Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 23.3.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Täysi vauhti päälle Marsin tullessa tänään tarkasti Pluton kohdalle tuolla Kauriin merkissä. Tästä se maailmanmeno nyt sitten räjähtää johonkin suuntaan. Niin muuten räjähtää meidän kaikkien. Pidä huolta omasta osuudestasi.

Oinas

Hermostut näinä päivinä todella herkästi kaikesta sinuun kohdistuvasta arvostelusta. Varo turhaa hiiltymistä ja pidä viileästi oma linjasi. Jos pystyt säilyttämään rauhallisuutesi ja luottamaan jokaiseen tekemääsi ratkaisuun sataprosenttisesti, avautuu eteesi kokonaan uusi elämä.

Härkä

Mitä tahansa sinulla on suunnitteilla, niin nyt on oikea aika viedä ideaa eteenpäin tai saattaa keskeneräinen asia lopulliseen päätökseen. Intoa ja energiaa riittää suurten siirtojen tekemiseen, eikä ketään tulisi päästää muuttamaan tekemiäsi päätöksiä.

Kaksonen

Painetta riittää moneen lähtöön. Nyt tulisi uskaltaa tehdä selkeitä päätöksiä mieltäsi vaivaavista asioista, vaikka se varmasti hiukan pelottaa. Pelot tulevat osoittautumaan täysin turhiksi yksi toisensa jälkeen, mutta silti suurin osa merkkisi edustajista painaa jarrut pohjaan.

Rapu

Ole tänään todella varovainen liikkeissäsi ja puheissasi. Et kestä ulkopuolelta tulevia määräyksiä tai arvostelua. Hermosi ovat pinnassa vain sellaisissa asioissa, joissa olet jostain syystä antanut määräysvallan itsesi ulkopuolelle. Olosi helpottaa heti, kun otat ohjat jälleen omiin käsiisi.

Leijona

Sinulla on joitakin merkittäviä ja samalla pelottavia suunnitelmia vireillä ja näinä päivinä joudut päättämään mitä teet niiden kanssa. Ensimmäisen askeleen otettuasi huomaat vauhdin kasvavan odottamaasi suuremmaksi. Silti ainoa oikea vaihtoehto on ponkaista liikkeelle.

Neitsyt

Sinulla on voimaa ja itseluottamusta isojenkin siirtojen tekemiseen elämässäsi. Älä epäröi lähteä liikkeelle, Voima on nyt kanssasi positiivisemmalla energialla kuin aikoihin ja sitä tulee käyttää rohkeasti hyväksi. Innostuksesi sulautuu kosmiseen rytmiin ja onnistut varmasti.

Vaaka

Otat näinä päivinä pulttia pienistäkin asioista, sillä et kestä muiden puuttumista asioihisi. Pidä toki puolesi, mutta älä käytä väkivaltaa, vaikka silmissä välillä mustuukin. Käännä aggressiivinen voima positiiviseksi muutoksen voimaksi ja kohdista se elämäsi uudistamiseen.

Skorpioni

Elämä tarjoaa nyt vauhtia ja jännitystä uusien mahdollisuuksien muodossa. Tartu epäröimättä sinulle tarjoutuviin tilaisuuksiin. Massiivinen kosminen energia on tällä kertaa tukenasi jokaisessa innostuksen aikaansaamassa tapahtumassa ja suunnitelmassa.

Jousimies

Vaikka sinut haluttaisiin vetää mukaan väittelyihin ja kiistoihin, niin nyt ei ole sopiva aika, ellet halua sukeltaa todelliseen miinakenttään. Asiat ja ristiriidat ovat oletettua suurempia, eikä sinulla ole avainta niiden selvittämiseen. Pidä tiukasti huolta itsestäsi ja omista asioistasi.

Kauris

Olet nyt todellinen energiapommi. Näinä päivinä pystyt tekemään merkittäviä ja pitkälle tulevaisuuteen kantavia ratkaisuja, kun vain luotat ehdottomasti omaan näkemykseesi. Tilanteet ja vaihtoehdot tulevat esille nopeasti ja niihin on pystyttävä reagoimaan välittömästi.

Vesimies

Ilmassa on hurjaa jännitettä, joka ei kohdistu suoraan sinuun. Malta pysyä poissa kaikista selkkauksista ja vältä arvostelevia kannanottoja muiden tekemiä ratkaisuja kohtaan. Vain täysin itsenäinen toiminta kantaa hedelmää menossa olevan voimalatauksen keskellä.

Kalat

Sinulla on käytössäsi positiivinen energialataus, joka kannattaa käyttää jonkun tärkeäksi katsomasi asian aloittamiseen tai toteuttamiseen. Pluton ja Marsin sekstiili merkkiisi tuntuu vahvana innostuksena joskus hyvin yllättävänä esille tulevaan mahdollisuuteen.

X