Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 8.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Alat pikku hiljaa kiinnostua urasta ja ammatillisista suunnistasi pitkän tauon jälkeen, ja parin päivän sisällä hahmotat jo enemmän, mitä syksyllä tuleman pitää. Sinulla on koko ajan Jupiter merkissäsi, joka saa sinut haluamaan myös enemmän tilaa ja vapautta noin vuoden verran. Venus viittaa voimakkaaseen kohtaamiseen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saturnus-planeetta laittaa rajat tekemisillesi, joten tärkeintä olisi nyt saada lopullinen selvyys asiaan eikä antaa sen velloa epämääräisesti. Älä ainakaan pyri irti vastuusta, sillä silloin voi esteitä tulla vastaan. Läheisessä suhteessa saat asiat paremmalle tolalle, jos uskallat ottaa vaikean seikan esiin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ovatkohan toiset esittäneet sinulle kaikki kesäseikkailunsa viime päivinä tai olleet muutoin innokkaita lähtemään uskaliaisiin hankkeisiin? Olet saattanut enemmän seurata muiden toimintaa muutoinkin ja pysyä hiljaisempana sivulla viime aikoina. Hyödy siivousvimman pyrskähdyksistä ja toimi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mielenkiintoisinta voi nyt olla se, miten koet itsesi muiden silmissä ja miten katsot, että voisit muuttaa tyyliäsi, radikaalistikin. Kampaajalla käynnin yhteydessä voi tulla suuri muutos, mutta pidä mielessä, ettet mene äärimmäisyyksiin! Yhteisössäsi on ehkä tiedossa muutos tai henkilövaihdos.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaikenlainen potku ja saavuttamisen tai näyttämisen tarve ovat tämän ajan heiniä, kun Mars esimerkiksi on ollut jo toista kuukautta voimakkaassa paikassa lisäämässä niitä. Varaudu kuitenkin juuri nyt siihen, että jarrua on käytettävä ja suuntaa viilattava. Taustalla oleva henkilö voi kertoa jotain yllättävää.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet saamassa iltaa kohden poikkeuksellisen hyvän otteen älyllisestä asiasta, työhön liittyvästä seikasta tai saat paperisi parempaan järjestykseen. Kaipaat ehkä selkeämpää linjaa yhteisöllisessä tekemisessä ja nyt olisi aika ottaa siitä selkoa. Vapaata liikkumista ei niinkään ole luvassa, mutta suunnitelma kannattaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Huomiosi on parin päivän ajan enemmän pienen piirin asioissa, ja se voi liittyä siihen, että perheesi kaipaa huomiotasi tai sukulaisten asioita on pakko järjestää. Esilläolo ja näyttävät tempaukset eivät näyttäisi siis olevan agendalla, ja Merkuriuksen asema pitää sinut vielä pari viikkoa varauksellisena tai asemissasi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ääritiloissa oleminen on voinut olla jollain tavalla teemana viime aikoina ja siihen voi liittyä irtiottoja tavallisesta tekemisestä ja rutiineista. Juuri nyt on aika olla paikoillaan, täsmentää tai osoittaa poikkeuksellista kärsivällisyyttä. Voit siirtyä kehityksessäsi toiselle tasolla, mitä se sitten merkitseekään!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Raha-asioiden parissa voi riittää pohdintaa näinä päivinä, ja jokin taloudellinen aihe on vahvasti kytköksissä kumppaniin tai perheenjäseneen. Vääntöäkin voi olla luvassa. Arjen käytännön aiheet ovat myös yhä tapetilla, ja painavaa tavaraa voidaan kuskata tai suurempia korjauksia harkita. Onko jossain kolmiodraamaa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Alat saada otetta asioihin, mikä voi alkaa tuntua vasta illan edetessä, ja lähipäivinä kykenet hoitamaan tarpeelliset käytännön asiat, jotka olivat ehkä antaneet odottaa. Jos olet tyypillinen merkkisi edustaja, ei sinulla muutenkaan ole ongelmia käytännön aiheiden kanssa. Suhteessa voi olla erikoinen kulmakivi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kotiasioissasi tai perheen parissa voi olla tavallista enemmän haasteita tai myllerrystä näinä aikoina, ja asiat voivat olla jo pian uudessa järjestyksessä! Jotkut vesimiehet ovat olleet innostuneita remppaamaan tai tekemään muita isoja siirtoja. Mietit tarkkaan rahapussisi sisältöä ja on syytäkin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Syksyn yhteistyöhankkeet lähtevät käyntiin, ja siihen voi patistaa tarkkuutta vaativa taho. Lähiviikot ovat tehokasta aikaa muutenkin, myös kahdenkeskisten harrastusten kannalta. Käytännöllinen näpertäminen, kuten kättentyöt voivat olla ajankohtaisia. Viime viikkojen kiinnostus oikeaan tyyliin voi syventyä juuri nyt.

X