Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 8/2014

Teksti:
Anna.fi

Alitajunnan ja korkeamman tietoisuuden voimat ovat nyt valloillaan ja kosminen ohjaus voimakkaimmillaan tuhansiin vuosiin. Luota intuitioosi ja anna sen ohjata sinua päätöstenteossa.

Kuukausihoroskooppi

Astrologisesti olemme juuri siirtyneet uuteen aikaan ja uusiin energioihin: nyt jos koskaan on aika luottaa oman kehon tuntemuksiin ja antaa niiden ohjata tekemään vaikeilta ja pelottavilta tuntuvia päätöksiä.

Solumme sopeutuvat automaattisesti menossa olevaan muutokseen, eikä meillä ole lopulta mahdollisuutta taistella kehomme viestejä vastaan. Ainoa käytössä oleva tutkain on oma kehomme, joka tietää kaikelle tekemiselle oikean ajan ja paikan. Järjen avulla ei nyt pitkälle pötkitä.

Uskalla tiedostaa, mikä toimii ja milloin se toimii – samalla elokuusta muodostuu sinulle aivan loistava matka uudenlaiseen elämään. Merkurius ja Aurinko neliöivät Saturnusta ja Mars lähestyy sitä Skorpionin merkissä. Näissä tekijöissä on tällä hetkellä vahvaakin vahvempi ohjaus, joka pyrkii siirtämään meitä pois elämällemme vahingollisilta alueilta. Kun joku juttu ei ota sujuakseen, niin hyväksy se suosiolla ja itseäsi soimaamatta. Nyt on aika päästää irti asioista, jotka häiritsevät jollakin osa-alueella elämääsi.

Oinas

Kuulut ehdottomasti elokuun vauhdikkaimpiin ja kaiken lisäksi onnekkaimpiin merkkeihin, sillä Jupiter, Venus, Merkurius ja Aurinko tekevät kolmiota merkkiisi. Tässä vaiheessa Oinaalle tyypillisestä nopeudesta ja positiivisesta itsekkyydestä on pelkkää hyötyä. Kerää siis kaikki liikenevä rohkeutesi ja pistä sydämellesi tärkeimmät suunnitelmat liikkeelle hetkeäkään epäröimättä.

Rakkaus

Vetovoimasi kipusi korkeisiin lukemiin jo heinäkuun puolella, mutta nyt elokuussa olet kerta kaikkiaan huipulla. Jupiterin ja Venuksen yhtymä kolmiomerkissäsi herättää sinussa kokonaan uudenlaisia rakkauden tunteita niin asioita kuin ihmisiä kohtaan. Nauttimalla elämästäsi varmistat myös rakkauden löytymisen.

Härkä

Nyt saattaa tuntua siltä, että aika pysähtyy eikä mikään etene suunnitelmiesi mukaan. Tämä onkin juuri oikea tunne – ja mikä parasta positiivinen sellainen, jos elämää tutkitaan vähän pidemmällä tähtäimellä. Joskus on pakko malttaa huilata ja antaa asioiden vain olla, vaikka mielesi kuinka soimaisi sinua saamattomuudesta ja tehottomuudesta. Kun maltat nyt levätä riittävästi, luot pohjaa tuleville onnistumisille.

Rakkaus

Rakkaus ei ehkä ole tällä hetkellä suurimmassa kukoistuksessaan, mutta toisaalta tällaiseen aikaan liittyy todella suuri mahdollisuus löytää onnesi lähteille. Resepti on yksinkertainen, mutta melko haastava: jos pystyt nauttimaan juuri tästä hetkestä, huomaat törmääväsi johonkin ylimaallisen ihanaan.

Kaksoset

Koska heinäkuu mentiin jopa ylikierroksilla, on nyt sopivin mahdollinen aika nostaa jalkaa kaasulta ja pakottaa itsesi rentoutumaan ja katselemaan rauhallisesti, mihin olet tullut ja kuinka tosissasi haluat tästä jatkaa. Pallo on edelleen sinulla, mutta nyt on aika syöttää se eteenpäin ja katsella itsellesi uutta sijaintia pelialueella. Kosmoksen ohjaus on tehokasta ja ehdotonta.

Rakkaus

Vaikka Venus on jo ajelehtinut ties minne, niin elokuun leppoisat ja samettiset illat ovat sinun kulta-aikaasi rakkauden ja romantiikan rintamalla. Sinun on vain annettava itsellesi aikaa ja rauhaa näitä kokemuksia varten. Usko pois, löydettävää on nyt vaikka millä  mitalla!

Rapu

Elokuu muuttaa elämäsi luonnetta ratkaisevalla tavalla ja tulee varmasti muistuttamaan voimiesi rajallisuudesta ja kehosi kuuntelun kasvavasta merkityksestä. Jos pystyt keskittämään energiasi viisaasti vain yhteen tai kahteen pääkohteeseen, saatat edetä hyvin merkittävästi urallasi tai jossain sinulle arvokkaassa harrastuksessa. Syyskuun puolella tilanne paranee vain entisestään.

Rakkaus

Jos heinäkuu oli romantiikan huippuaikaa, niin aika lailla vastakkainen tunnelma hiipii kuvioihin elokuussa. Junon oppositio Plutolle pakottaa tarkastelemaan tunnemaailmasi kuvioita syvällä sydämessäsi. Parisielut ja kaksoisliekit sekoittavat päätä ja sydäntä, eikä lopputulos ole ennalta arvattavissa.

Leijona

12 vuoden menestysjaksosi on nyt hyrähtänyt käyntiin, eikä moottoria kannata sammuttaa minkäänlaisella tekosyyllä. Onnea ja menestystä tullaan tarjoilemaan vuoden ajan tästä eteenpäin oikein soppakauhalla, mutta sinun on silti turha lykätä mielessäsi pörrääviä ideoita hetkeäkään kauemmaksi. Nyt on käynnissä valtavan tehokas käynnistämisjakso kaikenlaiselle tekemiselle, joten nauti tästä ajasta estottomasti.

Rakkaus

Rakkaus ja romantiikka kuuluvat Leijonan elokuuhun vieläkin voimakkaammin kuin heinäkuussa – jos mahdollista. Vientiä tulee riittämään, mutta sinun ei kannata tuudittautua ruusunpunaisiin unelmiin, sillä tämä rakkausjakso vaatii välittömiä ratkaisuja ja päivittäistä hauskanpitoa kaikkialla, missä liikut.

Neitsyt

Marsin ja Pluton välinen sekstiili kolahtaa merkkiisi elokuun puolivälissä ja antaa loistavat eväät etenkin työelämäsi uudistamiselle. Sinulla on käytössäsi jonkinlainen kultainen kosketus, jonka avulla saat ajamillesi asioille kosmisen siunauksen. Kaikki hoituu hyvässä järjestyksessä ja pysyt koko ajan kärryillä, vaikka vauhti saattaa ainakin läheistesi mielestä kiihtyä välillä arveluttavan kovaksi.

Rakkaus

Rakkauselämässäsi on nyt menossa hiukan odottava tunnelma Venuksen lähestyessä merkkiäsi rauhalliseen tahtiinsa. Odotuksesi kumppaniasi kohtaan hyppäävät helposti pilviin ja kohdistat mahdollisen tyytymättömyytesi aivan väärään kohteeseen. Suurimman romantiikan aika koittaa vasta syyskuussa.

Vaaka

Ei haittaa lainkaan, ellet ehtinyt lomanviettoon heinäkuun aikana, sillä nyt sinulla on täysi lupa ja oikeus ottaa paljon rennommin ja antaa kehosi ja mielesi palautua hektisestä vaiheesta takaisin normaaliin olotilaan. Mitään uutta ei nyt kannata ainakaan väkisin pistää liikkeelle, sillä heinäkuussa tapahtuneet aloitukset kannattaa hoitaa kaikessa rauhassa tasaiseen etenevään liikkeeseen.

Rakkaus

Elokuussa voit antaa myös sydämesi palautua heinäkuun tulisista tunnelmista, ja ellei niitä osunut kohdalle, voit muuten vain varautua hiukan rauhallisempaan menoon. Romantiikka löytää luoksesi aivan varmasti, jos heittäydyt pitämään hauskaa ihan itseksesi ja tartut kiinni tarjolla oleviin mahdollisuuksiin.

Skorpioni

Elokuu tulee olemaan yksi tämän vuoden tärkeimpiä kuukausia Marsin ja Vestan tullessa tekemään yhtymää Merkissäsi vaikuttavalle Saturnukselle. Nyt asiat vain sujuvat aivan hämmästyttävällä tavalla. Sinun ei tarvitse muuta kuin pistää asiat kunnolla liikkeelle ja sitoutua täydellisesti siihen, mitä olet tekemässä. Tee työstä ja bisneksestä yhtä juhlaa löytämällä keinot nauttia kaikesta päivittäisestä tekemisestäsi.

Rakkaus

Rakkauselämä leiskuu vahvemmalla liekillä elokuun alkupuoliskolla, mutta sitten romantiikan eliksiirit jähmettyvät ja huomaat katselevasi omaa kumppaniasi tai rakastettuasi  aivan liian kriittisten okulaarien läpi. Huomaa, jos syytät häntä yhtään mistään ja pyydä mahdollisimman pian anteeksi.

Jousimies

Elämäsi on nyt erittäin vauhdikkaassa vaiheessa neljän planeetan hehkuttaessa menestyksen ja onnistumisen kultaisia säkeitä kolmiomerkistäsi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uusia mahdollisuuksia avautuu paljon taajempaan kuin mihin olet tottunut. Nyt on oltava enemmän kuin hereillä ja valmis hyppäämään kelkan kyytiin joka kerta, kun tarjous tuntuu hyvältä.

Rakkaus

Rakkautta ja romantiikkaa on luvassa vähintään yhtä suurella intensiteetillä kuin muitakin onnistumisen paikkoja. Mitä hauskempaa onnistut elämästäsi tekemään, sitä suurempaan kysyntään saat varautua vastaamaan. Seikkailua ja kiihottavia tilanteita syntyy kuin itsestään, mutta vain siellä missä todella nautit olostasi.

Kauris

Mitä ikinä käynnistitkään elämässäsi heinäkuun aikana, tarjoaa tämä aika aivan uusia kehitysmahdollisuuksia sinulle sopivalla ja tasapainoisella rytmillä. Nyt kannattaa varoa merkillesi tyypillistä ylisuorittamista, sillä väkisin tekeminen ei sisällä onnistumisen optioita. Luottamalla omaan luonnolliseen ja hyvältä tuntuvaan rytmiin, saat asiat rullaamaan  omalla painollaan.

Rakkaus

Tällainen toiminnallinen ja hyvältä tuntuva tekemisen rytmi heijastuu ulospäin kasvaneena viehätysvoimana. Ole kuitenkin hiukan varuillasi, sillä osa kiinnostuneista näkee sinussa mahdollisuuden omien päämääriensä toteuttamiseen ja on siksi valmis taipumaan monelle mutkalle edessäsi.

Vesimies

Elokuu antaa mahdollisuuden aivan äärimmäiseen tehokkuuteen jonkun sinulle tärkeän suunnitelman toteuttamisessa. Jos homma alkaa jostain syystä tökkimään, tee pikainen tarkastus ja katso, millä sektorilla olet täyttämässä jonkun toisen toiveita omiesi sijasta. Kehosi kyllä kertoo erehtymättömällä varmuudella, jos energiasi kohdistuu vähänkään väärään kohteeseen.

Rakkaus

Venuksen ja Jupiterin oppositio saa sinut tuntemaan suorastaan valtavaa tyytymättömyyttä kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa et pääse toteuttamaan omaa arvomaailmaasi ja nauttimaan elämän tarjoamista hienouksista. Ottamalla päätökset omiin käsiisi, häipyy myös tyytymättömyys sen sileän tien.

Kalat

Elokuu on astrologisesti yksi tämän vuoden tehokkaimmista ajanjaksoista Marsin ja Saturnuksen tehdessä kolmiota merkissäsi vaikuttavaan Chironiin. Nyt kannattaa olla aktiivinen kaikkien omien suunnitelmien toteuttamisessa. Myös suuri määrätietoisuus on nyt tarpeen, joten luota omaan näkemykseesi ja tee täysin itsenäisiä ratkaisuja. Sisäinen oppaasi on hereillä, ja saat kaiken onnistumaan vaivattomasti.

Rakkaus

Koska Juno-asteroidi saapuu elokuussa kolmiomerkkiisi, sinulla on nyt mahdollisuus kohdata parisielusi jossain hyvin luonnollisessa ja hyvältä tuntuvassa tilaisuudessa tai tapahtumassa. Kohtaamiselle ei pidä asettaa sen suurempia konkreettisia odotuksia. Kyse voi olla joko muutamasta minuutista tai loppuelämästä.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X