Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 4.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Joudut ehkä hiomaan jotain yksityiskohtaa tavanomaista pidempään tai sitten arkeen liittyvä korjaaminen tulee ajankohtaiseksi. Nyt voisit saada hyvän vinkin terveysongelman ennaltaehkäisyyn tai parantamiseksi. Kirjoitushommat kannattaa hoitaa loppuun, sillä Merkurius kaksosissa pitää mielesi vilkkaana!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saat todennäköisesti nauttia hyvästä olosta, lähinnä siksi, että tunnet olosi turvalliseksi ja voit olla sitä, mitä olet. Voi olla, että tilaisuus ilmenee viihde-elämykseen tai jonkinlaiseen esittäytymiseen uudelle ihmiselle. Hoida jokin materiaalinen seikka loppuun, sillä se ei näyttäisi olevan enää päiväjärjestyksessä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Saat hyötyä vielä kepeistä hetkistä, vaihtelusta tai muista virikkeellisistä seikoista, ennen kuin ilmapiiri muuttuu luonteeltaan erilaiseksi kahden planeetan vaihtaessa merkkiä jo huomenna. Ota vielä itsestäsi irti dynaamista ja nopeatempoista energiaa, sillä et jatkossa välttämättä jaksa samaa tahtia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Marsin hektinen asema merkkiisi nähden on kestänyt pari kuukautta, ja nyt tiivistahtinen tai enemmän vastustusta sisältävä vaihe alkaa olla takanapäin. Suorita sisäiset tai menneisyyteen liittyvät tutkiskelut loppuun, sillä pian alat suuntautua enemmän ulospäin ja välittömyys alkaa kummuta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat vievät sinua vielä vahvasti maailmalle ja kansainvälisyys voi kasvaa monella tapaa uusiin mittoihin. Tulevaisuuden ja erilaisten mahdollisuuksien ajattelu voi tuntua kutkuttavalta ja olet ehkä profiloitunut jo vapaampana tai rennompana. Ilmapiiri on kuitenkin muuttumassa pian. Ystävyys piristää!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Käytännön hoidettavaa on todennäköisesti riittänyt viime viikkoina, kun ajattelun planeetta Merkurius on ollut haasteellisessa asemassa merkkiisi. Tämä ei ole välttämättä kuluttanut hermojasi, jos olet muistanut kaikki asiat melko ripeässä tahdissa. Viestinnässä voi olla jotain hämmentävää.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla tai ympäristössäsi on mahdollisesti tilanne, jossa pitää vielä jaksaa pinnistää, sillä näyttää siltä, että jo huomisesta asiat voidaan ottaa rennommin ja rauhallisemmin. Ainakin tarve fyysisiin ponnistuksiin on pian heikkenemässä. Hyödy vielä ajattelun planeetan Merkuriuksen loistavasta asemasta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tuntuuko sinusta siltä, että olet joutunut tekemään tai olet saanut mahdollisuuden tehdä melko huomaamatonta raatamista jo pidemmän aikaa? Parhaimmillaan olet saanut arkeasi aivan uudella tavalla järjestykseen. Rytmisi kuitenkin muuttuu, ehkä nopeastikin, ja käännyt enemmän ulospäin aivan pian!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Oletko koko ajan viestinnässä, keskusteluissa tai nopeatempoisissa tilanteissa mukana? Näissä jo viikkoja esillä olleissa vaiheissa näkyy tulevan muutos, ja keskittyminen siirtyy muihin aiheisiin melko pian. Nyt voi olla pari päivää suurempaa hermoilua, ehkä aikataulujen takia.

Kauris (21.12.-19.1.)

Joku voi yrittää kurkottaa luoksesi kaukaa, ja muutenkin yhteydenotot ulkomaiden kanssa ovat monilla kauriilla ajankohtaisia. Viimeisen parin kuukauden ajan vallinnut repivämpi aikaansaamisen tarve alkaa pikku hiljaa hiipua, ja voit huomata kuntosi kohonneen. Tai sitten olet lopen uupunut.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuten viime viikkoina, planeetat osuvat vielä melko leppoisasti merkkiisi, ja se tarkoittaa enimmäkseen sitä, että mitään maata mullistavaa ja suurta tahdonvoimaa vaativaa ei ole toistaiseksi ilmassa. Näinä päivinä voit joutua miettimään ratkaisua talousseikkaan, ja se on amebamainen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Älä odota kaiken olevan selkeää ja suoraviivaista, sillä pinnan alla ehkä kuohuu ja sanomatta jää paljon. Hajanaisuutta voi esiintyä niinkin, että perhe on hajallaan etkä pääse kiinnittymään kehenkään kunnolla. Jos tapaat uuden ihmisen, hän saattaa olla hyvin salaperäinen etkä tiedä onko hän lintu vai kala.

X