Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 3.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tällä viikolla täsmälleen täydenkuun hetkellä Mars aloittaa kovan tykityksensä tuolle tutuksi tulleelle kolmen koplalle ja sitä vauhdittaa mukavasti Merkuriuksen oppositio Saturnukselle. Nyt on vääntöä ilmassa ja tunteet pinnassa. Maltin säilyttäminen on tärkeämpää kuin uskotkaan.

Oinas

Turhat puheet on nyt kielletty, ja viisainta olisikin olla hiljaa. Tällaisena päivänä ei kannata väitellä mistään asiasta kenenkään kanssa. Tee se, minkä katsot aiheelliseksi antautumatta selittelyn upottavalle suolle, ja kaikki hoituu edes siedettävällä tavalla.

Härkä

Kun toiset eivät saa ajatustaan kulkemaan, saat sinä luvan oivaltaa ja jopa selittää mahdolliset ongelmatilanteet omaksi eduksesi. Tämä onkin sinun tilaisuutesi tehdä hyviä sopimuksia ja laatia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kynä ja paperia kannattaa pitää mukana kaikkialla missä kuljet.

Kaksonen

Näinä päivinä saattaa tuntua, että joku vaanii selkäsi takana ja seuraa kaikkia puheitasi. Usko tätä tuntemusta ja tarkkaile mitä suustasi päästelet. Jokainen totuuden vastainen lause kasaa tiiliä päällesi ja siksi sinun tulisi uskaltaa olla täysin rehellinen ja avoin kaikissa puheissasi.

Rapu

Ajatus saattaa olla lähes syväjäädytetyssä tilassa ainakin sellaisissa asioissa, joita teet ennemmin pakosta kuin omasta halustasi. Moni suunnittelemasi asia on vaarassa kariutua ankaraan vastustukseen tai ihmeellisiin väärinkäsityksiin, mikäli et ole ollut aidosti sanojesi ja tekojesi takana.

Leijona

Auktoriteetit ovat nyt liikkeellä ja saattavat yrittää jotain sinunkin pääsi menoksi, mutta nyt on syytä pysyä lujasti omassa totuudessasi. Sinulla on joku kinkkinen asia selvitettävänä lähipäivien aikana ja voit olla varma, että juttu mutkistuu melkoisesti, ellet hoida sitä kuntoon.

Neitsyt

Monien muiden joutuessa pulaan antamiensa lupausten toteuttamisessa, on sinulla ihan vastakkainen energia vallalla ja kaikki, mitä suunnittelet tai päästelet puolihuolimattomasti suustasi, tuntuu onnistuvan. Käytä tätä sinulle toimivaa aikaa hyväksesi ja vie tietoisesti ideoitasi eteenpäin.

Vaaka

Ajatus ei välttämättä kulje niin kuin pitäisi ja sanomista voi tulla monestakin tekemästäsi asiasta. Tänään ei silti kannata alkaa kinaamaan kenenkään kanssa, sillä olet vastakkain vain oman ajatusenergiasi kanssa. Kannattaa miettiä, oletko tekemisissä kokonaan sinulle kuulumattomien asioiden kanssa.

Skorpioni

Kun toisilla tuntuu ajatus pätkivän, niin sinulla se kulkee sitäkin vilkkaammin ja saat helposti selvitettyä omiesi lisäksi muidenkin asioita. Saturnus ja Merkurius ovat hyvissä kulmissa merkkiisi ja siksi pystyt muotoilemaan asiasi oikealla tavalla. Tämä on hyvä aika sopimuksille ja uusille suunnitelmille.

Jousimies

Joku tärkeä asia pitäisi hoitaa ihan lähipäivien aikana, mutta et oikein halua saada selville, että mikä ihme se oikein olisi. Eipä ihme, sillä tämän jutun selvittämistä olet vältellyt kaikin mahdollisin keinoin jo jonkin aikaa. Kun asia valkenee, niin pistä toimeksi. Kaikki hoituu yllättävän kivuttomasti.

Kauris

Sinulle yritetään ehkä syöttää satuja jossakin merkittävässä asiassa, mutta tänään eivät mene palturipuheet läpi sitten niin millään. Toisaalta saatat itsekin joutua myöntämään, että joku lupaamasi asia ei millään toteudu sovitussa ajassa tai sovitulla tavalla. Uskalla kunnioittaa sitä, miten asiat nyt ovat.

Vesimies

Joku sinua innostava asia tuntuu saavan siivet alleen asioiden järjestyessä yllättävällä tavalla. Pidä silti jalat maassa. Ihan kaikki ei onnistu sinun tai ystäviesi suunnitelmien mukaisesti. Asetat helposti odotuksesi liian korkealle, kun kaikki näyttää hyvältä. Malta siis mielesi ja vältyt suuremmilta pettymyksiltä.

Kalat

Olet harvinaisen selkeällä tuulella ja tiedät tarkalleen, mitä pitää sanoa tai kirjoittaa kulloinkin eteen tulevassa tilanteessa. Käytä tätä sanailun suurta lahjaa tietoisesti hyväksesi lähipäivien tilanteissa. Huomaa, miten saat asiat järjestymään juuri haluamallasi tavalla vain puhumalla suoraan ja sydämestä.

X