Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 20.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

On todennäköistä, että päivä muuttuu aamupäivän hieman alakuloisesta ilmapiiristä innokkaaksi ja inspiroivaksi myöhemmin iltapäivällä, ja alat pursuta ideoita! Ehkä kaavailet viikonlopulle jotain tavallisesta poikkeavaa aktiviteettia, ja se olisikin hyväksi. Olet nyt sujuvassa verkostossa mukana!

Härkä (20.4.-20.5.)

Työasioiden suorittaminen mahdollisimman luovasti tai nopeasti nousee helposti pääasiaksi iltapäivällä, mutta vaarana on hätiköiminen tai se, että luova toteutustapa ei toimikaan niin kuin haluaisit. Vaistoat helpommin sen, mitä ei sanota ääneen, ja näinä aikoina jäät mieluusti kulissien taakse.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime viikkojen aikana taustalla olevat ongelmat tai selvittämättömät ristiriidat ovat vaiheessa, jossa lopullinen selkeys tai verhojen avautuminen olisi tulossa. Kuu on kannaltasi mukavassa asemassa pari päivää ja saat vapauden riemua jollain tavalla. Yhteys toisiin on hyvä ja koet olosi päteväksi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kiinnitätkö taas pitkästä aikaa huomiota siihen, mikä ei näy tai siihen, mikä on taustalla ja takaa turvallisuutesi? Merkkisi on hyvin turvallisuushakuinen yleensä, ja haistaa rahan, joten siksi tämä on todennäköistä. Olet taitava näkemään näinä aikoina ympärilläsi olevien ihmisten todelliset motiivit!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinun ja toisten väliset eroavaisuudet ovat esillä, ja voit huomata itsekin, kuinka muiden ryhmätietoisuus poikkeaa merkkiisi liittyvästä keskittymisestä lähinnä omiin toimiinsa tai johtamiseen. Nyt saattaa olla upeita suunnitelmia ilmassa ja taivas on rajana! Rakkaus yhdistyy kulttuuriin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kohtaamisia ja uusien ihmisten tapaamisia on ollut viime viikkoina runsaasti, ja samalla saat mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä rakentavalla tavalla. Jos olet kyllästynyt työhösi, niin katse tarkkana uusia suuntia kohtaan! Rakkauteen kannattaisi syventyä niin, että näet oman osuutesi ongelmiin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Parasta on, jos olet muistanut ahertaa viime viikkoina ahkerasti ja jos muistat yhä. Se voi kantaa hedelmää, joka näkyy ensi viikolla. Kaikenlainen näkyvyys on lisääntymään päin, ja siksi sinua ehkä pyydetään esiintymään useammin tai sinut huomataan. Tarve värikkyyteen on myös nousussa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yhteisiin varoihin, omistuksiin tai osto-myyntiasioihin liittyvä seikka näyttäisi olevan tapetilla muutaman päivän ajan. Kyseessä voi olla myös tehtävien jakoa ja päätöksiä kunkin hoitamista hommista. Nauti vielä Marsin leppoisasta asemasta, joka tuo esiin luovuuttasi vielä jokusen päivän ajan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Neuvotteluja, keskusteluja ja palavereja on varmaankin riittänyt viime viikkojen aikana, ja se on ollut ehdottoman tärkeää asioiden sujumiseksi. Merkurius-planeetan perääntyminen on tuonut tähän omat haasteensa, esimerkiksi aikataulujen muuttumisen takia. Juhlatunnelmaa on useasti!

Kauris (21.12.-19.1.)

Keskittyminen rutiinitehtäviin on tärkeää yhä edelleen, ja voit saada niistä kunniaa myöhemmässä vaiheessa. Kannattaa kuitenkin tarkkailla hiukan elimistön kestävyyttä, vaikka yleensä luuletkin kestäväsi mitä tahansa. Jupiter nostattaa yhä tarpeita tuoda itseäsi enemmän esiin, ehkä kodin ympyröissä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Parin päivän jälkeen olosi kirkastuu viimeistään iltapäivällä, ja hamuat uusia omannäköisiä suuntia elämääsi. Useimmiten bravuurisi on omaleimaisuus tai erilaisuus, ja nyt voit löytää niitä aidosti sisältäsi. Kaikenlainen itseilmaisu on nyt suotuisien tähtien alla ja on mahdollista, että maineesi paranee!

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt sinulla on vaihteeksi olotilassa hajamielisyyttä tai tarvetta olla pois keskeisistä tai hyvin työntäyteisistä kuvioista. Jos kuitenkin joudut kiihkeään työympäristöön, voi seurauksena olla hetken unohdus tai hermostuminen. Rahaa on saattanut kulua viime viikkoina heräteostoihin, ja vieläkin mieli tekee!

X