Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 1.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tänään ja vielä alkuviikosta testataan antamiasi lupauksia. Jos olet innostunut lupailemaan liikoja, niin nyt tökkää vauhti aika tehokkaasti. Aika ei koskaan riitä kaikkeen mitä on suunnitellut. Parasta olisi vain myöntää tilanne ja jättää jokunen lupaus täyttämättä.

Oinas

Olet harvinaisen selkeällä tuulella ja tiedät tarkalleen mitä pitää sanoa tai kirjoittaa kulloinkin eteen tulevassa tilanteessa. Käytä tätä sanailun suurta lahjaa tietoisesti hyväksesi lähipäivien tilanteissa. Huomaa miten saat asiat järjestymään juuri haluamallasi tavalla vain puhumalla suoraan ja sydämestä.

Härkä

Turhat puheet on nyt kielletty ja viisainta olisikin pitää suu mahdollisimman hyvin herran nuhteessa. Tällaisena päivänä ei kannata väitellä mistään asiasta kenenkään kanssa. Tee se minkä katsot aiheelliseksi antautumatta selittelyn upottavalle suolle, ja kaikki hoituu edes siedettävällä tavalla.

Kaksonen

Kun toiset eivät saa ajatustaan kulkemaan saat sinä luvan oivaltaa ja jopa selittää mahdolliset ongelmatilanteet omaksi eduksesi. Tämä onkin sinun tilaisuutesi tehdä hyviä sopimuksia ja laatia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kynä ja paperia kannattaa pitää mukana kaikkialla missä kuljet.

Rapu

Näinä päivinä saattaa tuntua että joku vaanii selkäsi takana ja seuraa kaikkia puheitasi. Usko tätä tuntemusta ja tarkkaile mitä suustasi päästelet. Jokainen totuuden vastainen lause kasaa tiiliä päällesi ja siksi sinun tulisi uskaltaa olla täysin rehellinen ja avoin kaikissa puheissasi.

Leijona

Ajatus saattaa olla lähes syväjäädytetyssä tilassa ainakin sellaisissa asioissa, joita teet ennemmin pakosta kuin omasta halustasi. Moni suunnittelemasi asia on vaarassa kariutua ankaraan vastustukseen tai ihmeellisiin väärinkäsityksiin, mikäli et ole ollut aidosti sanojesi ja tekojesi takana.

Neitsyt

Auktoriteetit ovat nyt liikkeellä ja saattavat yrittää jotain sinunkin pääsi menoksi, mutta nyt on syytä pysyä lujasti omassa totuudessasi. Sinulla on joku kinkkinen asia selvitettävänä lähipäivien aikana ja voit olla varma, että juttu mutkistuu melkoisesti, ellet hoida sitä kuntoon.

Vaaka

Monien muiden joutuessa pulaan antamiensa lupausten toteuttamisessa, on sinulla ihan vastakkainen energia vallalla ja kaikki, mitä suunnittelet tai päästelet puolihuolimattomasti suustasi, tuntuu onnistuvan. Käytä tätä sinulle toimivaa aikaa hyväksesi ja vie tietoisesti ideoitasi eteenpäin.

Skorpioni

Ajatus ei välttämättä kulje niin kuin pitäisi ja sanomista voi tulla monestakin tekemästäsi asiasta. Tänään ei silti kannata alkaa kinaamaan kenenkään kanssa, sillä olet vastakkain vain oman ajatusenergiasi kanssa. Kannattaa miettiä, oletko tekemisissä kokonaan sinulle kuulumattomien asioiden kanssa.

Jousimies

Kun toisilla tuntuu ajatus pätkivän, niin sinulla se kulkee sitäkin vilkkaammin ja saat helposti selvitettyä omiesi lisäksi muidenkin asioita. Saturnus ja Merkurius ovat hyvissä kulmissa merkkiisi ja siksi pystyt muotoilemaan asiasi oikealla tavalla. Tämä on hyvä aika sopimuksille ja uusille suunnitelmille.

Kauris

Joku tärkeä asia pitäisi hoitaa ihan lähipäivien aikana, mutta etpä oikein halua saada selville, että mikä ihme se oikein olisi. Eipä ihme, sillä tämän jutun selvittämistä olet vältellyt kaikin mahdollisin keinoin jo jonkin aikaa. Kun asia valkenee, niin pistä toimeksi. Kaikki hoituu yllättävän kivuttomasti.

Vesimies

Sinulle yritetään ehkä syöttää satuja jossakin merkittävässä asiassa, mutta tänään eivät mene palturipuheet läpi sitten niin millään. Toisaalta saatat itsekin joutua myöntämään, että joku lupaamasi asia ei millään toteudu sovitussa ajassa tai sovitulla tavalla. Uskalla kunnioittaa sitä miten asiat nyt ovat.

Kalat

Joku sinua innostava asia tuntuu saavan siivet alleen asioiden järjestyessä yllättävällä tavalla. Pidä silti jalat maassa. Ihan kaikki ei onnistu sinun tai ystäviesi suunnitelmien mukaisesti. Asetat helposti odotuksesi liian korkealle, kun kaikki näyttää hyvältä. Malta siis mielesi ja vältyt suuremmilta pettymyksiltä.

X