Horoskooppimerkit

Mikä Game of Thrones -hahmo olet horoskooppisi perusteella? Lue kiehtovat ja katalat luonnekuvaukset

Mikä Game of Thrones -hahmoista sinä olet horoskooppimerkkisi perusteella? Lue GoT-hahmojen ja horoskooppimerkkien kiehtovat luonnekuvaukset – osuiko kuvaus oikeaan?

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Mvphotos

Mikä Game of Thronesin hahmoista sinä olet horoskooppisi perusteella?

Mikä Game of Thrones -hahmoista sinä olet horoskooppimerkkisi perusteella? Lue GoT-hahmojen ja horoskooppimerkkien kiehtovat luonnekuvaukset – osuiko kuvaus oikeaan?

Jos sinäkin rakastat Game of Thrones -kulttisarjaa, nyt voit ottaa leikkimielisesti selvää, mikä näistä GoT-hahmoista olet luonnehoroskooppisi perusteella.

Oinas (21.3.–19.4.) – fyysinen ja itsepäinen Tormund

Vapaan kansan riveissä vaikuttava hyvin fyysinen, jättimäinen punapää Tormund on itsepäisen ja tulisen oinaan kaltainen, joka puhuu ja toimii usein ennen kuin ajattelee.

Kärsimättömyys kuuluu oinaan heikkouksiin: kaiken pitäisi tapahtua hänen mielestään heti. Ja jos asiat eivät menekään oinaan mielen mukaan, hän ärsyyntyy herkästi – ja se voi johtaa myös aggressiiviseen käytökseen. Oinas on hyvin fyysinen hahmo, aivan kuten Tormund, joka kertoi juoneensa 10-vuotiaana Jätin rintamaitoa ja kasvaneensa sen vuoksi niin suureksi ja vahvaksi.

Oinaat ovat luonteeltaan vahvoja ja päättäväisiä: he eivät hevillä tingi mielipiteistään ja arvoistaan. Joskus he ovat suorastaan uppiniskaisia. Oinaat rakastuvat tulisesti ja yllättäen, eikä oinas pelkää tuoda ihastustaan esille – kenellekään tuskin on jäänyt arvoituksesi Tormundin tunteet Briennea kohtaan.

“I have a beauty waiting for me back at Winterfell. Yellow hair. Blue eyes. Tallest woman you’ve ever seen, almost as tall as you!” – Tormund

Lue lisää: Oinaan luonnehoroskooppi

Härkä (20.4.–20.5.) – lojaali Brienne of Tarth

Ritariksi viimeisen tuotantokauden toisessa jaksossa lyötävä Brienne of Tarth eli Tarthin Brienne on hahmo, joka pitää lupauksensa viimeiseen asti. Hän ei jätä tehtäväänsä puolitiehen.

Brienne on kunniallinen ja ennen kaikkea hurjan jääräpäinen, kuten härät tunnetusti ovat. Härkä on itsepäisyyteen saakka sitkeä, perusteellinen, asiallinen, harkitseva ja kärsivällinen tähtimerkki.

Lojaalius on erittäin tärkeää härälle, kuten myös Briennelle. Kun härkä on johonkin päättänyt ryhtyä, on hän sinnikäs, kestävä ja aikaansaava. Hän jos kuka saavuttaa tavoitteensa. Härkä sopiikin ahkeruutta, kurinalaisuutta, kärsivällisyyttä, rutiinien hallintaa, itsehillintää, rationaalista ajattelua ja organisointikykyä vaativiin tehtäviin.

Jos härkää yritetään painostaa sellaiseen, mitä hän ei halua tehdä, näet pian edessäsi raivokkaan härän, jonka läheltä kannattaa poistua nopeasti takavasemmalle. Härässä on myös äidillisiä piirteitä; lisäksi hän kaipaa rakkautta, vaikka voikin olla hidas ja kömpelö aloittamaan suhdetta.

Nothing’s more hateful than failing to protect the one you love.” – Brienne of Tarth

Lue lisää: Härän luonnehoroskooppi

Kaksoset (21.5.–20.6.)  – mutkikas Arya Stark

Arya Stark. Mikä Game of Thronesin hahmoista olet horoskooppisi perusteella? Ota selvää!
Arya Stark on käynyt kovan tien omaksi itsekseen: taistelijaksi, soturiksi, Yön kuninkaan kukistajaksi.

Nuorella Arya Starkilla on kyky muuntautua kameleontin tapaan – hän on hahmo, jolla on ”monet kasvot”, aivan kuten kaksijakoisella ja mutkikkaalla kaksosella. Joskus Aryasta saattaa saada vaikutelman, että hän olisi juonitteleva ja epärehellinen, toisessa hetkessä hän on muiden silmissä lämmin, inhimillinen ja rakastettava hahmo. Mutta millainen Arya todellisuudessa sitten on?

Vilkkaus, uteliaisuus ja nopea ajattelu ovat kaksosille tyypillisiä piirteitä. Monipuolinen ja looginen kaksonen on koko ajan hyvin tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta: hän on levoton ja liikkuva, mutta sopeutuu juuri siksi vaivatta uusiin olosuhteisiin.

Arya Stark on ollut sarjan alusta alkaen pieni poikatyttö, joka mieluummin opettelee taistelemaan kuin asettuu perinteisen ladyn rooliin. Hänen kohtalonsa ei ole mennä naimisiin ja synnyttää sotureita ja hallitsijoita, vaan olla itse sellainen.

Vapauttaan rakastava kaksonen ei halua tulla kahlituksi, eikä koskaan kasva kokonaan aikuiseksi.

”The world doesn’t just let girls decide what they’re going to be.” – Arya Stark

Lue lisää: Kaksosten luonnehoroskooppi

Rapu (21.6.-22.7.) – kovan kuoren omaava, sisältä herkkä Jaime Lannister

Kovan kuoren alla on herkkä, suojeleva ja sydämellinen hahmo, joka tekee kaikkensa itsensä ja läheistensä vuoksi – hyvässä ja pahassa. Sellainen hahmo on myös ser Jaime Lannister, ”kuninkaan surmaaja”, joka on tehnyt järkyttäviäkin ratkaisuja suojellessaan perhettään ja rakkaitaan.

Suojeleva rapu onkin hyvin herkkä ja hänen mielialansa ailahtelevat tuon tuostakin: ravuilla on taipumusta huolehtia ja murehtia alituiseen. Se ei kuitenkaan aina näy ulospäin – sen verran kova haarniska heillä on. Rapu kätkee kovan ja paksun kuorensa alle äärimmäisen herkän ja tunteellisen ytimen, jonka vain harva pääsee näkemään. Tämä kunnianhimoisesti niin kotiinsa, työhönsä kuin elämänsä päätöksiin suhtautuva saksiniekka tuntuu olevan puolustuskannalla koko ajan.

Jos asetut rapua vastaan poikkiteloin, joudut näkemään tämän intohimoisen rakastajan herkkänahkaisen kääntöpuolen: oikuttelevan ja pisteliään kiukkupussin, joka osaa tehdä elämäsi todella tukalaksi.

”By what right does the wolf judge the lion?” – Jaime Lannister

Lue lisää: Ravun luonnehoroskooppi

Leijona (23.7.–22.8.) – vallanhimoinen Daenerys Targaryen

Daenerys Targaryen
Oletko kuin Daenerys Targaryen?

Myrskysyntyinen Daenys Targaryen on sekä lohikäärmeiden äiti, Seitsemän kuningaskunnan kuningatar, khaleesi ja lohikäärmekiven prinsessa – kaikkea, mitä voimakastahtoinen ja kuninkaallinen tulimerkki leijona edustaa.

Leijona on luonteeltaan johtamistaitoinen, elinvoimainen, arvokas ja viisas – synnynnäinen johtaja. Tai ainakin omasta mielestään. Leijona luo itse oman arvomaailmansa ja on avoimesti ylpeä itsestään. Hän määrää ja ohjaa mielellään muiden toimintaa. Niille, jotka osoittavat leijonalle kunnioitusta, leijona on antelias, armelias ja hyväntahtoinen – mutta auta armias, jos et ole hänen puolellaan! Leijonan itsekkyys saattaa nousta pintaan, ja vaarana on, että maine ja mammona sokaisevat hänet.

Kaunis ja säteilevän energinen tähtikartan kuninkaallinen on kuin ilmetty Daenerys: toimiminen taustajoukoissa ei kuulu leijonan tapoihin, ja tiimityöskentelyyn hän kykenee vain silloin, kun saa olla tiimin johtaja – ja sehän on tulisieluisen, tulesta syntyneen Daenerysin tavoite.

“Fire cannot kill a dragon.” – Daenerys Targaryen

Lue lisää: Leijonan luonnehoroskooppi

Neitsyt (23.8.–22.9.) – mietteliäs Jon Snow

Jon Snow, Game of Thrones.
Oletko kuin mietteliäs Jon Snow?

Jon Snow on oikea kuningas, joka ei halua valtaa, saati olla vallassa. Hän on sankari, mietteliäs hahmo, jossa on myös pientä introvertin vikaa.

Neitsyt-tähtimerkki on asiallinen, käytännöllinen ja tehokas, eläinradan kriittisin merkki. Neitsyt tarkkailee alinomaa ihmisiä ympärillään ja näkeekin yleensä enemmän kuin monet yhteensä. Jon on kunnian mies, joka tekee päätöksensä luottaen rationaaliseen ajatteluun – hän ei ole impulsiivinen hahmo.

Neitsyt on luonnostaan melko vaatimaton ja ujo. Hän ei mielellään tee itsestään suurta numeroa: hän vaikuttaa mieluummin taustalla kuin parrasvaloissa.  Vaikka neitsyt on luonteeltaan ujo ja vaikuttaa melko säyseältä, hän on yllättävän päättäväinen ja rohkea. Tämä kuvaa hyvin myös Jon Snowta, joka ei havittele valtaa ja mammonaa – hänelle koti, perhe, tutut ja tuntemattomat ovat ne kaikista tärkeimmät. Hän on sinnikäs puurtaja, joka ei luovuta. Neitsyt toimii mielellään auttajana sekä läheisilleen että usein myös ventovieraille avuntarvitsijoille.

Neitsyet ovat luonnostaan pidättyväisiä, eivätkä kovinkaan helpolla sitoudu. Koska neitsyt on vaatimaton, hänen voi olla vaikea ryhtyä parisuhteeseen. Hän saattaakin tyytyä elämään yksin. Hmm?

”We look up at the same stars and see such different things.” – Jon Snow

Lue lisää: Neitsyen luonnehoroskooppi

Vaaka (23.9.-23.10.)– tyyni Missandei

Taustalla vaikuttava Missandei haaveilee hyvästä ja lempeästä elämästä. Häntä kuvastaa hyvin mietteliäs ja herkkä vaaka, joka etsii tasapainoa ja harmoniaa kaikkialta. Vaaka rakastaa kauneutta ja ylellisyyttä, ja haaveileekin turvallisesta ja turvatusta tulevaisuudesta.

Hyvät ja toimivat ihmissuhteet ovat avain vaa’an onneen ja tyytyväisyyteen – siksi Missandei ja Harmaa Mato viihtyvät toistensa seurassa ja löysivät toisistaan rakkauden.

Älykäs ja hienostunut vaaka miettii kaikkia päätöksiään hyvin tarkkaan, koska hän haluaa ottaa huomioon kaikki erilaisiin päätöksiin liittyvät edut ja haitat. Vaa’an kanssa on helppo tulla toimeen, sillä vaaka on hyvä ja myötätuntoinen kuuntelija. Vaa’an olemus on yleensä tyyni ja rauhallinen, mutta se kätkee alleen usein sen, miten paljon ympärillä olevat tapahtumat todellisuudessa vaikuttavat häneen. Vaa’alla on vankat periaatteet ja tiukka moraalitaju, eikä hän kestä epäoikeudenmukaisuutta.

 ”The knight says even brave men fear death.” – Missandei

Lue lisää: Vaa’an luonnehoroskooppi

Skorpioni (24.10.–22.11.) – kostonhimoinen Cersei Lannister

Skorpionit ovat tunnettuja intensiivisyydestään: aivan kuten kuningatar Cersei Lannister, skorpioni on intohimoinen ja äärimmäisen kostonhimoinen merkki. Et halua missään nimessä tämän tähtihahmon mustalle listalle.

Cersei antaa usein negatiivisten tuntemustensa johtaa häntä: hänelle kosto on kaikki kaikessa. Skorpionin on vaikea unohtaa kokemiaan loukkauksia ja petoksia. Syvään juurtunut katkeruus vie häntä eteenpäin – ja kostoa hautoessaan skorpioni on kärsivällinen, suunnitelmallinen ja salaperäinen, vihollisilleen täysin armoton.

Skorpioni pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa – ja tästä syystä hän ei ole helposti huijattavissa. Skorpioni on luonteeltaan terävä ja ehdoton, eikä koskaan jätä mitään puolitiehen. Skorpionin on vaikea luottaa keneenkään: hän on ehdottomasti lähempänä kyynikkoa kuin idealistia. Skorpioni on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea, joka tekee juuri niin kuin itse haluaa – ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.

Skorpioni on myös hyvin seksuaalinen tähtimerkki: hänen kiihkeä seksuaalisuutensa on valtava energialähde, mutta yksin hän voi ratkaista, käyttääkö hän luovaa voimaansa hyviin vai pahoihin tarkoituksiin.

“When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground.” – Cersei Lannister

 Lue lisää: Skorpionin luonnehoroskooppi

Jousimies (23.11.–21.12.) – Tyrion Lannister

Pienikasvuinen Tyrion Lannister on selviytynyt kiperistäkin tilanteista älykkyytensä vuoksi.
Pienikasvuinen Tyrion Lannister on selviytynyt kiperistäkin tilanteista älykkyytensä vuoksi.

Viisas neuvonantaja Tyrion Lannister kömpii syvimmistäkin syövereistä aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen, kuten suorapuheinen jousimies konsanaan.

Jousimiehet ovat eläinradan suuria optimisteja, jotka ovat valmiita tekemään paljon töitä tulevaisuutensa eteen. Jokaisella jousimiehellä on oma vahva filosofiansa ja vankkumaton luottamuksensa omiin ideoihinsa ja oivalluksiinsa. Tyrion Lannister on selvittänyt tiensä huipulle älynsä avulla – vaikka hekumalliset viinittelyt olisivat voineet viedä tämän idealistisen miehen mennessään.

Elämästä nauttiva jousimies elää täysillä ja hurmaa mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. He ovat myös sovittelevia persoonia ja siksi heitä arvostetaan. Lisäksi jousimiehillä on luontaista karismaa, joten he usein voittavat helposti puolelleen jopa vastustajansa. Tässä Tyrion on haka.

“A mind needs books like a sword needs a whetstone.” – Tyrion Lannister

Lue lisää: Jousimiehen luonnehoroskooppi

Kauris (22.12.–19.1.) – vakava ja sitkeä Bran Stark

Etäinen, viisas ”kolmisilmäinen korppi” ja äärimmäisen vakava Bran Stark on saanut näkemisen lahjan.

Myös kauriit ovat vakavia ja kurinalaisia. Kauriilla pitää olla konkreettinen päämäärä, jotta hän tietää, mihin hän on menossa ja miksi. Kauris on luonteeltaan kärsivällinen, varovainen ja erittäin käytännöllinen. Kauriit sietävät suuriakin vastoinkäymisiä matkalla kohti päämääräänsä.

Päättäväisyys, kunnianhimo, sinnikkyys, käytännöllisyys ja auttavaisuus ovat hänen parhaita piirteitään. Kauris on vastuuntuntoinen ja hänellä on korkea moraalikäsitys ja kypsä ajatusmaailma. Hän on mietiskelevä, vakava ja vaitelias ja vaikuttaa ikäistään vanhemmalta nuorenakin. Kauriita kuvaa hyvin elämänpituinen pyrkimys saavutuksiin.

Kaikki eivät tiedä, saati ymmärrä, mitä Branin päässä liikkuu. Tämä kylmyys ja mietteliäisyys saattavat antaa myös tosikon vaikutelman.

“The strongest trees are rooted in the dark places of the earth.” – Bran Stark

 Lue lisää: Kauriin luonnehoroskooppi

Vesimies (20.1.–19.2.) – oivaltava Sansa Stark

Sansa Stark. Mikä Game of Thronesin hahmoista olet horoskooppisi perusteella? Ota selvää!
Oletko kuin Sansa: itsenäinen ja muiden etua ajatteleva?

Talvivaaran Sansa Stark on joutunut kokemaan äärimmäisen kovia. Hieman sinisilmäisestä tytöstä onkin kasvanut sarjan edetessä kylmän viileä mutta viisas hahmo.

Vesimiehet ovat eläinradan suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon läpi. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee vesimiehistä outoja ja usein hieman yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta vain omien etujen ajamiseksi, vaikka todellisuudessa vesimies ajattelee aina enemmän muita kuin itseään. Hän pitää järkähtämättä kiinni periaatteistaan ja toimii aina vakaumuksensa mukaan antamatta kenenkään ohjailla ratkaisujaan.

Vesimies on epäitsekäs ja hyvin itsenäinen, monesti myös hieman kapinallinen. Syvien tunteiden ilmaiseminen voi olla hänelle hyvin haastavaa. Eniten hän kaipaa sisäistä rauhaa. Ulospäin vesimiehet ovat usein tyynen rauhallisia, mutta sisällä käy aikamoinen mylläkkä ja hyinen lumimyrsky.

“When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives.” – Sansa Stark

Lue lisää: Vesimiehen luonnehoroskooppi

Kalat (20.2.–20.3.) – viisas Samwell Tarly

Herkkä, viisas ja hieman pelokas Samwell Tarly on kuin omassa herkässä maailmassaan elävä kalat-tähtimerkki, jonka intuitio tuppaa olemaan usein oikeassa.

Kalat vaistoavat tulevia asioita, vaikka eivät aina pystyisi todistamaan aavistuksiaan todeksi. Kalat ovat tunteellisia, herkkiä ja taiteellisia, eivätkä he koskaan ole ilkeitä. Vaarana on, että heidän pelokas ja taipuisa luonteensa altistaa heidät muiden ohjailulle tai he pakenevat paikalta tiukan paikan tullen.

Kalat ovat taipuvaisia mystiikkaan ja siksi kaikki salaperäinen tai tuntematon kiinnostaa heitä. Kalat eivät sopeudu suurten ja kunnianhimoisten suunnitelmien toteuttajiksi, vaan ovat pikemminkin taustalla tukijoukoissa.

Vaatimattomuus, itseluottamuksen puute ja ujous ovat tyypillisen kalan luontaisia ominaisuuksia – mutta ennen kaikkea kalat ovat parantumattomia romantikkoja. Jos on aivan pakko valita, lempeä kalat-tähtimerkki valitsee mieluummin perheen kuin maineen ja kunnian.

“I always wanted to be a wizard.” – Samwell Tarly

Lue lisää: Kalan luonnehoroskooppi

Lähteet: Annan luonnehoroskoopitBuzzFeedBuzzFeedCocoaButter, Marieclaire.com

X