Horoskoopit

Millaisen naisen skorpionimies (23.10.−22.11.) haluaa?

Skorpionin kumppaniksi sopii nainen, joka ymmärtää intensiivistä kumppaniaan. Skorpionimies vaatii sitoutumista, sillä hän odottaa suhteen jatkuvan yhtä voimakkaana kuin se alkaa.
Teksti: Anna.fi

Mitä Skorpionimies haluaa naiselta?

Mitä skorpionimies haluaa naiselta?

Skorpionimies pitää siitä, että nainen yrittää iskeä hänet. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän kiinnostuisi kenestä tahansa. Itsevarma ja ulkonäöstään huolehtiva skorpioni on hyvin nirso kumppaninsa valinnassa.

Skorpionimies pitää vallasta, ja kotona voi olla hyvä varata hänelle oma tila tai huone, jossa hän saa päättää kaikesta. Tämä oma tila tuo hänelle tunteen, että kontrolli on hänellä, eikä hänen tarvitse ottaa tyrannin roolia muualla talossa.

Riidan skorpionimiehen kanssa voi välttää käyttämällä huumoria. Skorpioni ei unohda ja anna anteeksi, joten kumppanin tulee varoa tekemästä mitään peruuttamatonta.

Toimi näin

Kerro hänelle salaisuutesi. Hän rakastaa kuulla yksityiskohtia elämästäsi ja kokee, että se lähentää teitä. Skorpioni kaipaa suuria tunteita ja intensiivistä sidettä välillenne, joten kerro hänelle, miltä sinusta tuntuu.

Skorpioni on pinnalta ehkä jopa viileä, mutta hän haluaa kuulla, kuinka paljon välität. Hän myös odottaa, että teet töitä, jotta suhteessanne säilyy kipinä. Jos suhde arkipäiväistyy, skorpionia ei enää kiinnosta seksi. Se johtaa hänet hakemaan läheisyyttä suhteen ulkopuolelta.

Skorpionimies on hyvin lojaali, ja pettäminen houkuttaa häntä vain, jos sinä teet jotain hänen mielestään epäilyttävää. Älä siis esimerkiksi tapaile eksiäsi tai mustasukkainen skorpionimies alkaa hankalaksi.

Skorpionimiehelle kumppaniksi sopivia merkkejä

Skorpionimiehelle sopii toisen vesimerkin nainen eli toinen skorpioni, rapu tai kalat. Heidän kanssaan skorpionimiehellä on kotoinen olo. Suhde toisen skorpionin kanssa saattaa joskus kärsiä liiallisesta samankaltaisuudesta.

Rapu täydentää skorpionilta puuttuvia ominaisuuksia. Kalat on yhtä tunteellinen ja romanttinen kuin skorpioni. Ilman merkit eivät sovi yhteen skorpionin kanssa. He tulkitsevat skorpionin itsevarmuuden ylimielisyydeksi.

Tällainen nainen on skorpionimiehen mieleen:

  • vahva
  • oma-aloitteinen
  • itsevarma
  • seksuaalinen
  • lojaali
  • antelias
  • eloisa
  • läsnä
  • sitoutuva

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to know, Xstrology Scopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X