Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 28.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Nyt sitten elämme sitä kaikkein jähmeintä jaksoa Marsin tehdessä tarkkaa neliötä Saturnukselle. Energiaa ei ole haaskattavaksi mihinkään ylimääräiseen koko kuluvan viikon aikana. Säästämiseen on olemassa hyvä syy ensi kuun ryminöissä. Silloin ovat reservit arvokkaita.

Oinas

Marsin tehdessä merkistäsi neliötä Saturnukselle on sinulla tavallista hankalampia päiviä tiedossa. Pidä kiinni omista näkemyksistäsi, mutta varo kaikin keinoin joutumasta väittelyyn. Sinun on nyt tiedostettava oman tekemisesi ja omien päätöstesi ehdoton oikeutus.

Härkä

Joku ystäväsi on näinä päivinä hankalalla tuulella ja saattaa syyttää sinua aiheetta. Asiasta ei kannata nostaa haloota, hänellä ja kaikilla tänään hermonsa menettävillä on tavallista vaikeampaa. Kohotat huomattavasti asemiasi, ellet lähde mukaan väittelyihin, vaikka olisit syytösten kohteena.

Kaksonen

Pääset toimimaan joidenkin selkkausten selvittelijänä, vaikka et ehkä mitenkään ole muuten mukana jutuissa. Säilytä huolella puolueettomuutesi ja ole valmis esittämään oma ratkaiseva kantasi tietoisena siitä, että jompikumpi osapuoli tulee ehkä laittamaan sinut maan rakoon rehellisyytesi vuoksi.

Rapu

Saturnus ja Mars tekevät näistä päivistä helposti tavallista raskaampia. Moni asia voi mennä pieleen, mutta ota ongelmat vihjeinä tarpeesta selkeään suunnanvaihdokseen yhdessä tai useammassa hankalaksi muodostuvassa asiassa. Varo kaikin keinoin ylittämästä fyysisiä voimavarojasi tällaisena aikana.

Leijona

Moni asia saattaa tökkiä näinä päivinä, mutta sinulla on ihmeellinen onni mukanasi ja selviät yllättävistä ongelmista suhteellisen helposti. Marsin kolmio merkkiisi asettaa sinut kiitolliseen rooliin ongelmien ratkaisijana niin omissa kuin muidenkin kohtaamissa vaikeuksissa.

Neitsyt

Olosuhteet muuttuvat näinä päivinä yllättävällä tavalla, ja sinun olisi syytä käyttää avautuvat tilaisuudet välittömästi hyväksesi. Ensin hyvinkin vaikealta näyttävä tilanne tulee muuttumaan yllättäen aivan päinvastaiseksi ja silloin pitäisi pystyä toimimaan rohkeasti ja hetkeäkään haaskaamatta.

Vaaka

Jos joku tie tuntuu nousevan pystyyn edessäsi lähipäivien aikana, niin ei kannata hakata päätään seinään vaan hyväksyä väliaikainen tappio elämääsi nyt kuuluvaksi opetukseksi. Marsin oppositio toimii nyt tiukkana rajoitteena kaikelle vastentahtoiselle tai tarkoituksettomalle tekemiselle.

Skorpioni

Tilanteet muuttuvat nyt ehkä liiankin nopeasti, mutta sinulle on muutosten myötä tarjoutumassa kokonaan uusia mahdollisuuksia. Pidä silmät auki ja tartu rohkeasti kaikkeen mikä kiiltää. Huomaat kyllä, että kaikki ei ole kultaa. Saat silti hyvän saaliin, ellet ala voivottelemaan sitä mikä ei nyt olekaan aitoa.

Jousimies

Vaikka nyt eletään yleisesti hiukan hankalia aikoja, niin sinulla tuntuu olevan homma hanskassa tiukemmissakin paikoissa. Marsin kolmio merkkiisi antaa sinulle toimintakykyä tilanteissa, joissa se puuttuu kaikilta muilta. Varo osallistumasta muiden väittelyihin, sillä se heikentää oleellisesti valmiuksiasi.

Kauris

Jos törmäät jossakin asiassa ylipääsemättömiin ongelmiin, niin älä ota sitä liian henkilökohtaisesti. Mars ja Saturnus ne siellä vain painostavat sinua päästämään irti turhiksi käyneistä vastuista ja velvollisuuksistasi tässä elämässä, jotta pääsisit toteuttamaan jotain paljon paremmin sinulle sopivaa hommaa.

Vesimies

Älä jää ihmettelemään, jos eteesi kertyy tavallista pahempia ongelmia, sillä sinä satut nyt olemaan avainasemassa niiden selvittäjänä. Säilytä rauhallisuutesi, vaikka muilla saattaa olla nyt hermo pinnassa. Säilytä oma tahti ja keskity itse tärkeiksi kokemiisi asioihin.

Kalat

Elämä ympärilläsi saattaa tuntua tavallista nihkeämmältä, mutta sinun ei tarvitse kärsiä siitä läheskään niin paljon kuin joidenkin muiden. Jotkut haluavat silti vetää sinut mukaan ongelmiinsa ja silloin on osattava kieltäytyä kunniasta. Tämän jakson aikana toisten asioihin puuttuminen on sulaa hulluutta.

X