Viikkohoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi tiistai 1.3.2016

Teksti: Anna.fi

Kun tietää mitä haluaa, niin silloin sen myös tulee aivan varmasti saavuttamaan. Tänään tulet saamaan merkkejä siitä, että olet oikeassa suunnassa. Ota nämä onnistumiset vastaan iloisella ja itseesi tyytyväisellä asenteella.

Härkä

Viikkohoroskooppi

Näinä päivinä huomaat pelottavan selvästi mitkä asiat rakkauselämässäsi eivät ole kohdallaan ja tunnet syvää pettymystä joitakin ihmisiä tai asioita kohtaan. Tätä tietoisuutta voit käyttää tehokkaasti hyväksesi päättämällä, että asiat tulevat aivan varmasti muuttumaan. Voimasi on nyt näiden muutosten takana.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

Mitä tahansa hauskaa tekemistä keksit tälle päivälle niin sitä kannattaa lähteä toteuttamaan, sillä ilmassa on onnekasta sykettä ja toimivuutta. Venus ja Saturnus ovat loistavissa asemissa merkkiisi ja jokainen iloinen asia kertautuu uusina kutsuvina vaihtoehtoina, jotka sinun tulee ottaa vastaan.

Rapu

Viikkohoroskooppi

Luota tänään vaistoosi ja tuntemuksiisi, jotka vaativat sinua osoittamaan rakkauttasi sinulle tärkeää ihmistä kohtaan. Rakkaus on aina oikeassa. Silloinkin kun sen julkituominen pelottaa, eikä vastarakkaudesta ole mitään varmuutta. Tärkeintä on nyt kohdata ja konkretisoida omat tunteesi, seurauksia pelkäämättä.

Leijona

Viikkohoroskooppi

Elämä sykkii tavallista kiihkeämpänä suonissasi etkä voi sietää liian rajoittaviksi muodostuneita tekijöitä. Nyt on sopiva ja erittäin energinen aika ottaa tilaa itsellesi siellä, missä sitä ei tunnu olevan riittävästi. Tunnemaailmasi on voimakasta ja tiedät mitä haluat. Muut eivät tule toteuttamaan sinun toiveitasi.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

Jotain mielenkiintoista olisi lähiaikoina tarjolla sikäli kun uskallat edes hiukan muuttaa päiviesi rutiinia ja seurata sinulle tarjoutuvia mahdollisuuksia. Ellei rohkeutesi riitä, koet tämän ajan ja siihen liittyvät ihmissuhteet ahdistavina tekijöinä elämässäsi. Silti kukaan muu kuin sinä, ei aseta rajoituksia elämääsi.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

Viehätysvoimasi on korkeassa kurssissa ja pääset nauttimaan elämän pienistä hienouksista. Esitä kaikki toivomuksesi ääneen ja jää sitten ihmettelemään, mitä kaikkea siitä voikaan seurata. Elämällä on sinulle paljon tarjottavaa juuri tällä hetkellä. Älä päästä tilaisuuksia valumaan hiekkaan.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

Olet tavallista riehakkaammalla päällä etkä tahdo kestää rajoittavia tekijöitä ympärilläsi. Hermostut helposti sitovilta tuntuviin ihmisiin tai tilanteisiin, joita pidät syypäänä vankilasi ylläpitämiseen. Jos uskallat syyttelyn sijasta hypätä elämän kelkkaan, niin huomaat, ettei kukaan pysty estämään sinua.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

Oivallinen päivä toteuttaa omia toiveita ja haaveita ja tehdä tästä päivästä muutenkin ihana kokemus. Keksi jotain hauskaa itsellesi ja vaikkapa muutamille läheisiksi kokemillesi ystäville. Älä mieti muiden toiveita, vaan tarjoa ainoastaan mahdollisuutta osallistua johonkin, josta itse nautit.

Kauris

Viikkohoroskooppi

Jos tunnet rakkauselämäsi jollain tavalla ahdistavana, niin se on vain merkki lähestymässä olevasta muutoksesta, joka vaatii huomiotasi. Rakkauden luonne muuttuu joka päivä ja siksi sinunkin on uskallettava muuttaa oman elämäsi sisältöä aina kun tarvetta ilmenee. Nyt olisi sellainen hetki.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

Mieti mitä haluat tehdä tai kokea juuri tällä hetkellä ja lähde jollain tavalla toteuttamaan toivettasi. Nyt on oikea aika kuunnella sisäistä arvomaailmaasi ja luottaa kaikkeen, mikä tuntuu itsestä hyvältä. Maailmasi rakentuu positiivisella tavalla sinulle rakkaiksi muodostuvien asioiden ympärille.

Kalat

Viikkohoroskooppi

Vietä mahdollisimman mukava päivä, sillä tämän päivän hyvät hetket kertaantuvat lähitulevaisuudessa. Merkkisi on Venuksen ja Saturnuksen keskipisteessä, jolloin joudut tekemään töitä päästäksesi irti päivittäisistä rutiineistasi, mutta jos siihen pystyt, niin elämä tulee ja hyväilee sinua.

Oinas

Viikkohoroskooppi

Katso tarkkaan mitkä asiat ovat sinulle kaikista arvokkaimpia tällä hetkellä, sillä olet tekemässä suuria ratkaisuja lähitulevaisuudessa. Etsit sisäistä varmuutta oikeiden elämänarvojen toteuttamiseksi ja siksi sinun on uskallettava tehdä selviä ja konkreettisia valintoja omaan kauneuskäsitykseesi luottaen.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 26.2.-3.3.

Kuukausihoroskooppi 2/2016

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X