Horoskooppimerkit

Ystävänpäivähoroskooppi – tämän neuvon tähdet antavat vuoden 2019 ystävänpäivääsi

Mitä tähdet kehottavat sinua tekemään vuoden 2019 ystävänpäivänä? Horoskooppimerkkisi paljastaa, mikä tuo eniten onnea ystävänpäivääsi sekä sinulle että ystävillesi.
13.2.2019 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Vuonna 2019 on mahdollisuus tunnistaa tosiystävät ja karsia elämästä myrkylliset ystävyyssuhteet. Kuluvana vuonna on myös mahdollista syventää rakkaita ystävyyssuhteita ja solmia kokonaan uusia ystävyyksiä.

Mutta mitä sinun kannattaa pitää mielessä vuoden 2019 ystävänpäivänä? Horoskooppimerkkisi paljastaa!

Oinaan (20.3.–19.4.) kannattaa intoutua tekemään ystävien kanssa jotain villiä ja spontaania

Inspiroidut sosiaalisesta säpinästä. Arvostat ystävyyssuhteita, joista ei puutu seikkailuja ja hauskaa tekemistä sekä monipuolisia arjen aktiviteetteja. Tähtien neuvo sinun ystävänpäivääsi on: vietä päivä sinulle rakkaiden ihmisten kanssa ja tehkää yhdessä jotain villiä ja spontaania.

Härän (20.4.–20.5.) kannattaa ottaa yhteyttä ystäviin, joiden kanssa yhteydenpito on ollut vähäistä

Olet ystävänä lojaali ja luotettava. Arvostat vakaita ja pitkäaikaisia ystävyyssuhteita. Ystäväsi saavat sinusta esiin parhaat puolesi. Tähtien kehotus ystävänpäivääsi on seuraava: ota yhteyttä ystäviin, joihin et hetkeen ole ollut yhteydessä, ja kerro heille, miten tärkeitä he ovat sinulle.

Kaksonen (21.5.–20.6.) saa ikuisia muistoja tekemällä ystävän kanssa jotain erilaista ja outoa

Sinä olet todellinen sosiaalinen perhonen. Olet paitsi sosiaalinen myös äärimmäisen taitava erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, joten ei ole ihme, että sinulla on laaja ystäväpiiri. Tähtien neuvo ystävänpäivääsi on: tee ystäviesi kanssa jotain erilaista ja hieman outoa – näin saatte kummatkin elinikäisiä muistoja!

Rapu (21.6.–22.7.) saa pitää kunnolla ääntä ystävänpäivänä

Olet suojelevainen ja rakastava ystävä. Sinulle ystävyyssuhteissa tärkeintä on syvä tunnetason yhteys. Haluat tuntea olevasi turvassa ystäviesi seurassa. Tämä on tähtien neuvo ystävänpäivääsi: Julista avoimesti rakkauttasi ja arvostustasi ystäviäsi kohtaan. Kerro ystävillesi yksityiskohtaisesti, miksi he ovat sinulle niin tärkeitä.

Leijonaa (23.7.–22.8.) kannustetaan ystävänpäivänä luovaan ja nautinnolliseen tekemiseen

Värikäs persoonasi vetää ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Sinulla onkin paljon ystäviä, mutta vain heistä harvat ovat päässeet todella lähelle sydäntäsi. Tämän neuvon tähdet antavat ystävänpäivääsi: tee jotain luovaa ja nautinnollista yhdessä lähimpien ystäviesi kanssa.

Neitsyt (23.8.–22.9.) tulee itsekin hyvälle mielelle rientäessään ystävänsä avuksi

Valitset ystävyyssuhteesi huolella ja hoivaat niitä tarkoin. Sinulla on pieni joukko hyvin läheisiä ystäviä, ei suurta joukkoa kavereita. Tähtien neuvo ystävänpäivääsi on: tee jonkun ystäväsi elämästä helpompaa auttamalla tätä jossain asiassa, jossa tiedät voivasi olla avuksi.

Vaa’alle (23.9.–22.10.) ja tämän ystäville onnea tuo rento yhteinen hauskanpito

Miellyttävän luonteesi ansiosta ystävystyt uusien ihmisten kanssa helposti. Vastuut voivat kuitenkin saada sinut rajoittamaan ystäviesi kanssa käyttämääsi aikaa. Tähtien neuvo ystävänpäivääsi onkin: Järjestä rentoa aikaa ystävien kanssa. Menkää tanssimaan tai ottakaa yhteiskuvia ja nauttikaa elämästä sekä ystävyydestä.

Skorpionia (23.10.–21.11.) kehotetaan avaamaan ystävälle ovet kotiinsa

Olet henkilö, joka haluaa pitää yksityisasiat yksityisasioina. Muutaman läheisen ystäväsi kohdalla teet kuitenkin poikkeuksen. Tähtien neuvo sinun ystävänpäivääsi kuuluu: Kutsu ystäväsi viettämään kanssasi rentoa koti iltaa. Avatkaa Netflix ja nauttikaa kotitekoisesta jälkiruoasta.

Jousimies (22.11.–20.12.) saa lämmitettyä ystävien mieltä kirjeillä

Olet energinen ja hauskanpitoa rakastava ystävä. Inspiroit usein ystäviäsi ja innostat heitä tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Tämä on tähtien neuvo ystävänpäivääsi: kirjoita ystävillesi mieltä lämmittävät kirjeet, joissa kerrot, miten kauniiksi ja rakastetuksi he saavat sinut itsesi tuntemaan.

Kauris (21.12.–19.1.) voi antaa ystävälle iloa pienen ystävänpäivälahjan muodossa

Olet kiltti, antelias ja seuraa rakastava ystävä. Jaksat aina kannustaa ystäviäsi eteenpäin elämässä. Näin tähdet neuvovat sinua ystävänpäivänä: Yllätä ystäväsi lahjalla! Lahja voi olla itse tehty tai vaikka syömistä tai juomista. Pienikin lahja ilahduttaa saajaansa.

Vesimiehen (20.1.–18.2.) kannattaa paljastaa itsestään uusia asioita ystävänpäivänä

Pidät ystäviäsi suuressa arvossa ja he ovat sinulle tärkeä tuki ja turva. Itse asiassa sinulle ystävät ovat kuin perheenjäseniä. Näin tähdet neuvovat sinua ystävänpäivänä: Jaa ystäville palanen aidointa itseäsi. Paljasta heille asioita, joita et ole aiemmin kertonut.

Kalan (19.2.–19.3.) ja hänen ystävänsä parhaaseen ystävänpäivätunnelmaan johdattaa jooga

Olet lempeä ja mielikuvituksekas ystävä. Sinun ystäväpiiriisi kuuluukin monia luovia ihmisiä. Tämä on tähtien neuvo ystävänpäivääsi: Rentoudu ystäviesi kanssa. Menkää joogaan, meditoikaa yhdessä tai polttakaa suitsukkeita ja keskustelkaa syvällisiä.

Mitä vuosi 2019 tuo tullessaan elämän eri osa-alueilla? Lue vuosihoroskooppi ja rakkaushoroskooppi vuodelle 2019!

Lähteet: Elite Daily, Popsugar, Star Sign Style

Lue myös

Suosittelemme