Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 16.5.

16.5.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Nyt se sitten nähdään, onko Sinulla jotain itsellesi arvokasta vireillä, vai etkö tosiaan ole keksinyt yhtään mitään. Jos olet, niin saat pitää hatustasi kiinni kaksin käsin lähtökiihdytyksen yllättäessä. Ellet keksi mitään mielekästä tekemistä, niin harmitus on tänään tavallista suurempi. Minä kyllä varoitin.

Oinas

Ajan hermostunut laatu pyyhkii ohitsesi kovalla vauhdilla. Sinun ei tarvitse ajautua samaan soppaan ellet halua. Marsin sekstiilin tuella osaat luovia kovassakin myrskyssä aiheuttamatta vahinkoa itsellesi. Ruori on kuitenkin pidettävä tiukasti omissa käsissä.

Härkä

Vaikka kiire kuinka tuntuisi pukkaavan päälle niin yritä rauhoittaa menoasi, sillä tapaturma ja onnettomuusriski vaanii kiireistä menijää. Uranus ja Mars ovat uudistamassa elämääsi pyörremyrskyn voimalla. Varaudu luopumaan turhista velvollisuuksista ja tekemään muutenkin salaman nopeita ratkaisuja.

Kaksoset

Tämä on aikaa jolloin asiat, noin yleisesti ottaen, eivät pysy järjestyksessä, mutta sinä saat kyllä oman elämäsi langat pysymään suorina. Varo millään tavalla sekaantumasta muiden ongelmiin, sillä sinne asti onnekkuutesi ei ulotu. Jokaisen on nyt saatava ratkaista itse solmukohtansa.

Rapu

Sinua ajaa suuri alitajuinen tarve saada joku keskeneräinen asia päätökseen. Ongelmia on edessäsi, mutta silti juuri nyt on oikea hetki toimia. Mitä hermostuneemmaksi tunnet itsesi, sitä tärkeämmästä siirrosta on kysymys. Rohkeutta tarvitaan hirmuinen määrä, mutta palkkio on sen mukainen.

Leijona

Varaudu hoitamaan vain yhtä asiaa kerrallaan, vaikka elämän armoton rytmi tempoo sinua joka suuntaan. Hosumalla tulee pahoja virheitä. Mars ja Uranus eivät anna sinulle mahdollisuutta toimia muiden odottamalla tavalla ilman vakavia seurauksia. Selviät kuiville vain tietoisella itsekkyydellä.

Neitsyt

Sinun on pystyttävä päättämään hyvin itsenäisesti lukujärjestyksestäsi, vaikka se saattaa nyt tietää koviakin yhteenottoja muiden kanssa. Saatat hermostua silmittömästi, mikäli yrität sopeutua muiden laatimaan systeemiin. Ole valmis nousemaan elämäsi barrikadille ja puolustamaan oikeuksiasi tarvittaessa.

Vaaka

Pystyt pitelemään lankoja käsissäsi, vaikka elämä kuohuu hurjalla vauhdilla kaikkialla ympärilläsi. Moni tulee pyytämään apuasi, mutta muiden ongelmat ovat valtasi ulkopuolella. Voit silti antaa tukeasi ja valaa apua tarvitseviin rohkeutta tehdä itse elämälleen välttämättömät radikaalit muutokset.

Skorpioni

Elämäsi meri myrskyää ehdottomalla voimallaan eikä sinun kannata tehdä muuta kuin keskittyä selviämään yhdestä ongelmasta kerrallaan. Älä yritä edes vilkuilla muiden tarpeisiin tai odotuksiin, sillä sinulla on aivan tarpeeksi tekemistä omissa asioissasi. Suuret muutokset ovat edessäsi juuri nyt.

Jousimies

Älä ota turhia paineita ellet saa hoidettua kaikkia suunnittelemiasi asioita, sillä tällaisena aikana mikään ei tahdo pysyä totutussa järjestyksessä. Lähes kaikilla on edessään sama hullun mylly ja siksi sinulta odotetaan ihan mahdottomia. Hyväksy häiriöt ja viivästymiset sekä itseltäsi että muilta.

Kauris

Vaikka ympärilläsi räiskyy ja rätisee, niin sinä pystyt loistavasti oivaltamaan mitä missäkin tilanteessa tulee tehdä. Säilytä vain oma rauhasi ja keskity omaan kulkuusi, sillä muiden sotaan sinulla ei ole oikeutta mennä sekaantumaan, ellet välttämättä halua osallistua raskaiden sotakorvausten maksamiseen.

Vesimies

Elät erittäin levotonta aikaa ja sinun kannattaa olla hyvin varovainen etenkin liikenteessä. Rauhoita elämääsi ja vältä kaikkea hosumista. Käytössäsi on todella suuri oivalluksen lahja ja tarvitset paljon tilaa ja aikaa sen toteuttamiseen. Nyt on aika tehdä radikaaleja siirtoja elämässäsi.

Kalat

Eletään melkoisen epävakaata aikaa, mutta sinulla on Uranuksen sekstiilin ansiosta hyvät mahdollisuudet pysyä selkkausten yläpuolella. Säilytä siis malttisi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja ole valmis korjaamaan suuntaasi heti kun ensimmäiset häiriöt osuvat kohdalle.

Lue myös:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *