Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 22.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Eilisen kaltainen valtava planeettarykelmä merkissäsi jatkuu ja sen pitäisi näkyä poikkeuksellisena eteenpäin vievänä voimana. Ehkä haluat tuoda itseäsi esiin, jopa niitäkin itsessäsi olevia puolia, jotka ovat vähemmän toivottuja. Jupiter on kuvassa mukana korostamassa kunnianhimoa ja uusia aluevaltauksia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Huomaatko nyt, että asioita on kenties kasaantunut alitajuntaasi? Vai olisiko meneillään jotain, josta täytyy vaalia salaisuutta tai jonka parissa täytyy toimia jollain tavalla kulissien takana? Monilla härillä on yhä meneillään vaihe, jossa näkymätön kiinnostaa enemmän kuin näkyvä, ja se voi liittyä henkiseen oppiinkin.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vireä toiminta, vaihtelevat kuviot, yhteisöt ja laajemmat piirit ovat näiden päivien kauraa. Huomioi, että kannattaa jättää myös ovia auki eri suuntiin, sillä yhtäkkiä voi ilmaantua jotain odottamatonta. Onko ympärilläsi paljon uudistuksia tai uudistamisenhalua? Tunteen ylläpitämiseen voisi sopia rauhallinen ravintola!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeetat näyttäisivät puskevan sinua vauhdilla eteenpäin, joten on todennäköistä, että tartut sellaiseenkin aiheeseen, joka oli odottanut myöhempää toteuttamista. Laiskuus toimii nyt huonosti, sillä sijaan tulee hermostuneisuus. Jokin kuukausia kestänyt varovaisuus tuoda jotakin esiin on sekin päättymässä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tuntuuko siltä, että liitely yläilmoissa vaan jatkuu? Saatat näyttää kaiken sinussa olevan uskon oikeudenmukaisuuteen tai laajempien asioiden kokonaisuuteen ja menet vaikka harmaan kiven läpi niissä. Sinulla on tilaisuus kerätä muidenkin luottamusta, myös sinuun. Työpaikalla täytyy sumplia eri näkemysten välillä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla näinä päivinä tavallista enemmän rohkeutta vaikkapa lähteä yrittämään jotain tai investoimaan. Pankki-, vakuutus- ja raha-asioiden kannalta tiedossa voi olla vanhojen asenteiden ravistelua ja linjasi voi muuttua. Side johonkin yhteiskunnalliseen tahoon on tiivistymässä ja osallistumisesi kasvaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kaikenlainen yhteistyö vaikuttaisi olevan todella vilkasta tai kiihkeää, ja asioita täytyy tehdä jopa yli omien voimien. Muut saattavat yrittää ajoittain dominoida sinua, ja opit paljon kanssakäymisestä näinä viikkoina. Viimeaikaiset vapauden tuulet tai kiinteämmät yhteydet muihin paikkakuntiin ovat loppusuoralla.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä asioita ei kannata ainakaan näinä viikkoina katsoa kovin suureellisesti, sillä planeettaenergiat suuntaavat pikemminkin pienimuotoiseen ahertamiseen ja huomion kiinnittämiseen puutteisiin ja korjauksiin, myös terveydessä. Venuksen sijainti merkkiäsi vastapäätä, härässä, tuo materiaalisia teemoja suhteeseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Oinaassa oleva planeettakasauma suosii luonnollisia tekemisiäsi ja varsinkin sellaisia, joissa on vauhtia tai innokkuutta. Oinas on tulielementin merkki aivan kuten omasikin, joten into ja palo yhdistävät niitä. Ehkä säteilet näinä päivinä enemmän ja vedät puoleesi romanttisia aloitteita tai yhteydenottoja!

Kauris (21.12.-19.1.)

Koti, koti ja koti, sillä sektorilla planeetat nyt majailevat. Lähipiirin kanssa voi siis olla meneillään kaikenlaista puuhastelua, keskustelua tai vaikka asunnon remontin tai muuton suunnittelua. Lähiseudullakin saattaa olla aiheita, joiden parissa viihdyt. Tunnetta oikein ruokkimalla voit saada sen kukkaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ajattelun eri tasot saattavat tulla pintaan voimakkaasti näinä päivinä ja lähiviikkoinakin. Voit huomata kuinka keskustelunaiheet kiinnostavat sinua eri tavalla ja sanoitat asiasi ehkä uudesta näkökulmasta. Aktiivinen tai nopeatempoinen opiskelu voisi sopia tähän saumaan. Perhe vaatii oman osansa, ehkä äänekkäästi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Uudella tavalla rauhoittuneet tai tasoittuneet energiasi sopivat tällä hetkellä hitaampaan tai rutiininomaisempaan rytmiin. Ehkä kiinnität enemmän huomiota taloudellisiin puutteisiin ja lähdet korjaamaan niitä vauhdikkaasti. Tässä kohtaa olisi hyvä kuitenkin arvioida rahan riittävyys. Kujeilevat suhteet ovat parhaita!

X