Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 20.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässä voi olla yksi utuinen maanantai, jolloin ajattelun terävyys lähtee käyntiin vasta pitkän odotuksen jälkeen, tai sitten ajattelu saa voimaa mielikuvituksesta. Ei ihan paras päivä joka tapauksessa loogisten aiheiden käsittelylle. Nyt voi olla shoppailun aika, ja siinä ilmenee jotain poikkeuksellista.

Härkä (20.4.-20.5.)

Maallisten, konkreettisten tai maanläheisten aiheiden käsittely sujuu sinulta mukavasti, ja yleensäkin nämä aiheet ovat vahvasti kytköksissä merkkiisi. Osaat nyt huomioida hyvin, mistä saat aineellista hyötyä tai enemmän tuloja. Toinen puoli sinusta viihtyy edelleen kulissien takana tai salattujen aiheiden äärellä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elämän päämäärien tasolla saattaa olla jotain ihmeellistä, blingblingiä tai täysin epärealistisia odotuksia, tai sitten kaikkea tätä samalla kertaa. Älä ainakaan ryhdy juuri nyt uuteen hankkeeseen, sillä se voi osoittautua sudeksi! Luova tai uhrautuva hanke voi puolestaan onnistua erittäin hyvin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla saattaa olla näinä päivinä tarve katsoa jotain asiaa etäältä, tarkkailijana tai harmaana eminenssinä, ja se on puolestaan ristiriidassa esiin tulemisen tarpeen kanssa, johon Jupiterin haasteellinen asema puskee pidemmän aikaa, kokonaisen vuoden! Ystävyydessä voi olla päätöksen paikka!

Leijona (23.7.-22.8.)

Yritä aistia, mitä yhteisössä on meneillään ja mitä kukin ajattelee, niin pystyt muovaamaan käsityksen, jonka avulla voit päästä eteenpäin. Paljon ajatuksia ja ideoita näyttäisi sinkoilevan ympärilläsi, ja voit itsekin ottaa niistä kiinni! Yhä edelleen, poikkeuksellista toimintaa tai matkoja on suunnitteilla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat vetävät sinua etenemään ja näyttämään osaamistasi, vaikka kesäaika onkin. Omalla kohdallasi kannattaa silti toimia ja suunnitella syksyä valmiiksi. Jos et touhua tarpeeksi ja käytä täysillä harmaita aivosolujasi, voit turhautua, eikä se ole mukavaa. Tuleeko kaukaa muistutus ystävältä?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat vetävät muualle, jonnekin katsomaan, jos ruoho olisi vihreämpää. Samalla lennokkaita suunnitelmia tai hankkeita on mukana kuvassa ja niitä viedään eteenpäin väellä ja voimalla. Matka onnistuu hyvin, jos sellaisella jo olet tai aiot mennä. Suhteessa voi olla tarpeen selvittää omistamista.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ajatuksesi saattavat ajautua asioihin, joihin liittyy mahdollista peittelyä tai salaamista, mutta pääset selville toisen ihmisen moraalista ja tarkoitusperistä. Kysymyksiä taloudellisesta tilanteesta voi myös ilmaantua ja toinen henkilö voi olla avainasemassa niissä. Jossain suhteessa on käänteentekevä vaihe!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Asumiseen saattaa liittyä jotain poikkeuksellisen sekavaa tai haasteellista, olisiko tavara hävöksissä? Tai sitten majoitut johonkin, jossa on tilaa unelmille ja johon voi liittyä vahvasti vesielementti tai henkisyys. Olennaista on se, miten kärsivällisesti toimit muiden kanssa ja vältät riidan.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tekemisen ja aikaansaamisen vimma on voinut vallata sinut aikaa sitten, eikä vaihe ole vielä läheskään päättynyt. Saat tavallista enemmän aikaan kodin teemojen puitteissa, ja kodin laajennus tai hulppeiden asioiden lisääminen siellä ovat mahdollisia aiheita. Keskustelu saa erikoisia piirteitä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ilmassa on runsaasti unelmoivaa Neptunus-planeetan energiaa, joka voi tuoda myös sinulle tarvetta ottaa hetkittäin omaa aikaa ja päästää mielesi tuulettumaan yläilmoihin tai taiteen maailmoihin. Ole tarkkana tavaroiden suhteen, sillä hajamielisyys voi iskeä ja unohdat jotain! Selvitä suhdettasi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Luonteessasi oleva unelmoivuus voi nousta pintaan hyvinkin voimakkaasti, joten ole tarkkana rutiinitöiden kanssa, ja käytä kaikessa erityistä huolellisuutta. On nimittäin mahdollista, että päiväunelmointi sekoittaa arkesi. Viihdyt parhaiten lähipiirissä, ja siellä otetaan esiin järkeviä seikkoja.

X