Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 7/2010

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Täydellinen auringonpimennys nostattaa tunteita ja alitajuisia pelkoja pintaan koko heinäkuun ajan, vaikka itse pimennys tapahtuu 11.7 illalla kymmenen aikoihin. Pimennys ei näy meillä Suomessa, mutta vaikutukset tuntuvat yhtä tehokkaina kaikkialla maailmassa. Hitaat planeetat Pluto, Uranus, Saturnus ja Jupiter jatkavat erittäin jännitteisessä asemassa keskenään ja monenlaiset mullistukset muuttavat maailmaa, maapalloa ja ihmisiä heinäkuun ja koko loppukesän ajan.

Lomalle kannattaa lähteä juuri heinäkuussa ja jos ei voi jäädä lomalla, niin kannattaa ottaa muuten mahdollisimman rennosti. Oikeastaan lähes koko maapallo on tällä hetkellä niin jumiintuneessa tilassa, ettei kenenkään kannata kuvitella selvittävänsä tilannetta kesän aurinkoisimman kuukauden aikana. Syksymmällä on sitten taas paljon parempi aika pistää uusia ja vanhoja asioita liikkeelle. Nyt on viisainta antaa asioiden rullata omalla painollaan ja rentoutua mahdollisuuksien mukaan.

Taloustilanne tulee kiristymään Kreikan lisäksi koko Euroopassa ja luultavasti nykyinen rahajärjestelmä pörssikursseineen ja arvopapereineen romahtaa pikku hiljaa muutaman vuoden sisällä. Paineet pankkilaitoksissa ja suuremmissa yrityksissä kasvavat sietämättömiin mittoihin ja yritysten lisäksi tulee kaatumaan niiden omistajia ja johtajia. Heinäkuussa ei tapahtune mitään sen ihmeellisempää, kun niin paljon ihmisiä ja laitoksia on lomalla, mutta syksyn myötä tullaan näkemään vähintään yhtä dramaattisia käänteitä kuin jalkapallon MM-kisoissa.

Yksittäinen ihminen on omalta osaltaan tasan yhtä kovassa paineessa, joka tuntuu ja näkyy jo heinäkuun aikana. Meidän solumme kun eivät pääse kesälomalle. Ne ottavat vastaan muuttunutta energiaa ja mukautuvat siihen omalla tavallaan, joka varmasti hämmentää suurinta osaa ihmiskunnasta. Kukaan ei oikein osaa sanoa, mikä on pielessä, mutta alitajuinen paine tuntuu ahdistuksena, pahana olona, puristuksena rinnassa tai jonain muuna koettelevana tuntemuksena.

Tuntemukset ovat osa tätä prosessia ja niiden kanssa on vain tultava tutuksi tavalla tai toisella. Tärkeintä on tiedostaa, että kaikki on muuttumassa aivan varmasti parempaan suuntaan, vaikka miltä tuntuisi. Pidetään nyt vielä paljon parempaa huolta itsestämme ja sen jälkeen rakkaistamme. Kaikki muu selviää kyllä aikanaan parhain päin.

Seuraavassa hiukan merkkikohtaisia lomatunnelmia tai sitten jotain ihan muuta heinäkuun askaretta.

Oinas

Oinaana sinulla on erdessäsi uskomattoman mielenkiintoinen ja jännittävä heinäkuu Uranuksen ja Jupiterin vaikuttaessa merkkisi ensimmäisissä asteissa. Et malta suunnitella siirtojasi kovin tarkasti, eikä toki tarvitsekaan, mutta seuraukset vaihtelevat myös laidasta laitaan. Läheisesi eivät jaksa millään ymmärtää, miksi katselet niin tiiviisti vain omaan napaasi ja yhtä vaikeaa sinun on ymmärtää, miksi he näin kokevat. Välirikot ovat väistämätön osa seikkailuasi ja voit luottaa siihen, että todellinen ystävyys ei pienistä hätkähdä. Menestyäksesi astrologisen aikasi mukaisesti, tulee sinun uskaltaa olla liikkeellä ja kohdata hetkellisiä menetyksiä vihantunteineen.

Härkä

Härkänä voit valmistautua ihanaan kesään ja luksuslomaan kaikkine mahdollisine herkkuineen, vaikka maailma ympärilläsi vääntelehtii muutoksen kourissa. Sinulla on silmää uudistuksille omassa elämässäsi ja pystyt näkemään yllättävän kirkkaasti omaan tulevaisuuteesi kaikkine mahdollisuuksineen. Auringonpimennyksen aikoihin Venus ja Pluto tekevät kultaista kolmiota merkkiisi ja saatat hyvinkin päästä kokemaan yhden elämäsi kiihkeimmistä kesistä juuri nyt. Rakkauden energiat välittyvät kaikesta käyttäytymisestäsi ja kysyntää tulee varmasti riittämään, olitpa sitten sinkku tai lujasti olemassa olevaan kumppanuuteen sidottu Härkä.

Kaksoset

Marsin ja Vestan tehdessä yhteistä neliötä merkkiisi, voit olla varma hyvin energisestä ja toimintaa vaativasta heinäkuusta. Olitpa sitten lomalla tai arjen aherruksessa, antaa tällainen kuvio todella vahvan innostuksen uusien juttujen kokeilemiseen ja eteenpäin viemiseen elämässäsi. Yhtä varmasti jokainen vastentahtoinen projekti tulee törmäämään uskomattoman suuriin esteisiin, joista et pääse yli etkä ympäri tekemättä radikaaleja muutoksia elämääsi. Varaa mahdollisimman paljon tyhjää tilaa kalenteriisi, sillä aika tulee olemaan kortilla koko kuukauden ja kiire aiheuttaa aivan liian paljon harmia ja tuskallisia tilanteita.

Rapu

Heinäkuun auringonpimennys toteutuu juurikin Ravun merkissä ja siksi olet energioitten kuumimmassa pisteessä koko heinäkuun ajan. Koska muutokset ovat suurelta osin kosmisia ja henkiseen energiatilaasi vaikuttavia, tulee sinun kuunnella entistä tarkemmin sisäistä ääntäsi jokaisen päivittäisen päätöksen edessä ja sitten vain tehdä juuri sen minkä itse katsot parhaaksi. Läheskään kaikkia päätöksiäsi ei tulla hyväksymään, mutta anna vaan suosiolla tulla lunta tupaan ja jäitä porstuaan, sillä se nyt vaan sattuu olemaan menestyksen hinta Rapujen elämässä. Varaa aikaa itsellesi ja harrastuksillesi, sillä aivosi tarvitsevat paljon vapaata tilaa.

Leijona

Merkurius vaikuttaa merkissäsi ja ottaa vastaan Jupiterin menestyksellistä kolmiota, jolloin olet ehdottoman vahvassa etulyöntiasemassa heti, kun eteen tulee odottamattomia tilanteita tai häiriöitä. Telepaattinen yhteytesi pelaa heinäkuussa digitaalisella tarkkuudella ja osaat kommunikoida ihmisten kanssa ilman edes välttävää kielitaitoa. Positiivinen tilanteiden hallinta herättää aiheellista kiinnostusta myös romanttisessa mielessä ja kysyntä tulee ajoittain riistäytymään jopa jonkiasteiseksi ahdisteluksi, mutta se on yksi pienimmistä murheista näissä muutoksen myrskyissä. Nauti sinä vain menestyksestäsi rakkauden aallonharjalla.

Neitsyt

Heinäkuu tuo tullessaan rakkauden planeetta Venuksen merkkiisi ja siksi olet suurimpien tunteiden keskipisteessä täysin siviilisäädystäsi riippumatta. Neitsyellä on tänä kesänä yksi ehdottoman varma vaihtoehto onnistuneelle häätapahtumalle tai kihloihin menemiselle ja se on koko tämä heinäkuu kaikkine pimennyksineen ja risteineen. Menestystä on luvassa myös monilla muilla elämäsi alueilla Vestan ja marsin tehdessä yhtymää merkissäsi. Valoisa ja kiihkeä innostuksesi sinulle tärkeisiin asioihin takaa sinulle niin varman ja innostavan menestyksen, ettei sinun kannata jättää ainuttakaan hyvää suunnitelmaasi toteuttamatta.

Vaaka

Vaaka on yksi kriittisimmässä asemassa olevista merkeistä heinäkuun aikana ja voit olla täysin varma jonkinlaisen levottomuuden iskemisestä kimppuusi jossain vaiheessa. Tilanne tulee kuitenkin ottaa positiiviselta kannalta, sillä juuri tämän kuun aikana sinulla on mielettömän hyvä mahdollisuus laittaa epäselviä asioita järjestykseen elämässäsi. Sinun on turha yrittää paeta päätöksentekoa kaukaisimpaan lomaparatiisiin, sillä paine kasvaa potenssissa etäisyyteen. Suurimmat ratkaisut syntyvät kaukolomien antaman etäisyyden ja objektiivisen näkökulman ansiosta. Jos silti teet ratkaisusi jo ennen loman alkua, niin aina parempi.

Skorpioni

Pimennys ja edelleen aktiivinen Suuri Risti osuvat merkkiisi pääosiltaan positiivisissa kulmissa ja siksi saat varautua hyvin lennokkaaseen luovaan virtaukseen koko heinäkuun ajan. Tulet törmäämään aivan odottamattomiin mahdollisuuksiin jopa lomasi kiihkeimmässä tiimellyksessä, eikä sinun kannata mistään syystä jättää ideoita lojumaan pöydälle. Olet nyt vahvoilla toteuttamaan jokaisen loistavan ideasi myös käytännössä ja itseasiassa toteutus on vähintään käynnistettävä heinäkuun aikana. Aloituksen lykkääminen aiheuttaa myös mahdollisuuden valumisen hiekkaan, sillä juttu etenee vain oikeassa energiassa, joka on nyt paikalla.

Jousimies

Jupiterin ja Uranuksen samanaikainen kolmio merkkiisi vaikuttaa vahvimmillaan tämän heinäkuun ja siksi olet tuntemustesi mukaisesti täysin valmis toteuttamaan jokaisen mielessäsi vahvana liikkuvan oivalluksen myös käytännössä. Oman tai muiden lomien ei pidä antaa muodostua esteeksi innovaatiosi käynnistämiselle, sillä toimivuuden ehdoton edellytys on välitön toteutus siinä mittakaavassa, kuin se tällä hetkellä on mahdollista. Jotain konkreettista on kuitenkin pakko tehdä onnistumisen takaamiseksi. Loppuajan voi sitten käyttää vaikkapa kesäromanssista nauttimiseen, sillä seikkailijan asenteesi herättää ansaittua kiinnostusta.

Kauris

Auringonpimennys oppositiomerkissäsi on samaan aikaan suuri mahdollisuus ja vieläkin suurempi vastuu oman elämäsi menestysnäkymistä tuleville vuosille. Muistot kaukaisesta lapsuudesta tai vielä paljon kauempaa nousevat nyt lupaa kysymättä pintaan ja siksi reagoit niin voimakkaasti joihinkin ihmisiin itsekään todellista syytä ymmärtämättä. Tutki mielessäsi, millaisia rajoitteita he sinulle edustavat ja ole valmis luopumaan sellaisista vastuista, jotka eivät tässä tilanteessa lainkaan palvele sinun ja läheistesi elämää. Myös lomamatkan osalta pätee sama tilanne. Rajoittunut tai rajoittava ihmissuhde takaa erittäin opettavaisen ja uudistuksia synnyttävän loman.

Vesimies

Venuksen oppositio merkissäsi vaikuttavaan Neptunukseen heinäkuun alussa avaa silmäsi näkemään tunne-elämäsi todellisen tilan. Kaikki aikaisemmat kuvitelmasi ja uskomuksesi suhteesi laadusta seulotaan nyt alitajuntasi tiheimmällä seulalla ja siksi näet hetken aikaa vain puhtaan totuuden. Seulaan jäävät niin omat toiveesi ja odotuksesi kuin tulevaisuutesi arvottomat unelmat. Läpi pääsee vain aito rakkaus ja siihen olennaisesti liittyvä vahva sitoutuminen, jonka tunnet hyvin vapauttavana olotilana sielussasi. Kaikki rakkauselämän häiriöt ja tunnelukot ovat nyt korjattavissa, kunhan nostat ne riittävän selvästi esille myös lomamatkojen aikana.

Kalat

Venus siirtyy oppositiomerkkiisi juuri Auringonpimennyksen aikaan ja tekee samalla oppositiota merkkiisi saapuneelle Chironille. Alitajuntasi avautuu pimennyksen myötä tunnistamaan rakkauselämäsi kipeimmät alueet niin selvästi, ettei sinulle takuulla jää harhakuvaa siitä, mitkä asiat nykyisessä suhteessa on pakko saattaa uusille raiteille ennen yhteisen matkan jatkamista. Selvitystyö on tehtävä siellä, missä itse satut heinäkuutasi viettämään. Asian lykkääminen seuraavalle kuulle tai loman jälkeiseen aikaan on tuomittu epäonnistumaan samalla kun koko loma on jo mennyt pilalle. Hoida siis rakkaus kuntoon heti kun hoidettavaa ilmenee.

Astro.fi

Facebook

X