Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 3.12.

3.12.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tänään on ilmassa paljon vahvaa ja tuloksia synnyttävää energiaa, mutta vain niille, joiden motivaatio on kohdallaan. Ellei tekeminen jostain syystä maistu, niin aggressiot pulpahtavat pintaan hyvin helposti.

Oinas

Tänään tunnut tavallista vahvemmin tietävän mitä haluat tältä elämältä ja olet konkreettisin toimin valmis kulkemaan valitsemaasi suuntaan. Kaikki eivät ole yhtä innoissaan päättäväisyydestäsi, mutta sekin kuuluu ajan luonteeseen.

Härkä

Latausta tuntuisi riittävän, mutta suuntaaminen saattaa nyt olla hiukan työlästä. Itsellesi oikealta tuntuva juttu ei ole ihan helposti toteutettavissa ja se vaatii jonkun tai joidenkin muiden päivittäisten rutiinien hetkellistä unohtamista.

Kaksoset

Tunnet voimiesi keskittyneen tähän päivään, mutta mitkään rutiinit eivät ota onnistuakseen. Tee sitä mikä kiinnostaa ja rohkene pahoittaa jonkun mieli päätökselläsi, niin huomaat elämän taas hymyilevän.

Rapu

Hosuminen pilaa helposti tällaisen erittäin dynaamisen päivän ja välttyäksesi havereilta tulee sinun uskaltaa keskittyä kerrallaan vain yhteen ja itsellesi varmasti tärkeimpään asiaan. Energian hajottaminen kostautuu ikävinä kommelluksina.

Leijona

Osaat tänään suunnata voimasi viisaasti ja tehokkaasti. Jälkikin on sen mukaista. Keskittymällä omaan projektiisi saatat päästä siinä eteenpäin jättiläisharppauksin parin päivän aikana.

Neitsyt

Olet tänään niin tehokkaalla tuulella ettei rutiinien pyörittäminen onnistu millään ilveellä. Jotain mielekkäämpää tekemistä on pakko keksiä, tai kaikki sekaantuu käsissäsi ja päivä menee kokonaan susille.

Vaaka

Saat tänään hommat sujumaan suunnitelmiesi mukaan, kunhan et ota pulttia muiden tekemistä virheistä. Niitä nimittäin riittää ihmeteltäväksi asti, mutta sinua ne eivät haittaa, ellet innostu työntämään lusikkaasi toisten soppaan.

Skorpioni

Mitä sinulla sitten onkaan suunnitelmissasi, niin tänään kannattaa tuupata asiaa eteenpäin. Sinussa on voimaa kuin pienessä Gallialaiskylässä ja voimajuomaksi riittää neljän tähden Bourbon tai lähdevesi.

Jousimies

Tänään on erittäin energinen päivä, jonka aikana ei kuitenkaan parane yhtään hosua. Keskity vain tärkeimpiin asioihin ja jätä jokainen hitaaksi tai muuten vaikeaksi heittäytyvä juttu hiukan tuonnemmaksi.

Kauris

Osaat kohdistaa energiasi tänään oikeisiin kohteisiin ja saat paljon näkyvää aikaiseksi. Yhteen ja mielestäsi tärkeimpään juttuun keskittymällä tulokset jo häikäisevät, vaikka toiminta-aika onkin vain muutama päivä.

Vesimies

Luova inspiraatio on vahvassa iskussa ja osaat luontevasti keskittyä omalta kannaltasi merkittävien asioiden hoitamiseen. Energiaa riittää vain tarkasti määrittelemiisi kohteisiin.

Kalat

Sinulla on tänään moninkertaiset voimavarat käytössäsi, mutta niitä ei saa suunnata vähäpätöisten asioiden hoitamiseen tai tulee turhaan kiire. Huomaat kyllä kuinka sekaisin elämä voi mennä, jos yrität vääntää kuntoon jotakin sinulle vastenmielistä.

Lue myös:

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi 30.11.-6.12.

Suosittelemme