Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi perjantai 30.9.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Kuunvaihteessa antaa Jupiter edelleen työntöapua mieleesi kumpuaville ideoille ja viikonloppu on parhaimmillaan täynnä aloittamisen iloa ja onnistumisen tunnetta.

Oinas

Joku hyvältä vaikuttanut tilaisuus on vaarassa mennä sivu suun tällaisena päivänä. Tulet lopulta hyötymään asiassa ilmenneistä ongelmista, kunhan pidät pääsi kylmänä, etkä syytä muita ihmisiä tapahtuneesta.

Härkä

Olet tänään ehkä hiukan hermona, koska et tahdo uskaltaa puuttua sinua vaivaavaan asiaan, vaikka tiedät että niin tulisi tehdä ja pian. Kerää ihmeessä rohkeutesi ja ilmoita oma kantasi ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.

Kaksoset

Arpaonnea ja muita mukavia sattumuksia on luvassa sitä enemmän mitä hauskemman pystyt tästä päivästä itsellesi tekemään. Nauti siis elämästäsi ja sen tarjoamista pienistä onnistumisista.

Rapu

Joku erittäin suotuisalta vaikuttanut mahdollisuus osoittautuu tänään jollain tavalla pettymykseksi, mutta voit vielä kääntää tilanteen eduksesi hyväksymällä tapahtuneen ja muuttamalla omaa suunnitelmaasi tai aikatauluasi.

Leijona

Sinulla on tänään suotuisa aika kertoa työhösi tai harrastukseesi liittyvistä toiveista ja odotuksista jollekin vaikutusvaltaiselle tai muuten sinulle tärkeäksi osoittautuneelle henkilölle. Huomaat silloin suunnitelmiesi etenevän yllättävän tehokkaasti.

Neitsyt

Tänään kannattaa seurata ketkä erityisesti viihtyvät seurassasi. Kuuntele mitä he sinulle sanovat, sillä joku näistä ideoista on aivan loistava, mutta huomenna sen aloittaminen on jo myöhäistä.

Vaaka

Selvää onnekkuutta ja pientä menestystä on ilmassa. Luottamalla herkkiin tuntemuksiisi saatat iskeä hakkusi tänään, ellei ihan kultasuoneen niin pienen lohdutusvoiton sisältävään ässäarpaan kuitenkin.

Skorpioni

Tästä päivästä henkivä hyväntuulisuus ja optimistisuus osoittavat sinulle ne ihmiset ja elämänalueet, joihin kannattaa keskittää lisää voimavaroja. Menestystä on aina luvassa kaikkialla missä itse tunnet viihtyväsi.

Jousimies

Johonkin aikaan päivästä voit tunnistaa voimakkaan kutsun tutustua sinua kiinnostavaan uuteen ihmiseen tai asiaan. Tutustuminen kannattaa varmasti, joten heitä nurkkaan kaikki arkuutesi ja seuraa sisältäsi kumpuavaa kutsua.

Kauris

Tavallista voimakkaampi turhautumisen tunne saattaa iskeä jossain vaiheessa päivää, ja se kannattaa panna merkille. Suuntaa voi ja ehdottomasti kannattaa hiukan vaihtaa, jolloin elämä taas innostuu hymyilemään sinulle.

Vesimies

Jos tänään innostut jostakin asiasta, niin se on jotakin sellaista, johon kannattaa kiinnittää enemmän huomiota myös tulevina päivinä. Sinulla on tavallista vahvempi tuntuma sosiaaliseen kenttään ympärilläsi ja vaistoat mitkä asiat onnistuvat ja mitkä eivät.

Kalat

Asia, johon olet voimakkaasti sitoutunut, aiheuttaa tänään ahdistavia tuntemuksia, koska kaikki ei näytä sujuvan niin kuin olit ajatellut. Mieti silloin, missä vaiheessa olet toiminut todellisten tuntemustesi vastaisesti, koska se on ainoa syy mahdolliselle ahdistukselle.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 16.-22.9.

Kuukausihoroskooppi 9/2016

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Teksti: Seppo Tanhua

X