Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 29.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu merkissäsi saattaa muuttaa vallitsevan ilmapiirin aika totaalisesti, ja rasituksen aiheetkin voivat olla tipotiessään. Vauhdikasta toimintaa on tiedossa myös oman planeettasi, punaisen taivaankappaleen Marsin kautta, joka työntää sinua kohti muita. Pitkäaikaiset vaikutukset materian tasolla vapauttavat.

Härkä (20.4.-20.5.)

Enemmän paneutumista itseesi on tiedossa parin päivän ajan. Ota aikaa itsellesi ja tutki ja pohjusta asioita. Se ei nyt isoissa joukoissa tai ryhmissä niinkään onnistu. Tämä täysikuu painottaa myös sitä, että pysyt ruodussa rutiinien suhteen. Sillä saattaa olla myös terveydellistä merkitystä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt parin päivän ajan saattaa ilmetä mahdollisuuksia tehdä aloitteita verkostossa tai suuressa yhteisössä, jopa kansainvälisellä tasolla. Rohkeutta voi tulla ovista ja ikkunoista, eikä pelkästään sinun puoleltasi. Tämä on erinomainen jakso nähdä suuret linjat. Sinut ehkä vedetään framille näinä viikkoina!

Rapu (21.6.-22.7.)

Heräätkö johonkin kiireellisesti toimitettavaan asiaan? Täysikuu painottaa asioita, joita täytyy järjestellä kotielämän ja työympäristön yhteensovittamisen suhteen. Jonkinlainen kulminaatiopiste voi olla myös kyseessä tässä suhteessa. Venus pitää suhteen asiat tasaisina, mutta jotain muutostakin näkyy.

Leijona (23.7.-22.8.)

Korkeita tavoitteita on ilmassa viime kuukausien tapaan, mutta nyt niissä on dynaamista tai seikkailullista sisältöä. Tästä syystä huomio voi mennä työn rutiinien ulkopuolelle, ja reissu tai retkeily voisi tehdä hyvää. Venus etenee yhä merkissäsi hitaasti ja nyt siihen osuu muutoksen planeetan Uranuksen kulma!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin talousasia tarvitsee ehkä ripeää tarttumista, ja kyse saattaa olla laskun maksamisesta tai investoinnista. Nyt saattaa houkutella suurempikin askel hankinnoissa. Jos shoppailet, haluat todennäköisesti panostaa ennen kaikkea estetiikkaan ja laatuun. Tuntuuko ihastus käsittämättömältä?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Juuri nyt sinulla on todella dynaamiset planeettavaikutukset! Tähän tuo oman lisänsä merkkiisi suoraan kohdistuva täysikuu ja kuu vauhdikkaassa oinaan merkissä. Liikkeelle lähtemistä on siis enemmän tai useammin ja saat vihdoin kiinni tärkeästä asiasta. Mikähän on muutoksessa yhteisössä?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Päivittäisessä työssä saattaa olla järjestäytymisen paikka parin päivän sisällä. Tilanne voi jatkua kuitenkin vielä sellaisena, että olet parhaimmillasi taustalla, harmaana eminenssinä tai yksinoloa vaativan asian valmistelussa. Onkohan työpaikan arvojärjestyksessä jokin muutos ja paikat vaihtuvat ihmisten välillä?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuun saapuminen aktiiviseen oinaan merkkiin pariksi päiväksi tuntuu varmaankin lisääntyneenä innokkuutena sinun kohdallasi. Etenkin vauhdikkuus näyttäisi olevan etusijalla ja osallistut mieluiten sellaiseen toimintaan. Rutiinia voi olla hiukan vaikea kestää, joten yritä saada siihen vauhtia!

Kauris (21.12.-19.1.)

Meneillään oleva täysikuu kohdistuu sinuun dynaamisesti, joten jonkinlaista ristiriitaakin voi olla luvassa. Sinun tai jonkun toisen kohdalla tunne ja tahto saattavat sotia keskenään, ja kompromissi täytyy hakea. Ajattelun planeetta Merkurius tuottaa jonkin verran uusia ajatuksia ja mielipiteitä, ja keskustelut viriävät.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet käynyt ehkä jo muutaman päivän kovemmilla kierroksilla erinomaisesta energialatauksesta johtuen. Tämä on saattanut näkyä kovempana äänenkäyttönä tilanteissa, joissa vaihdetaan mielipiteitä tai esitetään näkemyksiä. Uskottavuutesi on kuitenkin hyvällä tasolla. Joku voi yllättää sinut!

Kalat (19.2.-19.3.)

Aurinko ja Mars sijaitsevat vielä pari viikkoa sektorillasi, joka vetää katsomaan asioita niiden piilevältä puolelta. Keskusteluja voi syntyä aiheista ja vaikuttimista ihmisten käytöksen takana. Toki talous ja tiliasiat voivat olla tapetilla joko työympyröissä tai yksityiselämässä. Arjessa voi tapahtua jotain piristävää!

X