Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 3/2014: Leijona

Teksti:
Anna.fi

Saat nauttia nyt ihanista tunne-elämän väristyksistä, kun runsauden planeetta Jupiter hallitsee Leijonan rakkaussektoria.

Rakkaushoroskooppi: Leijona

Viime kuukausina pinnalla olleet, menneisyydestä esiin putkahtaneet asiat saavat nyt Jupiterin ohjauksessa väistyä syrjään. Olet valmis kulkemaan rohkeasti eteenpäin. Jos olet tähän saakka pitänyt palavimmat tunteesi rakkaimmaltasi salassa, saatat nyt haluta syventää suhdettanne.

Rakkauden planeetta Venus saapuu kuukauden ajaksi ihmissuhdesektorillesi 5. maaliskuuta, ja elät tunneasioissa nyt varsin harmonista aikaa. Yhteistyö on kumppanisi kanssa helppoa, ja te kumpikin nautitte ajasta väkijoukoissa ja ystävienne seurassa.

Saatat törmätä kuun 11. päivänä kommunikaatio-ongelmiin, mutta älä anna perhepiiriin mahdollisten erimielisyyksien olla esteenä onnellisuudellesi. Vältyt riskialttiilta tilanteilta, jos pidät arkiset huolesi mahdollisimman kaukana rakkauselämästäsi. Maaliskuun 29. päivä saat rakkaaltasi tarvittaessa tukea asioiden selvittämiseen.

Olet rakkausasioissa tämän kuukauden aikana paljon paremmassa asemassa kuin monet muut tähtimerkit, joten nauti tästä ajasta täysin rinnoin!

Lähde: Tarot.com

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X