Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 3.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Muutoksen ja vapauden voimat jylläävät koko viikonlopun ja tärkeintä onkin uskaltaa pitää hauskaa ilman sen kummempia ennakkosuunnitelmia. Määräämällä itse suuntasi päädyt aina parhaille paikoille.

Oinas

Väsymys ja hermostuneisuus iskevät kimppuusi jokaisessa tilanteessa, jossa tiedät vain haaskaavasi elämääsi tarkoituksettomaan puurtamiseen. Tunnistat tässä päivässä jonkun juuri sinulle kuuluvan mahdollisuuden joka on vaarassa jäädä käyttämättä. Vain sinä voit korjata tilanteen.

Härkä

Elät hyvin vahvaa sisäisen ja ulkoisen uudistumisen aikaa ja saat korkeammilta tahoilta yllättävää tukea jokaiselle uudelle ideallesi, josta itse olet aidosti kiinnostunut. Luota siis omaan innostukseesi ja omiin visioihisi, sillä loppujen lopuksi maailma arvostaa vain luovaa ihmistä.

Kaksonen

Nyt on aika nauttia elämän tarjoamista yllätyksistä liikaa järkeilemättä, sillä tällä kertaa ajaudut suurella varmuudella oikeaan suuntaan. Pidä vain huoli siitä ettei päivä ole liian ahtaasti mitoitettu ja jos on niin vedä jotakin yli ja jätä itsellesi aikaa vastaan ottaa iloisia yllätyksiä.

Rapu

Uskalla luottaa salamana tuleviin sisäisiin lähtökäskyihin, sillä tänään puhaltavat kosmiset lempeät tuulet. Sinun on nyt vain luotettava omaan suuntavaistoosi ja uskallettava tehdä läheisiäsi tai ystäviäsi harmittavia ratkaisuja.

Leijona

Elät vauhdikasta aikaa ja sinussa on ruutia toteuttaa kokonaan uusia puolia itsestäsi. Uskalla elää varauksettomasti itsellesi ja nauti tuloksista, jotka tällä kertaa ovat näkyvissä melkein saman tien. Kenelläkään ei ole lupaa estää sinua toteuttamasta aidointa itseäsi.

Neitsyt

Elämääsi on nyt tulossa piristäviä uudistuksia, mutta se edellyttää sinulta rohkeutta ponkaista liikkeelle heti kun innostus iskee. Samalla saat varautua kovaankin vastarintaan joidenkin lähelläsi olevien ihmisten taholta, mutta se kuuluu nyt asiaan eikä saa estää sinua.

Vaaka

Voimasi ja energiasi on herkässä tilassa ja voimattomuus iskee sellaisissa tilanteissa, joissa pakotat itsesi ahdistaviin rutiineihin. Koeta löytää sellainen toimintatapa tai ympäristö, joka tämänkertaisissa olosuhteissa tuntuu parhaalta mahdolliselta.

Skorpioni

Sinussa on nyt voimaa kuin Gallialaiskylässä. Kohdista määrätietoisesti tämän päivän energiasi siirtämään sinua tavalla tai toisella rajoittavat tahot ja ihmiset pois tieltäsi. Sinun täytyy päästä tekemään tässä elämässä omia juttujasi ja nyt on aika tehdä se mahdolliseksi.

Jousimies

Saat vastaasi sitä voimakkaamman ahdistuksen mitä ahtaammissa olosuhteissa joudut tällä hetkellä elämääsi elämään. Seuraa tietoisesti kuka tai mikä sinut saa tuntemaan olosi huonoksi. Pelkkä tiedostaminen auttaa sinua vapautumaan turhista rajoituksista.

Kauris

Olet rämäpäisellä tuulella ja tunnet voimakasta tarvetta tehdä jotain mitä et tavallisesti uskaltaisi edes ajatella. Ota ratkaiseva askel ja pääset ihmettelemään miten kaikki voikaan onnistua niin satumaisen hienosti. Uskalla elää omaa elämääsi.

Vesimies

Sinun on tällä hetkellä hyvin vaikeata hyväksyä rajoittavia tekijöitä lähelläsi. Sinulla on oikeus vapauteen, mutta ei ilman pientä tai ehkä vähän suurempaakin taistelua lähinnä itsesi kanssa. Kukaan muu sinua ei nimittäin voi pidätellä, joten antaa lentää.

Kalat

Sisäinen voimasi ohjaa tai suorastaan ajaa sinua outoihin ja yllättäviin tempauksiin, joita et itsekään uskoisi tekeväsi. Älä piittaa kateellisista kielistä vaan nauti kaikesta siitä jännityksestä ja elämisen mausta mitä osaksesi on nyt tarjolla.

X