Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 3/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Talouselämän ja näköjään myös Lähi-idän jännitteet ovat ankarimmillaan maaliskuun alkaessa, jolloin Saturnus ja Jupiter jakavat taivaankannen puoliympyrän muotoiseen kuvioon. Esimerkiksi Nokia on heti kättelyssä sellaisessa tulikokeessa, ettei paremmasta väliä.

Luojan kiitos, että jotain on kuitenkin jo tapahtunut, sillä ilman Elopin rajua ratkaisua olisi puhelinjätti tullut yllätetyksi aivan housut kintuissa. Nyt on sentään olemassa kaksi vaihtoehtoa: Nipin napin selviäminen jatkoon tai sitten kylmä suihku sijoittajilta ja siirtyminen säälipleijareihin.

Energiaa kysyvä ja varmasti monille yrityksille ja yksityisille tiukkarajainen maaliskuu testaa omistautumisen ja sitoutumisen  syvyyttä meidän kaikkien osalta. Toiminnan laajentaminen (Jupiter) ja tietoisuus omista resursseista (Saturnus) kulkevat nyt käsi kädessä, eikä kumpaakaan parane laiminlyödä. Innostuksen nimissä ei parane mennä lupailemaan liikoja itselleen tai ystävilleen, sillä voimavarojesi ylittyessä kaatuu hyväkin projekti niille sijoilleen.

Maaliskuun epävakaisuutta lisää myös merkkiä vaihtamassa oleva Uranus, joka siirtyy tiukempaan neliöön Pluton kanssa maaliskuun puolivälissä. Muutosten ja uudistusten paine kasvaa tästä eteenpäin kiihtyvällä vauhdilla niin yritysten kuin yksityisten ihmisten elämässä. Valmiuksia nopeisiin ennalta suunnittelemattomiin ratkaisuihin täytyy olla käytettävissä päivittäin. On uskallettava pelata ainakin henkisesti suurella riskillä ja luotettava omaan tunteeseen ilman järkevää perustetta.

Maaliskuussa taistellaan vapauden ja riippumattomuuden puolesta saumattomassa yhteisrintamassa hallitsevia vallanpitäjiä vastaan. Vaikka todellinen mylläkkä on vasta edessäpäin, saattaa tämä maaliskuu kuitenkin antaa kirvelevää esimakua siitä henkisestä yliotteesta, joka tavallisilla ihmisillä on hallussaan silloin kun vedätys on mennyt liian pitkälle.

Lääketeollisuuden kriisi saattaa hyvinkin olla tiennäyttäjänä alkavalle laskusuhdanteelle, kun ihmisille selviää, että rokotteiden mukana levitetään tietoisesti sairauksia, joihin sama lääkefirma on jo vuosia aikaisemmin kehittänyt kalliin vastalääkkeen. Raha ei tunne etiikkaa, mutta ihmiset tuntevat ja osaavat äänestää jaloillaan. Esim. Kausi-influenssa rokotteen ottaa yhä harvempi kansalainen jopa Suomessa, muista Euroopan maista puhumattakaan.

Oinas

Jupiterin saavuttua merkkiisi, pääset nyt toteuttamaan omia suunnitelmiasi ja haaveitasi juuri sellaisella vauhdilla kuin haluat. Maaliskuussa Saturnus on kuitenkin oppositiossa Jupiteriin ja siksi vain mielekäs ja sinusta hyvältä tuntuva tekeminen johtaa näkyviin tuloksiin. Tunnet olosi äärettömän väsyneeksi ja uupuneeksi sellaisissa tilanteissa, joissa tekemisesi ei enää tunnu hyvältä. Jupiterin tarjoama menestys toteutuu vain tilanteissa, joissa olet aidosti innostunut suunnitelmiesi toteuttamisesta. Myös Uranus saapuu merkkiisi kuun puolivälissä ja synnyttää parhaimmillaan upeita ennakkoluulottomia ideoita.

Härkä

Härkänä heräät kevääseen ja auringon paisteeseen aina hiukan uudistuneena ja halukkaana löytämään jonkun uuden kohteen intohimollesi. Elämän pienet ja miksei myös suuremmat nautinnot ovat nyt ulottuvillasi, mutta eivät ihan helpoimmalla tavalla. Venuksen neliö merkkiisi laittaa rakkausenergiaa liikkeelle kiihtyvällä vauhdilla ja aiheuttaa mielenkiintoisia kohtaamisia. Eroottinen tunnelma kasvaa kasvamistaan kuunvaihteen lähestyessä ja järkevä ajattelu muuttuu jossain vaiheessa mahdottomaksi tehtäväksi. Usvassa leijuminen kuuluu asiaan ja silloin tulee tehneeksi ihmeellisiä asioita. Itsesyytöksiin ei ole aihetta.

Kaksoset

Tunnemaailman lieskat nousevat korkeuksiin maaliskuun aikana Venuksen ja Saturnuksen tehdessä tarkkaa kolmioaspektia keskenään. Sinulla on loistava mahdollisuus rakentaa rakkauselämääsi uusiin ulottuvuuksiin, sillä pystyt hahmottamaan oman arvomaailmasi tavallista tehokkaammin ja tiedät hyvin tarkasti mitä kaipaat elämääsi ja mitä et. Tämä on paras hetki löytää oikeat ihmiset, oikea aika ja oikea paikka unelmiesi toteuttamiseksi. Kuuntele tavallista tarkemmin sydämesi ääntä kaikissa päätöksissäsi ja ole valmis tarttumaan jokaiseen ihanaan kokemukseen, jota elämä juuri nyt on sinulle tarjoamassa.

Rapu

Maaliskuu asettaa ravulle tavallista suuremmat haasteet Jupiterin ja Saturnuksen tehdessä raskasta neliötä merkkiisi. Jaksaminen on yksi elämäsi suurista kysymyksistä tämän kuun aikana jokaisen solusi reagoidessa kriittisesti kaikkeen sinulle sopimattomaan tekemiseen. Tässä kuussa on viisainta lopettaa kaikki yrittäminen ja heittäytyä vain kulkemaan virran mukana. Aivan ihmeellisellä tavalla asiat hoituvat sitä paremmin, mitä vähemmän olet niitä hämmentämässä. Sänkyyn ei silti tarvitse jäädä makaamaan, sillä kaikki sinulle henkisesti palkitseva tekeminen tuottaa nyt loistavia tuloksia.

Leijona

Auriko paistaa edelleen Leijonalle ja saat jatkaa viime kuussa alkanutta menestyksen taivaltasi vähintään yhtä suurilla tehoilla. Tulevaisuuden näkymät saattavat vilkkua jopa hiukan pelottavan kirkkaina visioina mielessäsi, mutta vauhdin hidastamiseen ei ole mitään syytä. Tällaisena aikana sinun kannattaa kahmia päivittäin itsellesi kaikkea mahdollista henkistä pääomaa kirjojen, elokuvien tai vaikkapa kurssien muodossa. Parisuhde saattaa tuntua ajoittain turhauttavalta, sillä kumppanisi ei tahdo pysyä vauhdissasi mukana. Älä silti tee liian hätäisiä johtopäätöksiä, sillä vauhtisi tasaantuessa tilanne jälleen korjaantuu.

Neitsyt

Sisimmässäsi vaikuttaa maaliskuussa todella tehokas voimalataus Auringon ja Marsin viipyessä oppositiomerkissäsi. Pystyäksesi hyödyntämään tämän tehokkaan energian tulee sinun pystyä kohdistamaan se tarkasti sinua eniten kiinnostavaan kohteeseen. Muussa tapauksessa energia purkautuu hallitsemattomasti ja aiheuttaa ärtymystä sinussa ja sen jälkeen myös läheisissäsi. Päätökset on tällaisen jakson aikana tehtävä täysin itsenäisesti ja itsekkäästi, sillä pienikin ulkopuolelta tuleva ohjaus johtaa vakaviin ongelmiin suunnitelmiesi toteuttamisessa. Ole siis yhtä voimasi kanssa ja tee se mitä kuuluu tehdä.

Vaaka

Olet koko ajan rakentamassa elämääsi uuteen järjestykseen ja odotat ehkä jo malttamattomana hienojen suunnitelmiesi toteutumista. Maaliskuussa saatkin sitten varautua pitkään odotukseen sillä Jupiterin oppositio ei anna mahdollisuutta elää odotuksien varassa. Ellei homma tunnu hyvältä sitä tehdessäsi, ei tuloksissakaan ole hurraamista. Tasapaino innostuksen ja voimavarojesi välillä on ehdoton edellytys menestyksekkäälle etenemiselle elämässäsi. Hellitä tahtia heti kun alkaa tuntua epämiellyttävältä ja huomaat, että parempi aika tuolle tekemiselle koittaa joskus myöhemmin ja silloin se on helppoa.

Skorpioni

Skorpionina elät aina syvällä tunteiden maailmassa ja nyt maaliskuussa sukellat vielä tavallista syvemmälle ja tulet löytämään rakkauselämäsi epäkohdat. Herkät aavistuksesi vahvistuvat kuukauden edetessä ja tunnet kasvavaa tyytymättömyyttä sellaisia asioita kohtaan, jotka eivät sisällä aitoa rakkautta. Syyllinen ei kuitenkaan ole ulkopuolella, vaan sinun sisälläsi. Jostain syystä et arvosta itseäsi riittävästi, jotta soisit itsellesi sitä iloa ja nautintoa, jota kaipaat. Nyt voit korjata tilanteen ja suoda tietoisesti itsellesi kaikenlaista ihanaa päivittäisessä elämässäsi. Näin rakkaus palaa osaksi elämääsi.

Jousimies

Jupiterin lisäksi myös Uranus alkaa tehdä kolmiota merkkiisi ja vahvistaa entisestään tämän ajan positiivista virtausta elämässäsi. Positiivinen yleisilme on pohjimmiltaan hyvin arvaamaton, sillä sinulle tarjoutuvat mahdollisuudet ovat niin yllättäviä, että joudut tosissaan ponnistelemaan pystyäksesi ottamaan ne vastaan. Etenkin kuun lähestyessä loppuaan alkavat ideat poukkoilla pintaan kiihtyvällä vauhdilla ja sinun tulisi olla valmis konkreettiseen toimintaan niiden toteuttamiseksi. Radikaalit muutosmahdollisuudet kohdistuvat yhtä hyvin työhön, vapaa-aikaan kuin perhe-elämään.

Kauris

Merkkisi jää maaliskuussa Jupiterin ja Saturnuksen raskaiden energioiden keskipisteeseen ja liian pysyviksi jääneet asiat elämässäsi alkavat ratkeilla kuin maankuori mannerlaattojen hankautuessa toisiaan vastaan. Epävakautta lisää vielä entisestään Uranus, joka asettuu sekin neliöasemaan maaliskuun ensimmäisellä puoliskolla. Voimavarasi tulevat olemaan kovalla koetuksella, sillä aika ja energia eivät riitä kuin kaikkein tärkeimpien asioiden hoitamiseen. Tärkeintä on malttaa levätä riittävästi ja uskoa suosiolla, että monet asiat sujuvat tällä kertaa paremmin ilman sinun panostasi.

Vesimies

Venuksen saapuessa koko kuukauden ajaksi merkkiisi, tulee sinun kiinnittää erityistä huomiota elämäsi pieniin nautintoihin ja päivittäiseen viihtyvyyteen kaikkialla, missä aikaasi vietät. Venuksen merkkisijainnin aikana toteuttamasi ihanuudet kertautuvat koko tulevan vuoden ajan elämässäsi. Olet nyt herkimmilläsi tunnistamaan oman arvomaailmasi mukaiset asiat ja hyväksyessäsi niitä elämääsi tässä kuussa, tulee niitä riittämään myös jatkossa. Viehätysvoimasi kasvaa korkeimmilleen maaliskuun aikana ja voit ottaa ihailua ja ihastumisia vastaan tietoisen ylpeänä itsestäsi ihastuttavana ihmisenä.

Kalat

Maaliskuussa kaksi energisintä kartan tekijää vaikuttaa merkissäsi ja siksi sinulla on resursseja saada todella paljon tuloksia aikaan kaikilla niillä alueilla, joista olet aidosti kiinnostunut. Koska monilla muilla merkeillä on nyt jarru päällä, saatat hyvinkin päästä omissa tavoitteissasi eteenpäin muita nopeammin ja tehokkaammin. Kokonaisvaltainen rauhoittuminen saa sinut tuntemaan olosi varmemmaksi ja vahvemmaksi kuin vuosikausiin Uranuksen poistuessa merkistäsi maaliskuun ensimmäisellä puoliskolla. Vapauden tunne antaa sinulle paljon iloa ja uutta tuoretta energiaa.

Astro.fi

X