Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 13.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Auringon oppositio Jupiterille ja Plutolle nostaa tämän vikkon intensiteetin hetkeksi aivan omiin korkeuksiinsa. Mustavalkoisuus on viikon sana. Joko huvittaa tai sitten ei. Välimuotoja ei juuri harrasteta.

Oinas

Ellet tahdo tänään saada kiinni elämäsi tarkoituksesta, niin älä ole huolissasi. Se asia mihin tunnet tyytymättömyyttä, on korjattavissa vasta silloin kun huomaat, ettei kaikki ole kohdallaan. Älä siis sorru murjottamaan vaan tartu härkää sarvista, vaikka et pystyisi selvittämään kaikkea yhdeltä istumalta.

Härkä

Aurinko paistaa nyt risukasaankin. Asia joka näyttää ensin kaatuvan aivan poskelleen, osoittautuu lopulta hyvin merkittäväksi askeleeksi tielläsi menestykseen. Tärkeintä on säilyttää maltti ja toimintakyky vaativissakin tilanteissa. Hermoilemalla onnistut myös hukkaamaan tilaisuutesi.

Kaksonen

Alitajuntasi ei tunnu antavan sinulle mielenrauhaa, sillä juuri näihin aikoihin sinun on tehtävä erittäin tärkeä tulevaisuuttasi koskeva päätös, joka pelottaa aivan hurjasti. Kaikki pelko on täysin turhaa ja oman alitajuntasi synnyttämää, joten ota itsestäsi niskalenkki ja nykäise juna liikkeelle.

Rapu

Yllättävä ammattiin tai vain elämäsi tarkoitukseen kohdistuva tyytymättömyyden puuska saattaa iskeä kimppuusi. Voit kuitenkin juuri nyt vaikuttaa asioihin enemmän kuin arvaatkaan, tiedostamalla mihin tyytymättömyytesi kohdistuu ja tekemällä ensimmäisen siirtosi tilanteen korjaamiseksi.

Leijona

Koet olosi hiukan epämukavaksi ja ahdistuneeksi, koska et tahdo uskaltaa heittäytyä mielessäsi välkkyvän idean toteuttajaksi. suunnitelmissasi on kuitenkin huomattavasti odottamaasi enemmän potkua ja tulet saamaan valtavasti tukea, mikäli lähdet viemään asiaa konkreettisesti eteenpäin.

Neitsyt

Sinulla on nyt melkoinen annos innostunutta energiaa käytettävissä joko työhön tai urasi kehitykseen liittyvissä asioissa. Vaikka kaikki ei tunnu osuvan ensiksi ihan kohdalleen, niin lopulta huomaat kuitenkin päässeesi yllättävän paljon eteenpäin hankkeissasi. Tämä on sinulle selvää toiminnan aikaa.

Vaaka

Asiat eivät ehkä suju tänään niin kuin toivoisit niiden sujuvan. Kannattaa miettiä mihin tyytymättömyytesi kohdistuu. Et pysty korjaamaan tilannetta välittömästi, mutta asiaa on ajateltava pidemmällä tähtäimellä. Mieti miten olet aiheuttanut vallitsevan ongelman, sillä muilla ei ole asiaan osuutta.

Skorpioni

Vaikka tunnet olosi energiseksi ja tehokkaaksi, niin asiat eivät tunnu ensin sujuvan odottamallasi tavalla. Silti kannattaa pitää kärsivällisesti kiinni valitsemastasi suunnasta, sillä loppujen lopuksi kaikki onnistuu paremmin kuin hyvin ja saat merkittävää tukea hankkeellesi.

Jousimies

Olet tänään hankalalla tuulella ellet pääse rauhassa rakentamaan viime päivinä mieleesi iskostunutta uraan tai ammattiin liittyvää ideaa eteenpäin. Turha siinä on kenellekään hermoilla, sillä vain liikkeelle lähtö helpottaa oloasi ja sitä ei kukaan tee puolestasi. Ensimmäisen askeleen ei tarvitse olla suuri.

Kauris

Joudut tuottamaan ikävän pettymyksen jollekin sellaiselle joka on odottanut sinulta ratkaisevaa panosta suunnitelmiensa toteuttamisessa. Älä kuitenkaan jää murehtimaan tilannetta sen enempää, sillä oman menestyksesi kannalta katsottuna sinulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa.

Vesimies

Joku ajatus painaa mieltäsi etkä saa sielullesi rauhaa ennen kuin teet jotain konkreettista tilanteen selvittämiseksi. Kantti vain ei tahdo kestää, koska pelkäät jonkun sinulle tärkeän henkilön kääntävän sinulle selkänsä. Sellaista ei todellisuudessa ole tapahtumassa, joten rohkaise mielesi lähde liikkeelle.

Kalat

Kohtalosi mukaista on kokea selvä pettymys tai takaisku jonkun sinulle tärkeän suunnitelman etenemisessä, mutta jos säilytät malttisi, huomaat nopeasti että tällä kertaa asiat kääntyvät sittenkin varsinaiseksi riemusaatoksi. Se mikä vaikutti menetykseltä, osoittautuu nyt suuren menestyksen avaimeksi.

X