Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen vauva on saanut nimen.
Julkkikset

Eva Wahlströmin poika sai poikkeuksellisen söpön nimen – myös näiden julkkisten lapsilla on harvinaiset etunimet

Ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström paljasti Instagram-tilillään hänen ja Niklas Räsäsen lapsen nimen. Pienokaisen harvinainen nimi on herättänyt paljon ihastusta sosiaalisessa mediassa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: Kristiina Kurronen, OM-arkisto

Ex-nyrkkeilijä Eva Walströmin, 40,  ja hänen puolisonsa Niklas Räsäsen, 34, maaliskuussa syntynyt vauva on saanut nimen. Eva Wahlströmin poika sai nimekseen Elia Nalle.

Eva kertoo Instagram-tilillään vauvan uniikin nimen juontavan juurensa sekä hänen että Nikon suvusta: ”Elia tulee Eeliksestä joka kulkee Nikun suvussa ja Nalle oman edesmenneen isäni mukaan”, Eva kirjoittaa päivityksessä.

”Teen asioita rakkaudella ja ilolla, mutten enää yritä liikoja”

Evan ja Niklaksen lapsen harvinaista nimeä on ihasteltu suuresti. Evan päivitystä ovat muun muassa kommentoineet useat julkkikset, kuten Maria Veitola, Teemu Selänne sekä Krista Siegfrids.

Samassa päivityksessä Eva avautuu vanhemmuudesta ja pohtii, kuinka äitiys on muuttanut häntä. Eva kertoo, että jatkuva täydellisyyden tavoittelu on nyt vaihtunut armollisempaan elämänasenteeseen.

”Teen asioita rakkaudella ja ilolla, mutten enää yritä liikoja. Olen saanut todeta, että olen äiti, jonka lapsi joskus joutuu pukemaan eripari sukat kouluun. Äiti, joka välillä tarjoilee illallisen vasta iltayhdeksältä eikä saa lapsia ajoissa sänkyyn kovinkaan usein.”

 

Odessa, Hampus ja Celestia – muistatko näiden julkkisten lasten harvinaiset nimet?

Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin poika ei ole ainoa julkisuudesta tutun henkilön lapsi, jolla on harvinainen nimi. Esimerkiksi laulaja Krista Siegfridsin ja hänen hollantilaisen puolisonsa Rutgerin esikoistyttärellä on kansainvälinen nimi Lizzy.

Lue myös: Krista Siegfrids toi Lizzy-vauvan ensimmäistä kertaa Suomeen – joutuikin itse yllättäen leikkaukseen: ”Tämä viikko on ollut hieman dramaattinen”

 

Maryam Razavi ja Leo Stillman saivat esikoisensa Celestian toukokuussa vuonna 2020. Tytön kaunis nimi juontuu latinankielisestä sanasta “caelestis“, joka tarkoittaa “taivaallista“.

Lue myös: Maryam Razavin vauva sai nimen – ja tunnetun kummitädin

 

Vanessa Kurrin ja ex-jääkiekkoilija Jari Kurrin lapsilla on hyvin yhteensointuvat nimet: Odessa, Alissa, Paulus ja Isla. Nimistä kolme ensimmäistä on harvinaisempia, kun taas Isla oli vuonna 2020 syntyneiden suomenkielisten lasten 7. suosituin ensimmäinen etunimi.

Vanessa toivotti esikoistyttärelleen Odessalle hyvää 17-vuotissyntymäpäivää viime elokuussa päivittämällä someen herkän yhteiskuvan äidistä ja tyttärestä.

Muusikko Jukka Poika sai puolisonsa Teija Stormi-Rousun kanssa Esko-pojan vuonna 2019. Jukka Pojalla on aikaisemmasta parisuhteestaan kolme lasta: Hampus, Eila ja Onerva.

Lue myös: Vuosia lasta yrittänyt Jukka Poika oli jo keskustellut adoptiosta vaimonsa kanssa: ”Teijalla on aina kaikkeen varasuunnitelma, niin tähänkin”

Jukka Poika ja Teija Stormi-Rousu saivat Esko-pojan vuonna 2019.

X