Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 23.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Venuksen ja Uranuksen kohtaaminen on aina romantiikan kannalta jännittävää aikaa, sillä ihanuudet hyppäävät eteen yllättävistä paikoista. Varaa itsellesi paljon vapaata aikaa ja tilaa tehdä täysin omia ja odottamattomia siirtoja.

Oinas

Tunnistat innostuneen energian tässä päivässä ja nyt kannattaa lähteä mukaan meininkiin vaikka mitään erityistä kutsua ei kuuluisikaan. Elämän kiihko virtaa suonissasi tavallista voimakkaampana ja vain päästämällä irti rutiineistasi, pääset kokemaan sen täyteläisimmät aromit.

Härkä

Tiedossa on yllätyksellisiä ja tapahtumarikkaita päiviä sekä mielenkiintoisia kohtaamisia. Venuksen tullessa merkkiisi Uranuksen päälle on hulluus valttia, joten irrottele kunnolla ja uskalla seurata hetkellisiä innostuksen puuskia. Liian ahtaaksi käyneille parisuhteille tämä aika on tietysti myrkkyä.

Kaksonen

Tunnet että jotain mielenkiintoista on tapahtumassa, mutta et välttämättä saa kunnon otetta asioihin. Osasi onkin seurata menoa ensin sivustakatsojana ja päättää vasta sitten mikä sinua itseäsi todella kiinnostaa.

Rapu

Nämä ovat riehakkaita päiviä, jotka tuovat kohdallesi kokonaan uusia tuttavuuksia. Hyppää kyytiin jos sinulle sellaista tarjotaan ja heitä tarpeettomat rutiinit ja ennen kaikkea tarpeeton velvollisuuden tuntosi nurkkaan. Niihin ehtii aina palaamaan, jos se tämän jälkeen vielä jaksaa kiinnostaa.

Leijona

Olet lähipäivinä varsin uhmakas sinuun kohdistettuja rajoitteita tai sitomista kohtaan. Ylilyönnitkin ovat mahdollisia sikäli kun joku ihminen tai asia on käynyt sinulle liian ahdistavaksi. Näinä päivinä olet valmis taistelemaan vapaudestasi kovilla aseilla. Koeta hiukan hillitä liipaisinsormea.

Neitsyt

Venuksen ja Uranuksen kolmio merkkiisi antaa loistavan mahdollisuuden kehitellä uusia virikkeitä elämääsi. Keksi ja tee tietoisesti jotain tavallisesta poikkeavaa ja ennen kaikkea itseäsi kiehtovaa. Pieni rämäpäisyys kuuluu nyt asiaan, sillä parhaimmillaan tulet ylittämään omat sääntösi.

Vaaka

Saat näinä päivinä houkuttelevan kutsun tai tarjouksen johonkin kivaan juttuun. Älä vaan jätä tilaisuutta käyttämättä, vaikka kuinka tuntuisi pelottavalta, sillä nyt on paljon pelissä. Elämä rakastaa sinua, jos sinä uskallat rakastaa elämää myös sen yllättävimmissä muodoissa, joita nyt tarjoillaan.

Skorpioni

Riehakkuus ja innokkuus ovat tämän päivän ehdottomia valttejasi. Omistamiseen ja kaikenlaiseen sitomiseen suhtaudut jyrkän kielteisesti ja omistaja tahot jäävät tavalla tai toisella nuolemaan näppejään. Ainoa mitä osaat arvostaa, on aito rakkaus ja et saa rauhaa, ennen kuin se osuu kohdallesi.

Jousimies

Elät aikaa jolloin tulisi uskaltaa heittäytyä sinulle tarjottavaan kokemukseen ilman ennakkoluuloja. Pieni hulluus piristää päivää kummasti ja saa kuvittelemaan vaikka mitä. Pettymykset kuuluvat elämän ihanuuteen ja ovat osa rakkauden mysteeriä, jota tämän jakson aikana selvittelet.

Kauris

Suhtaudut tavallista avoimemmin uusiin asioihin ja ihmisiin. Tällaisena aikana löydät mehukkaita piristeitä tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Uskallat laajentaa kokemuspiiriäsi, eikä ihastumisilta pysty juurikaan välttymään. Ihastumiset ovat rakastumista johonkin itsessäsi ja se tekee aina hyvää.

Vesimies

Saatat olla hiukan liiankin innokas etsimään uusia tuulia elämääsi ja harmistut helposti jos koet että sinua yritetään millään tavalla rajoittaa. Venuksen ja Uranuksen neliö merkkiisi on melkoinen dynamiittilataus paikoilleen jämähtäneeseen suhteeseen. Kuka mahtaa sytyttää sinun tulilankasi.

Kalat

Nyt kannattaa olla hiukan vallattomalla tuulella ja muuttaa päivittäistä rytmiä hetken mielijohteesta. Elämä kutsuu sinua yhteen jos toiseenkin seikkailuun, jota ei kannata jättää kokematta. Parhaimmillaan näiden päivien sekoilut johtavat suuriin, puhdistaviin muutoksiin elämässäsi.

X