuuden liikkeelle.
Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Elämäsi helpottuu ja sujuvoituu.

Jokin taakka voi poistua harteiltasi lopullisesti, ja saat tilaa kevyemmille ajatuksille. Saat paljon irti opiskelusta, joten hanki itsellesi sopiva kesäkurssi.

Kirjamaailmakin avautuu sinulle uudella tavalla ja voit itsekin kiinnostua kirjoittamisesta. Pystyt hoitamaan puhumista vaativat tehtävät taitavasti, ja se auttaa ongelmien selvittämisessä.

Huomiosi on käytännön tehtävissä kodissasi, mökilläsi tai käsillä tekemisessä yleensä. Haluat kuitenkin löytää uusia tapoja suorittaa ne.

Raha-asiat vaativat myös uudelleenarviointia, ja ehkä teet yhtäkkiä äkkikäänteen. Tavarasta luopuminen tekee tilaa sielukkuudelle, joten konmarita!

Voit joutua myös hoitamaan toisten materiaalisia järjestelyjä, ja sehän sinulta luonnistuu.

Rakkauselämä

Kesäkuun aikana saat helposti yhteyden vastakkaiseen sukupuoleen.

Romantiikkaa on ilmassa, mutta huomaat myös eroavaisuudet kumppanisi kanssa. Suhdetta ruoditaan syvällisesti kesäkuun kolmannella viikolla, ja heikko kohtasi joutuu päivänvaloon.

Heinäkuussa uppoudut herkästi psykologisoimaan ja siitä voi tulla viihdyke ystävän kanssa. Suhteessasi tuntuu yhtäkkiä olevan mysteeri, joka joko kiehtoo tai saa mustasukkaisuuden liikkeelle.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2021 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X