Anna Puu on saanut pojan
Anna Puu on saanut pojan. Hän kertoi ilouutiset Instagram-tilillään.
Julkkikset

Anna Puun kevätvauva syntyi – laulaja kertoi Instagramissa ”kapselipojan” tulleen maailmaan

Laulaja Anna Puu jakoi Instagramissa suloisen kuvan vastasyntyneestään.
Teksti: Viivi Aaltovesi Kuvat: Sampo Korhonen

Laulaja, muusikko Anna Puun ja tuottaja, muusikko Jukka Immosen ensimmäinen yhteinen lapsi on syntynyt. Anna Puu julkaisi lauantaina Instagramissa suloisen kuvan, jossa vauva puristaa pikku nyrkillään äitinsä sormea.

”Pidä lujaa, niin että tuntuu. Ota kädestä kiinni nyt”, kuvateksti kuului.

Mukana olivat myös hashtagit #mestaripiirros Anna Puun rakastetun hitin mukaan ja #kapselipoika, jolla laulaja on pitkin raskautta viitannut lapseen. Kuvateksti onkin ote Annan ja Olavi Uusivirran 2020-kappaleen lyriikoista, joissa mainitaan myös pieni, elämää etsivä, kapselissa oleva poika. Jukka on ollut tuottamassa tätäkin kappaletta, joka julkaistiin alkuvuodesta 2020.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu

 

Yhteinen työ, rakkaus ja lapsi

Anna ja Jukka ovat seurustelleet kuutisen vuotta ja olleet jo pitkään sitä ennen työtovereita.

Näin Anna kuvaili parin suhdetta Anna-lehden haastattelussa vuonna 2019:

– Jos minulta kysytään, niin Jukka ja minä olemme ’match made in heaven’. Saamme rakastaa ja tulla rakastetuiksi juuri sellaisina kuin olemme. On ihmeellistä, miten vuosia kestäneen ystävyyden jälkeen yhtäkkiä tajusimme, että hitto, tuossa se nyt on. Se katse on edelleen meidän molempien silmissä. Kaiken kukkuraksi saamme luoda yhdessä musiikkia.

Perheeseen kuuluu myös Annan edellisessä liitossa syntynyt lapsi, alakouluikäinen tytär. Anna kertoi taannoisessa haastattelussa, että niin hänelle, hänen ex-puolisolleen kuin Jukallekin lapsi tulee ensin.

X