Rakkaushoroskooppi 2019: Kaksoset (21.5.–20.6.)
Horoskooppimerkit

Rakkaushoroskooppi 2019: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaksonen on vuonna 2019 rakkaudessa suurpiirteinen ja maailmoja syleilevän lempeä. Tunteet ovat isoja ja ailahtelevat kenties enemmän kuin koskaan ennen.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: iStock

Vuosi 2019 tuo kaksoset vastakkain niiden asioiden kanssa, jotka alkoivat tai tulivat ajankohtaisiksi vuosien 2012–2013 aikana. Nyt voit tarkastella tuolloin tekemiäsi aloituksia ja päättää, jatkatko samaa linjaa vai olisiko aika tehdä hienosäätöä ja mukauttaa toimintasuunnitelmaa vastaamaan paremmin tämänhetkistä tilannetta.

Huhtikuun alusta toukokuun puoliväliin on erityisen hyvä ajankohta tarttua uusiin asioihin ja viedä omia tavoitteitasi rohkeasti eteenpäin. Touko-kesäkuun vaihde on sosiaalisesti rikasta ja aktiivista aikaa.

Katso, kenen kanssa flirttailet, sillä kevyenä leikkinä alkanut suhde saattaa imaista sinut mukaansa yllättävällä voimalla. Vuodessa on optimistinen ja reippaasti elämää avartava sävy. Kaukomatkailu tai uusien asioiden oppiminen voivat kiehtoa sinua nyt erityisen paljon.

Rakkaudessa olet tänä vuonna suurpiirteinen ja maailmoja syleilevän lempeä. Tunteet ovat isoja ja ailahtelevat tavalla, jota et ole ehkä koskaan aiemmin tuntenut. Anna valosi loistaa ja rakasta sydämesi kyllyydestä, mutta älä tee tänä vuonna riskialttiita ja äkillisiä päätöksiä, joilla voisi olla kauaskantoisia vaikutuksia elämääsi.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X